29 temmuz 2011 a1

Başlatan cennetim, Temmuz 30, 2011, 08:01:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

esim dün sinava girdi 61 puanla kazandi  alkis:) yuppi:) dance:) clap:) simdi sira vize islerindeee insAllah bi sorun cikmazzzzzz :)

fuk_18

hayırlı olsun tam sınırda kazanmış

ask kızı:)

tebrikler =) sevindim ufuk kardesim önemli olan kazanmak bende sinava giricegim zaman 60 olsun raziyim diodum ama 83 puanla kazandim ama o puan hic biseye yaramadi =)

cennetim

saolun arkadaslar =)
fuk_18 biz zaten gecsinde kacla gecerse gecsin diye dua ediyoduk yeterki kavusalim önemli olan o ;)

netalmanca

merhaba arkadaşlar,

eşiniz nerede sınava girdi ve hangi mektup çıktı? Acaba öğrenip iletebilir misiniz? Hazırlanan öğrencilere çok yardımcı olursunuz. şimdiden çok teşekkürler.

cennetim

Alıntı yapılan: netalmanca - Temmuz 30, 2011, 11:07:57 ÖS
merhaba arkadaşlar,

eşiniz nerede sınava girdi ve hangi mektup çıktı? Acaba öğrenip iletebilir misiniz? Hazırlanan öğrencilere çok yardımcı olursunuz. şimdiden çok teşekkürler.
tabiki;
esim ankarada sinava girdi 29 temmuzda ve adres degisikligi oldugu icin o gün sonuclari eline aldi.
mektupsa;
Sie wollen eine Reise machen´und Ihre Freundin Claudia Ihre Wohnungsschlüssel geben.
Schreiben sie an Claudia:

1)Wohin Sie reisen ?
2)Wie lange sind sie nicht zu Hause?
3)Geben Sie Ihr Telefonnummer und Adresse?

aynen bu cikmis.

bu esimin ikinci sinaviydi. bu sinavda sadece bu siteden calisdik yani burasi ise yaradi. herkese tavsiyem bu siteden calissinlar.

herkese basarilar ;)

fuk_18

aman yanlış anlaşılamsın tam sınırda derken yani gülerek söledim şanslı imiş inş şimdi vize görüşmelerine geldi sıra oda hayırlısyla güzel gecerde tez zamanda yanına gelir eşin :)

cennetim

Alıntı yapılan: fuk_18 - Temmuz 31, 2011, 09:31:22 ÖS
aman yanlış anlaşılamsın tam sınırda derken yani gülerek söledim şanslı imiş inş şimdi vize görüşmelerine geldi sıra oda hayırlısyla güzel gecerde tez zamanda yanına gelir eşin :)
insAllah :D