Arkadaslar bu ceviride bana yardimci olabilirmisiniz?

Başlatan perii, Ağustos 03, 2011, 08:52:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perii

Merhaba arkadaslar benim icin önemli bir konu vardi bu konuyla ilgili almanca yazip göndermem gerekiyor kendi cabamla birseyler yaptim ama tam cevirebildimmi kontrol edip yanlislarimi düzeltmem lazim. Eger cevirim yapip en kisa zamanda yollarsaniz minnettar olurum. Simdiden ilgili arkadaslara emeginiz icin cook tesekkür ederim.

Ben X firmada calistim. Bu firma beni kayit yapmadan 6 ay calisitirdi. Paramida hala ödemedi. Sonradan ögrendim bunlar hep kacak isci calistiriyorlarmis.  Bu firma telefonlarada bakmiyor. Ve bana diger firmadan parayi alamadiklari icin ödeme yapmadiklarini söylüyorlar. Ben Münichteki zaber subesine gittim. Oranin sefiyle görüstüm. Ona konuyu anlattim. Kendiside durumu biliyor. Ama oda kacak isci calistirmaya kendiside devam ediyor.Baska bilgilerimde var. Diger baska subelerdede kacak isci calistiriyorlar. Bu mektubu göndermemin sebebi baska cözüm yolu bulamamam. Ben avukatim ve Polisle beraber A,b;c subelerinde gidecegim. Bu konuyu Gümrügede bildirecegim. Bu firmanin Chefleri durumu bilerkten X firmasina göz yumuyorlar. Sizin gibi büyük bir firma böyle yalanci insanlarla nasil calisir? Biz en az 10 kisi paramizi alamiyoruz. 1-2 ay daha bekleyip bu konuyu baska yerlere tasiyacagim. Bu konuyu ayrica Z-T gazetesinde yayinlatacagim