Cocuk Üzerinden Almanya

Başlatan evlathasreti, Temmuz 14, 2011, 07:05:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

evlathasreti

merhaba arkadaslar öncelikle herkese Allah yardimci olsun ve hasretlik cektirmesin...

Ben 3 senelik bir evliligim var 1 de 1 yasinda 1 aylik evladim var esim suanda almanyada ve bende almanyaya gitmek istiyorum yanliz esimle 7 aydir konusmuyoruz .
Esim cocugum 4 aylik iken tr ye geldi evladimi gördüm ve vize basvurum vardi. onun icin evraklarini halletmeye diye gitti gidis o gidis oldu cep tel felan hepsi kapali burdayken ortak hesabimizda olan paralari cekip kardesine almanyaya göndermis ve gidecegi gece bendeki evraklarin hepsini calmis gitmis oglumun alman pass felan gibi herseyini yani kisaca cocugum göstermemek icin herseyi yapmis gitti. Simdi bir iki arastirma yaptim cocugum üzerinden vize basvurusu yapabilirsin denildi.

Simdi bende bu yolla cocugumu görmeye gitmek istiyorum Yanli cocuk üzerinden basvurularda forumlarda okudugum icin bazi evraklar lazim biliyorum .
Ben bu evraklari türkiyeden nerden ve nasil temin ederim alman konsoloslugundan mi yoksa tr icindeki devlet kuruluslarindan mi ve magduriyetimi kanitlassam konsolosluga yardimci olurlar mi BUARADA Esim ( türk vatandasi alman vatandasi degil ama cocugumuz alman ve türk vatandasi almanyada dogdu )  Maddi olarak neyim var neyim yok hepsini caldi gitti ama herseyden cok evladimdan ayriyim en son 4 aylikdi gördüm . Bilgisi olan ne sekilde istenilen evraklari temin ederim veya nasil görürüm nasil giderim almanyaya gibi konularda bilgi konusunda yardimci olursan sevinirim arkadaslar simdiden cok tesekkür ederim Allah razi olsun herkesden

fuk_18

sana aile birleşimi vermezler cünkü eşininde istemesi gerek seni bu olmaz sen yapman gereken savcılıga suc duyrusunda buluncan mahkemeye ver eşini baska türlü oraya gitmen aile birleşimi ile gitmen çok zor cünkü eşinde senin istemesi lazım

Bthnkdgn

Konsolosluğa yada avukata danışman gerekiyor vizeyle gidemezsin 

Almanyaya bu sekilde gitmen zor ancak esın boşanmak ister vekalet olayi olur oda zaten 7 yasına kadar annede kalır tabi boşandıktan sonra çocuğunu gormek icin ziyaret vizesiyle gidebilirsin aile birleşiminde eşinin rızası şart