Almanya Vizesi Basvuru Form larinin Doldurulmus RESiMLi hali...!

Başlatan Baybars, Nisan 10, 2011, 04:48:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YYLNA

Arkadaşlar
Ben çocuk için birleşim yapıyorum, siz eş için birleşimle karıştırıyorsunuz sanırım eşimin nüfus kayıt örneğini ancak eş için yaparsam istiyorlar.

Baybars

Alıntı yapılan: ogormek - Ekim 14, 2011, 09:04:26 ÖÖ
Arkadaşlar
Ben çocuk için birleşim yapıyorum, siz eş için birleşimle karıştırıyorsunuz sanırım eşimin nüfus kayıt örneğini ancak eş için yaparsam istiyorlar.

yalniz hatayi bir noktada yapiyorsunuz, cocugunuz daha dünyaya gelmedi diye biliyorum, dogmamis bir cocuk üzerindne basvuruda bulunabiliyormusnuz? bunu ögrendiniz mi?

YYLNA

Alıntı yapılan: Baybars - Ekim 14, 2011, 09:16:56 ÖÖ
yalniz hatayi bir noktada yapiyorsunuz, cocugunuz daha dünyaya gelmedi diye biliyorum, dogmamis bir cocuk üzerindne basvuruda bulunabiliyormusnuz? bunu ögrendiniz mi?

Evet yapabilirsiniz.
Sonuçta onun bir karnesi var ve ne zaman doğacağıda belli.
En fazla yapacakları şey doğduğu gün vizeyi onaylarlar.

Baybars

Alıntı yapılan: ogormek - Ekim 14, 2011, 09:59:17 ÖÖ
Evet yapabilirsiniz.
Sonuçta onun bir karnesi var ve ne zaman doğacağıda belli.
En fazla yapacakları şey doğduğu gün vizeyi onaylarlar.

keske biraz arastirma yapsaydiniz, ben siz arastirma yapmissinizdir herhalde diye yazmadim ama. almanlairn mantiginda ne zaman dogaci naisl osla belli veya dogduugu gün vizeyi onaylarlar seklinde bi sistem yok.. örnegin 6 aylik maas bordrosu istedikleri bir arkadas 4 aydir calsiiyorum nasil olsa 2 ay daha calsiirim deyip evrak sunamaz.. tabi benim yorumlarimin bir önemi yok, ben size direk bir link yollicam, Berlin yüksek mahkemesinin aldigi bir mahkeme karari. türk kadinla evli biri türkiyeden dogmamis cocugu üzerindne vizeye basvuru ve kabul etmezler oda mahkemeye verir.. adamin sikintisi surda karisi sosyal yardim aliyor calismiyor, bu nedenle cocuk üzerindne basvurmus.. mahkemede aynen söyle karar veriyor dogmamis cocuk üzerinden basvuruda bulunamazsiniz.. cünkü yasadaki cümle almanyada dogmus alman vatandasi cocuk diye baslyior.. yani dogmamis cocuk diye bir ibare yok.. siz yine esinizle isterseniz bu mahkeme kararinida bir inceleyin:

https://www.jusmeum.de/urteile/ovg_berlin-brandenburg/81d19526e125a2db55053b09b58d36417b74a3ad4ca2236d3d72267401cfaa37

Baybars

- tabi ayrica yukarda yazdigim haricinde forumda da daha önce bu bi ara konusulmustu sanirim....

Baybars

YYLNA

Merhaba arkadaşlar

18.10.2011 de başvurumu yaptım ve bugun ups den bır kargo geldı. Eksik evrak talebiymiş. Eksik evrakta eşimin aılelerıyle bırlıkte acıklamalı dusunceler dolu olarak nufus kayıt ornegı. Esım almanyada ve 8.5 aylık hamıle, daha once nufus daıresı kapalı kayıt ıcın esımın gelmesı gerektıgını soyledı vermedı, esımde almanyada konsolosluktan aldı yolladı ve onu 18.10.2011 de vermıstım, bu seferkı aılesının nufus kayıt ornegı ıstenmıs. Nufus mudurlugunu aradım, sıze veremeyız aılesınden bırı gelmelı yada esınız gelmelı dedıler. Daha once aıle bırlesımı yapan arkadasa sordum onunda esı almanyadaydı fakat o arkadasıma vermısler. Ben 2 nufus mudurlugune sordum ama ıkısıde veremeyız dedı.
Vekalet cıkarttırmadan bu eksık evragı yanı esımın aılesınınde yazdıgı toplu kayıt ornegını nasıl temın edebılırım.

