ikaamet müsadesi basvuru formu

Başlatan cennetim, Ağustos 25, 2011, 06:06:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

merhaba bu basvuru formu hakkinda bikac dolduramadigimiz yerler var yardimci olursaniz sevinirim

12)paß oder sonstiger reiseausweis genaue bezeichnung
( e-pass ???)

-rückkehrberechtigung

19)wie sind sie wohnungsgemäß untergebracht? (bunu cevaplandirmak zorundamiyiz)

20)2.soru: Arbeitgeber, Name der Verwandten, der Studienanstalt, referenzen usw. buraya esim benim adimimi yazacak?

21.) beabsichtigte dauer der aufenthaltes in der bundesrepublik deutschland buraya ne tarihi atilcak??

22) beabsichtigte erwerbstätigkeit (aile birlesimi olunca buna sartmi)
23) aus welchen mitteln wird der lebensunterhalt bestritten
devletten geciniyorum ama isede baslicam  buraya ne yazmak zorundayiz?

simdiden tesekkürler

Burcu&Can

12  PASS yazacaksın.. 
-rückkehrberechtigung =bos bırakacksın
19 bos bırakablirsin zaten türkiyede oturdgn evin kac odalı oldugu soruluyor
20 nin 2.sorusunu da bos bırakablrsn ona gerek yok 
22 hayır sart deil onuda bos bırakacksn
23 formu dolduran bayansa ehemann yazacak oraya eger dolduran erkekse ehefrau 
bende bu seklde doldrdm formda doldrlms örnegi var eger bulablrsem linkini atarm :) kolay gelsn

cennetim

Alıntı yapılan: burcu can - Ağustos 25, 2011, 06:48:18 ÖS
12  PASS yazacaksın.. 
-rückkehrberechtigung =bos bırakacksın
19 bos bırakablirsin zaten Türkiyede oturdgn evin kac odalı oldugu soruluyor
20 nin 2.sorusunu da bos bırakablrsn ona gerek yok 
22 hayır sart deil onuda bos bırakacksn
23 formu dolduran bayansa ehemann yazacak oraya eger dolduran erkekse ehefrau 
bende bu seklde doldrdm formda doldrlms örnegi var eger bulablrsem linkini atarm :) kolay gelsn
21idemi bos birakcaz?

Burcu&Can

aile birlesimi vizesi için basvuruyorsn unbefristet yani sınırsız yazacaksn 21 e rica ederm :)

mmmeeesssuuuttt

en ıyısı ad soy ad adres yeterlı bıd eımza zaten hıc fazla bakmıyolar vbıle hep bos bıraksan bıl eolur :D

cennetim

bu formun yaninda kücük bi kutucuk var reisezweck falan yaziyo orayi bizmi doldurcaz ve en son sayfada gitmek istediginiz tarih orayi doldursakmi iyi yoksa bosmu birakalim

Burcu&Can

yok yok boş bırak oraları gtmek istdgm tarihi bende bos bıraktm son sayfada gün ay yıl yazıyo ikamet müsaadesi istyrm yazıyo o kısma da unbefrıstet yazacksn ok

mmmeeesssuuuttt

cennetim

Alıntı yapılan: burcu can - Ağustos 26, 2011, 12:47:56 ÖS
yok yok boş bırak oraları gtmek istdgm tarihi bende bos bıraktm son sayfada gün ay yıl yazıyo ikamet müsaadesi istyrm yazıyo o kısma da unbefrıstet yazacksn ok
ok saol :)

cennetim

son bi sorum daha olacak esim karabükde oturuyo ama nüfusda yenicede gözüküyo yani bu durumda yenicenin adresinimi versin
ikametgahda yenicenin adresi yaziyo?

mmmeeesssuuuttt

nerde ıkamet edıyosa onu sölesın yane nede oturuyosa ok

Bthnkdgn

formu cok önemli diyolardi ben hic kurallara uymadan doldurdum. pek bakmiyorlar formlara  zaten alt kisimda da aciklamasi var. hangisi zorunlu hangisi almanyada yasiyan icin vs vs.  relax olun  zaten basvuruda istanbulda formu kontrol ediyolar.

yusuf_28

SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAşLAR BAşVURU FORMUNDA NORMAL VESİKALIK RESİM YAPIşTIRILIYOR DEĞİLMİ? BİRDE EşİM ALMAN VATANDAşI OLDUĞU İÇİN BEN ORAYA GİTMEDEN KİMLİKTEKİ SOYADI DEĞİşMİYORYA EVLİLİK CÜZDANINDA BENİM SOYADIMI ALDIĞI İÇİN FORMDA EşİMİN SOYADINI SORUYOR HANGİSİNİ YAZAYIM ALMANYADAKİ KİMLİĞİNE GÖREMİ YAZAYIM ? ALLAHA EMANET OLUN

fuk_18

bak arkadasim oncelikle ayrintili bigli verdigin icin tesekkur ederim soruna gelince:

sen basvuru formuna hic resim yapistirma nerden duydun bunu bilmiyorum ama oyle birsey yok sen sadece 3 tane biometrik resim gotur vizeye giderken onlar gerisni hallediyor yani formu doldur yeter baska bisey yapma

Formu doldurukende esinin soy adi kismina senin soy adini yazcaksin cunku artik senin soy adini aldi turk kanunlarina gore ve aldigin formul b de zaten esinin soy adinda senin kisi yazar. yani kendi soy adini yazacaksin forma birde resim yapistirma yaninda 3 tane biometrik resim gotur yaninda fazladan da bulundur ayni resimlerden tedbir amacli.

ve kimlik degisim pasaport degisim falan onlar sonra olcak isler bakmiyorlar ona pek merak etme birde neren basvuruyorsun onuda yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Ağustos 29, 2011, 01:43:08 ÖS
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAşLAR BAşVURU FORMUNDA NORMAL VESİKALIK RESİM YAPIşTIRILIYOR DEĞİLMİ? BİRDE EşİM ALMAN VATANDAşI OLDUĞU İÇİN BEN ORAYA GİTMEDEN KİMLİKTEKİ SOYADI DEĞİşMİYORYA EVLİLİK CÜZDANINDA BENİM SOYADIMI ALDIĞI İÇİN FORMDA EşİMİN SOYADINI SORUYOR HANGİSİNİ YAZAYIM Almanya'daKİ KİMLİĞİNE GÖREMİ YAZAYIM ? Allah'a EMANET OLUN

yusuf_28

UFUK KARDEşİM ESKİşEHİRDEN BAşVURUYORUM İSTANBULDA 9 EYLÜLDE RANDEVUM VAR. DAHA ÖNCEDE YAZMIşTIM SİZLERE YARDIMCI OLMUşTUN SAĞOLASIN şİMDİDEN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN. TşKLER