09.09.2011 sonunda atlattım Almanya vize randevusunu

Başlatan meydey, Eylül 09, 2011, 08:26:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cennetim

ben essende oturuyorum pazartesi gidip sordugumda adam gayet iyiydi pek bosda birakasim gelmio umursamio diye uzatirlar diye korkuyorum

yusuf_28

cennetim

yusuf_28

HAYIRLISI YA  BEKLEMEKTEN SABRETMEKTEN BAşKA CARE YOK

cennetim

Evet ama oda zor geliyo bugün hala posta kuTusunda bisey yoktU

yusuf_28

yusuf_28

cennetim

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Ekim 25, 2011, 12:35:51 ÖS
46 GÜN SONRA EşİME MEKTUP GELDİ  halayy:) halayy:)
hayirli olsun esinden neler istemisler ben gecen persembe gittim yabancilar dairesine kagitlar gelmis benden evin kagitlarini gelir belgemi ve kimlik fotokopisini istediler hepsi yanimdaydi o gün haloldu dünde esime msj gelmis cuma günü pasaportu geliyo insAllah vizedirrr=)

yusuf_28

TEşEKKÜRLER :) EşİM ÇALIşTIĞI İÇİN MEKTUP EVİNE GELMİş AKşAM YAZARIM NE İSTEDİLER BENDE MERAK EDİYORUM

yusuf_28

EVLİLİK CÜZDANINI İSTEMİşLER GALİBA NE ALAKASI VARSA

Cansucuj

benim kağıtlarda oraya 16 günde gitti..
eşimden çalışma belgesi - son 3 aylık maaş bordrosu & kira sözleşmesi istemişler ..

cini

cansu merhaba arkadasım sana bisey soracaktım esinden istenilen belgeleri yazmılsın peki esini görüşme icin çagırmılarmı yoksa sadece evraklarımı istemişler bizdende sadece evrakları istediler görüşme için bisey yazmadılar simdiden tesekkürler

cennetim

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Ekim 25, 2011, 12:59:01 ÖS
EVLİLİK CÜZDANINI İSTEMİşLER GALİBA NE ALAKASI VARSA
sen vize randEvUsuna gIdErken evlilik cüzdani fotokopisini vermismiydin bAska ne istemisler esindEn? Benim esimin pasaportU subeDe esim perSembe günü almaya gItcek

yusuf_28

GÖTÜRMÜşTÜM HEPSİNİ İSTANBULDAKİ KONSOLOSLUĞUNA  EVLİLİK CÜZDANIDA GÖTÜRMÜşTÜM şİMDİDE ALMANYADAKİLER İSTEDİ BENDEN BUGÜN GÖNDERDİM EşİME

Cansucuj

Alıntı yapılan: cini - Ekim 25, 2011, 05:12:18 ÖS
cansu merhaba arkadasım sana bisey soracaktım esinden istenilen belgeleri yazmılsın peki esini görüşme icin çagırmılarmı yoksa sadece evraklarımı istemişler bizdende sadece evrakları istediler görüşme için bisey yazmadılar simdiden tesekkürler

MEKTUP CUMARTESİ EVE GELMİş EşİM PAZARTESİ GÜNÜ SABAHCI OLARAK CALISIYORDU ORASIDA YALNIZCA ÖGLEDEN ÖNCE ACIKMIS O GÜN KAYINVALİDEMN GÖTÜRMÜş KAĞITLARI KADINDA DEMİş PERşEMBE GÜNÜ ARASIN SONUCU SOYLEYELIM DEMİş DÜN ARADI EşİM .. MEMUR DEMİş HERSEY TAMAM BİZ BURDAN OKEYİ VERDİK ANKARAYA FAXLADIK DEMİş. BAKALIM HAYIRLISI ..

haa bu aradaa DİPNOT : eşim önceden benım kagıtlar gıttı mı dıye sormak ıcın sık sık gıtmıstı bu yuzden memur kadına durumu bıldırmıstı pazartesi gunu sabahcı işe gidiyorum gelemem demişti evrakları başkası getirse olur mu demiş memur bi sorun olmaz demiş .

cennetim

Alıntı yapılan: yusuf_28 - Ekim 25, 2011, 10:14:11 ÖS
GÖTÜRMÜşTÜM HEPSİNİ İSTANBULDAKİ KONSOLOSLUĞUNA  EVLİLİK CÜZDANIDA GÖTÜRMÜşTÜM şİMDİDE Almanya'daKİLER İSTEDİ BENDEN BUGÜN GÖNDERDİM EşİME
orjinali görmek istemislerdir sorun cikmasin diye ama bisey olmaz emin olsunlar vizen cikar insAllah hayirli haberler alirsiniz bizim vize cikdi alkis:)

yusuf_28