Istanbulda ıkamet edıyorum, ıstanbulda bunu veren nufus mudurlugu bulunuyor mu ? Benmı acaba yanlıs anlatıyorum evragı. Kapalı kayıt verılmıyor denılıyordu ama bu kapalı kayıt deıl tum aılesının bulundugu nufus kayıt ornegı eksık olan.

Tesekkurler

Baybars

Alıntı yapılan: ogormek - Kasım 04, 2011, 10:07:11 ÖS
Merhaba arkadaşlar

18.10.2011 de başvurumu yaptım ve bugun ups den bır kargo geldı. Eksik evrak talebiymiş. Eksik evrakta eşimin aılelerıyle bırlıkte acıklamalı dusunceler dolu olarak nufus kayıt ornegı. Esım Almanya'da ve 8.5 aylık hamıle, daha once nufus daıresı kapalı kayıt ıcın esımın gelmesı gerektıgını soyledı vermedı, esımde Almanya'da konsolosluktan aldı yolladı ve onu 18.10.2011 de vermıstım, bu seferkı aılesının nufus kayıt ornegı ıstenmıs. Nufus mudurlugunu aradım, sıze veremeyız aılesınden bırı gelmelı yada esınız gelmelı dedıler. Daha once aıle bırlesımı yapan arkadasa sordum onunda esı Almanya'daydı fakat o arkadasıma vermısler. Ben 2 nufus mudurlugune sordum ama ıkısıde veremeyız dedı.
Vekalet cıkarttırmadan bu eksık evragı yanı esımın aılesınınde yazdıgı toplu kayıt ornegını nasıl temın edebılırım.

Istanbulda ıkamet edıyorum, ıstanbulda bunu veren nufus mudurlugu bulunuyor mu ? Benmı acaba yanlıs anlatıyorum evragı. Kapalı kayıt verılmıyor denılıyordu ama bu kapalı kayıt deıl tum aılesının bulundugu nufus kayıt ornegı eksık olan.

Tesekkurler

bahsettigniz kagit veriliyor, yalniz anlamadigm siz cocuk üzerinden basvuru yapacaginizi söylemistiniz yaniliyormuyum?

YYLNA

Alıntı yapılan: Baybars - Kasım 04, 2011, 11:41:05 ÖS
bahsettigniz kagit veriliyor, yalniz anlamadigm siz cocuk üzerinden basvuru yapacaginizi söylemistiniz yaniliyormuyum?

Evet cocuk uzerınden yaptım zaten ama o kagıdı ıstedıler. Ben onu sarıyer ve beyoglu nufus mudurluklerınden alamadım. Peki nereden alabilirim vekalet olmadan. Esiniz yada aılesınden bırı gelmelı dedı hepsı.

Baybars

Alıntı yapılan: ogormek - Kasım 05, 2011, 12:54:55 ÖÖ
Evet cocuk uzerınden yaptım zaten ama o kagıdı ıstedıler. Ben onu sarıyer ve beyoglu nufus mudurluklerınden alamadım. Peki nereden alabilirim vekalet olmadan. Esiniz yada aılesınden bırı gelmelı dedı hepsı.

- ayni kagidi bircok kisi aldi, bazen nedne böyle isgüzar memurlar cikiyor anlamadim.. normalde vermeleri lazim..tabiki biz burdan onlara etki edebilecek degiliz.. ama dediigm gibi bircok kisi o kagidi rahatlikla aldilar..

- bunun yaninda umairm yukarda size yazdigm ve linkini verdigim mahkeme kararini okuma firsatiniz olmustur.. Esi hamile iken cocugu üzerindne vize basvurusu yapan birinin vizesini vermemisler sonrasinda mahkeme asamasinda da red etmisler.. umarim okuma firsatiniz olmustur..

fuk_18

ekmek_yarasa

slm  arkadaslar bu  sinav cok  zormu  ve  esim  alman  ne yapmaliyim

fuk_18

a1 sinavini diyorsan zor degil sitede ne hakkinda bilgi almak istiyorsan zaten mevcut sen bakarsin anlamadigin yeri sorarasan cevaplariz

Alıntı yapılan: ekmek_yarasa - Şubat 03, 2013, 11:03:27 ÖS
slm  arkadaslar bu  sinav cok  zormu  ve  esim  alman  ne yapmaliyim