A2 SINAVINI GEÇTİM DOSTLAR....

Başlatan mehmet3348, Haziran 07, 2011, 12:07:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet3348

Bu bi kaç gün içinde iyi haberler alıyorum.. önce vizem geldi şimdi de a2 sınavını 74 puanlan geçmişim :)
a1 aldım bana yeter bu demeyin... Türkiyede ne kadar çok öğrenirseniz almancayı sizin için Almanya da o kadar iyi olur...

fotoadem52

mehmet kardeşim a2 sınav sonucu almanyada yabancılar polisinin zorunlu kıldıgı kurs adına geçerlimi ? bu konuda paylaşırsan sevinirim

Bthnkdgn

Türkiyede öğrenmek  zor Almanya'da kısa sürede öğrenilir ama tabi senin icin bir artı bende yeniden evde çalısmaya basliyicam 

tweens

almanyada a2 çalışıp türkiyede girebilirsiniz sınava almanyada biraz daha kapsamlı oluyormus araştırmalarıma göre söylüyorum arkadaslar A1 ile A2 arasındaki farklı anlatırsanız sevinirim

mehmet3348

fotoadem52 arkadaşım tam emin olmasamda a2 sertifikasının almanyada işime yarayacağından eminim.. biliyosun almanyada devlet 6 ay zorunlu kursa gönderiyor... onlar bizden b1 istiyorlar.. bu demek oluyorki 3 ay a2 dersleri 3 ayda b1 dersleri toplam 6 ay...benim şuan a2 sertifikam var... almanyada 3 ay b1 kursumu görür sınavıda kazanırsam tamamdır..
ancak almanya ya gittiğin zaman kursta seni ilk etapta sınava tabi tutuyorlar..tamam a2 sertifikan var ama bide onların ikna olması lazım..

mehmet3348

tweens arkadaşım sa1 ile a2 nni ne gibi  farkını sormuştum..? tam anlayamadım