arkadaşlar......

Başlatan Serpil çiçek, Nisan 25, 2011, 06:07:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Serpil çiçek

Arkadaşlar yarın son hazırlıklarımda bitiyor ve çarşamba günü saat 08.00 da vize randevum var,
dualarınızı esirgemeyin lütfen..... :)

tugce_doerjer

hadı bakalım Allah yar ve yardımcın olsun serpılcım. ınanıyorum kı vıze basvurunuda atlatıcaksın ve en kısa surede esının yanına gıdıceksın. moralını yuksek tut stres yapma panık olma. almanca konusmalarda dıkkatlı dınle yavas yavas cevabını ver. unutmakı kımse senden ogrendıklerın dısında bır sey ısteyemez. basvurundan sonra gelısmelerı yaz merakta bırakma arkadasım. kolay gelsın  okey:)

ask kızı:)

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Nisan 25, 2011, 06:50:11 ÖS
hadı bakalım Allah yar ve yardımcın olsun serpılcım. ınanıyorum kı vıze basvurunuda atlatıcaksın ve en kısa surede esının yanına gıdıceksın. moralını yuksek tut stres yapma panık olma. almanca konusmalarda dıkkatlı dınle yavas yavas cevabını ver. unutmakı kımse senden ogrendıklerın dısında bır sey ısteyemez. basvurundan sonra gelısmelerı yaz merakta bırakma arkadasım. kolay gelsın  okey:)
ewt sakin ol herseyden once strest olunca bildigin sorular da gidio aklindan =( o yuzdens akin ol  ben cok heycanliydim kadin bana demistiki heycanlanma öss sinavinda degilsin ama orasi össdende beterdi bence=(