almanyada kursa baslamadan once yapilan seviye tespit sinavi hakkinda bilgisi ol

Başlatan ayse86, Temmuz 27, 2011, 01:08:09 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayse86

arkadaslar suan almanyadayim 1 ay oldu geleli a1 sertifikam var biliyorsunuy ki burdada kursa gitmemiz gerekiyor ben kurs icin basvuru yaptim seviye testi yapacaklarmis bu sinav hakkinda bilgisi olan varsa ve paylasirsaniz sevinirim

ask kızı:)

var  sinav öylesine yapilan bi sinav seviyeni ölcmek icin mesela ben girdim o sinava a 1 seviye oldugumu ögrendim sonra görevli kadin dediki en  iyisi  en bastan baslasin

Engin09

Kursa başlamadan önce a1 seviyesindemi yoksa yeni baştanmı kursa başlaman gerektiğini ölçen bir sınav sadece sıkıntı yapıcak bir durum yok yanı.sınava girmeden önce notlarını gözden geçir ve öyle gir, en baştan kursa başlarsan ders sayısı artacağından fazla para vermek zorunda kalırsın.Başarılar. :)

ayse86

a1 seviyesini olcen test yapacaklar a1 sertifasini istanbulda almistim esimin yanina gelmek icin zaten o olmadan gelemiyoruz ya benim ogrenmek istedigim ne soruyolar nasil bir sorularla karsilasicam hazirliksiz yakalanmamak lazim tesekkurler :)

Engin09

Alıntı yapılan: ayse86 - Temmuz 27, 2011, 06:44:15 ÖS
a1 seviyesini olcen test yapacaklar a1 sertifasini istanbulda almistim esimin yanina gelmek icin zaten o olmadan gelemiyoruz ya benim ogrenmek istedigim ne soruyolar nasil bir sorularla karsilasicam hazirliksiz yakalanmamak lazim tesekkurler :)

A1 seviyesinde sorular soruyorlar.