Bakım kagıdı

Başlatan Jeynes, Mayıs 13, 2011, 09:05:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeynes

arkadaslar bi sorum olucak. 24 haziranda vize randevum var. Almanyada nişanlımın babası ve abim bakım kagıdı cıkartıyorlar. Ben o bakım kagıdını ne zaman vericem vize randevusunda giderken yanımda olucak mı ve ya almanyada nişanlıma mektup gittiğinde o mu goturucek bakım kagıtlarını kararsız kaldım

Jeynes

yk mu arkadaslar bi tecrubesi olan

Baybars

"Verpflichtungserklärung" bahsettigin kagidin adi olmali, yani davetiye sana yolladiklari. tabiki vizeye giderken yanina alman gerkeen en önemli kagit o.

Jeynes

evet dediğin kagıdın adı o. Fakat oradaki gorevli meemur demişki vize randevusuna bulunduktan sonra biz size mektup atıp cagırıcaz o zaman getiriceksiniz demiş. ama hala tam bilmyrm. uff delircem

Baybars

Alıntı yapılan: Jeynes - Mayıs 14, 2011, 09:39:29 ÖS
evet dediğin kagıdın adı o. Fakat oradaki gorevli meemur demişki vize randevusuna bulunduktan sonra biz size mektup atıp cagırıcaz o zaman getiriceksiniz demiş. ama hala tam bilmyrm. uff delircem

- sanirm bir noktayi yanlis anlamislar, kafani karistiracak birsey yok, bu kagidin adi meshur herkesin söyledigi davetiye, bunun bir kopyasini konsolosluktan alacaklar senden, kafani karistiracak ne anlamadim, kagidi yaninda götüreceksin hepsi bu.. farz etki lazim degil sana agirlik yapacak degil ya.. nedne bu kadar düsünüyorsun..

tolgacanx

Merhaba arkadaslar esim bu gün istenilen kirakontrati ve maas belgesini götürmüs ve sorular sormuslar sen neden 4 yil türkiye de ne yaptin diye esimde calistim demis peki neden geri döndün demisler esimde ben yeni gelmiyorum zaten ben buraliyim demis nisan ayindan itibaren almanyada diye baskonsolosluga bildireceklerini vede en fazla 3 ay sürer demisler arkadaslar sizlerin eslerinize de auslaenderamdt böyle soru sordular mi acil cevap bekliyorum tsk