ALMANYADAN SELAMOLSUN...

Başlatan tugce_doerjer, Haziran 10, 2011, 12:13:52 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

SELAM ARKADASLAR,

DUN GECE ALMANYAYA GELDIM. SIMDILIK DURUM GAYET GUZEL. INSANLAR GULER YUZLU. SOKAKTA TANIMASALARDA SELAM VERIYORLAR. MERKETTEKI CALISANLAR COK GULER YUZLU SICAK KANLI.
TURK MARKET BULDUM BURDA. PEYNIR ZEYTIN CAY NE ARARSAM VAR. ET ISINIDE HALLETTIM. SIPARIS VERDIM ISLAMI USULLERE UYGUN KESILMIS TAVUK VE ET GETIRICEKLER BANA. ALLAHIMA BIN SUKUR HERSEY YOLUNDA SIMDILIK. INSALLAH BUNDAN SONRADA BU SEKILDE GIDER. ALLAHA EMANET OLUN.

Mutim

Aleyküm selam Hosgeldin kardesim..Hüzünlerin ve zahmetlerinin bir bölümü geride kaldi hayirlisiyla.. Sabirla , tevekülle kavustun sevdigine. Kardesin oalrak sana bir kac önerim olacak... Yeni bir hayata nasilbaslarsan , öyle devam edersin , bunun icin gülen yüzlere, tebessümlü suratlara aldanmadan , herkesle mesafeli ve ölcsünde uslüblü olmani öneririm..  Bunun disinda kendine hemen bir danisman yeri bul AWO diye bir yer varsa sor sorustur bul.. Tüm görüslerini,sorularini,sorunlarini  ücretsiz yerine getirmeleve cözmekle  yükümlü olan yer ve insanlar..  Bunlar senin , rehberin olacak ve ellerin ayagin , bilgin olacaklar.. Bunu unutma. AWO .. Bunun disinda da, saa lütfundan güzellikler sunan Allahin da bol bol tesekkürü brc bilerek dualar et.. Ara sirada dualarinda bize deyer ayirirsan seviniriz :)

Kafana herhangi birsey takilirsa , ne yapacagni biliyorusn artik :) bize yaz ... kendine iyi bak, hersey gönlünce olsun..

mehmet3348

hadi gözün aydın ... umarım herşey yolunda gider :)

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: Mutim - Haziran 10, 2011, 01:44:15 ÖÖ
Aleyküm selam Hosgeldin kardesim..Hüzünlerin ve zahmetlerinin bir bölümü geride kaldi hayirlisiyla.. Sabirla , tevekülle kavustun sevdigine. Kardesin oalrak sana bir kac önerim olacak... Yeni bir hayata nasilbaslarsan , öyle devam edersin , bunun icin gülen yüzlere, tebessümlü suratlara aldanmadan , herkesle mesafeli ve ölcsünde uslüblü olmani öneririm..  Bunun disinda kendine hemen bir danisman yeri bul AWO diye bir yer varsa sor sorustur bul.. Tüm görüslerini,sorularini,sorunlarini  ücretsiz yerine getirmeleve cözmekle  yükümlü olan yer ve insanlar..  Bunlar senin , rehberin olacak ve ellerin ayagin , bilgin olacaklar.. Bunu unutma. AWO .. Bunun disinda da, saa lütfundan güzellikler sunan Allahin da bol bol tesekkürü brc bilerek dualar et.. Ara sirada dualarinda bize deyer ayirirsan seviniriz :)

Kafana herhangi birsey takilirsa , ne yapacagni biliyorusn artik :) bize yaz ... kendine iyi bak, hersey gönlünce olsun..

sagolasın arkadasım. guzel dıleklerını rabbım kabul etsın. ınsAllah ıyı olacak hersey. umutluyum. AWO dedıgın yerı hemen bugun sorucam esıme emınım buralardada vardır. MYLAU dıye kucuk bır sehırdeyım ben. cok sakın bır yer. turk yok denecek kadar az. bıldıgımız sadece 2 turk aılesı. gerısı alman.

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: mehmet3348 - Haziran 10, 2011, 09:02:54 ÖÖ
hadi gözün aydın ... umarım herşey yolunda gider :)

ınsAllah arkadasım hepımızın gonlunce olur.

3,14

--> Ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve beraketüh kardesim, hos geldin Allah'in izniyle. Allah hayatinin devaminda yapacagin ve yapmak istedigin her seyin en hayirlisini nasip etsin insAllah.

Mutim

Acik konusiyim , iyi ki gittigin xyerde türk falan fazla yok.. hem almancanin gelisimi icin , hemde basinin agrimamasi icin.. umarim herse gönlünce olur kardesim..

ask kızı:)

Alıntı yapılan: Mutim - Haziran 12, 2011, 12:58:51 ÖÖ
Acik konusiyim , iyi ki gittigin xyerde türk falan fazla yok.. hem almancanin gelisimi icin , hemde basinin agrimamasi icin.. umarim herse gönlünce olur kardesim..
aynen fazla türk fazla dedikodu demek benm oldugum yerde =(

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 12, 2011, 12:23:56 ÖÖ
--> Ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve beraketüh kardesim, hos geldin Allah'in izniyle. Allah hayatinin devaminda yapacagin ve yapmak istedigin her seyin en hayirlisini nasip etsin insAllah.

Allah razı olsun kardesım.

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: Mutim - Haziran 12, 2011, 12:58:51 ÖÖ

VAllahi dedıgın dogru mutım kardesım :)

3,14