Vizem cıktı 23.06.2011

Başlatan Jaguar, Haziran 27, 2011, 11:25:55 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaguar

Merhaba arkadaslar 23 haziranda gitmiştim konsoloslosluga 25 inde gonderdiler pasaportu almısım vizeyi fakat sormak istedigim birsey var akrabam davetiye yollamıstı onlar frankurtta yasıyolar ben dogrudan baska bi sehire gidebilirmiyim burdan bu arada vizede ziyaret ve ticari yazıyor multı c cevaplarınızı bekliyorum....

januar

hayırlı olsun Jaguar....
almanyada nereye gittiğin mühim değil ister frankfurta git ister berline...o bi sorun teşkil etmez turist vizesinde.
o yazanlarda, vize süren içerisinde almanyaya çok giriş yapabildiğini gösterir... bu süre içinde ister 1 defa gir çık istersen de 5 defa.

3,14

--> Gözün aydın kardeş. Allah kavuştursun.

Jaguar

tesekkür ederim arkadaslar saolasınız....

by_shekiL

Hocam ha rbıden güzel bir duygu,vizem 19 günde çıktı çocuk üzerinden aile birleşmi bugun pasımı aldım bir haftaya uçuyoruz hayırlısıyla burdan deneyımım olarak tek dıyıceğim var dualarınız eksık etmeyın vede biraz kendınıze guvenın.By_SheKiL!!

Bthnkdgn

saolasınız arkadaşlar. umarım bekleyen arkadaşlarında en kısa zamanda vizeleri çıkar herkes beklediğine kavuşur.  ben biletimi aldım yarın perşembe akşamı hamburgdayım. ilkgünler internetim olmuyabilir diye msj yazamıyabilirim ama internete kavusunca hergünümü yazıcam. kalın sağlıcakla

Jaguar

tesekkuler ark yalniz bısı daha sorucam havaalaninda polisler sıkıntı cıkarıyrmu yani davetıye frankurttan ben hamburga gdcem buraya neden geldın gbısınden bırseyler dıyorlarmı