EVLENME İZİN BEYANNAMESİ :/ ?

Başlatan Cansucuj, Eylül 13, 2011, 12:21:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cansucuj

mrb  arkadaslar benım mayıs ayında nıkahım oldu. 18 yasından kucuk oldugum için ailemin ewlenmeme izin vermesi gerekio bu yuzden ewlendirme dairesinde evlenme izinnamesi imzaladılar..
6 ekım'de 18 yaşıma giriyorum. 7 ekım'e vize randevusu aldım. vize evrakları arasında benden EVLENME BEYANNAMESİ VE EVLENME İZİN BELGESİNİN ASLINI istediler. ama belediye bana aslını vermedi. Fotokopisini cekip ASLI GİBİDİR kaşesi muhur ve imza yaptılar. 1 sorun olur mu sizce??
memur dogal olarak kendine zimmetli evragı vermemekte haklı :/

cini

cansu merhaba eger sana asli gibidir mühürü vurup belediyede mühür attılarsa sorun olmaz sonucta oda resmi evrak niteligi kazanır.peki belediye sana yeni evrak hazırlamıyormu?? o evraktan baska

ask kızı:)

aynisi benim basima gelmisti cok uzuldüm senin adina ama ben yalvar yakar  evlendirme dairesinden aldim canim vede bendeki kopyayi onlara verdim yani  o evlendirme dairesindeki kagitin aslini götürmessen sana vize vermezler  onun aslini istiolar ben neler  cekmistim  :'( o kagit yuzunden ins sende alirsin o kagiti ordan  biraz zor veriyolar yalvar yakar biseyler de all baska sansin yok :/ :-[

Burcu&Can

ask kızı beni önceden uyardıgı ve basından gecenleri anlattıgı için ben o kagıdın iki tane aslını yaptım birini evlendrme dairesine verdim diğer aslınıda konsolosluga götürdm tercümesyle beraber umarım halledersn

Burcu&Can

ayrıca aslı gibidir mühürühü evlendrme dairesi vuramazki asıl kagıdıtla beraber notere götürürsün noter onaylar ve aslı gbi kullnrsın benm bildgm böyle..

Burcu&Can

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Eylül 13, 2011, 02:14:14 ÖS
aynisi benim basima gelmisti cok uzuldüm senin adina ama ben yalvar yakar  evlendirme dairesinden aldim canim vede bendeki kopyayi onlara verdim yani  o evlendirme dairesindeki kagitin aslini götürmessen sana vize vermezler  onun aslini istiolar ben neler  cekmistim  :'( o kagit yuzunden ins sende alirsin o kagiti ordan  biraz zor veriyolar yalvar yakar biseyler de all baska sansin yok :/ :-[
ask kızı sana bse sorcam ben vizeye basvurdum beklemekteyim biliorsun ben evlenmeden önce ailemle notere gidip muvafakatnama cıkarttım kızım evleneblr fln diye iki tane aslı vardı birini evlendrme dairesne diğerinni tercümesini cıkartıp notere onaylatıp konsolosluga götürdüm aslıyla beraber ama görüşme sırasında ki memur kagıtlrımı aldı baktı hepsine ve aslını bana geri verdi zatenalmanca tercümesi var gerek yok dedi bu normal dimi?

Cansucuj

Alıntı yapılan: cini - Eylül 13, 2011, 01:29:59 ÖS
cansu merhaba eger sana asli gibidir mühürü vurup belediyede mühür attılarsa sorun olmaz sonucta oda resmi evrak niteligi kazanır.peki belediye sana yeni evrak hazırlamıyormu?? o evraktan baska

yokk malesef hazırlamıyolar .. çunku artık ewlıyım annemın babamın ewleneblır dıye ımza atmaları anlamsız olur :/

Cansucuj

oofff ben ne halt yiycemmm :(
vermioo esek inatlı herıfler :@ sordum awukatla felan alabılır mıyım dıye 0nada y0k dedıler :@ ama haklılarr kendı belgeleri niye wersinler :/ kayb0lsa s0rumluluk 0nlara.. ben s0rdum onlara inşAllah sorun 0lmaz diye yok bu şekilde isteyenler oldu bu şekılde verdık sorun cıkmadı dedıler :/

Cansucuj

Alıntı yapılan: Burcu&Can - Eylül 13, 2011, 02:46:34 ÖS
ayrıca aslı gibidir mühürühü evlendrme dairesi vuramazki asıl kagıdıtla beraber notere götürürsün noter onaylar ve aslı gbi kullnrsın benm bildgm böyle..

yok canım resmi ewraklarda ewraqın aslı nerdeyse orası aslı gibidir kasesi yapmaya hakkı var. muhurde 0lunca qecerli 0luyo ama bu iş pis iş :/ Wize neticede.. :/
mesela ben okul diplomamı okulda fotokopi yapıp aslı gıbıdır yabtırdım. aynı kaseyi 1 arkadasım noterde yptırdı ikiside gecerli.. offf blmiom napcam ben :(

Cansucuj

bugun para yatrdım pin almak ıcın yarın tekrar arycam vize yerını sorcam o sekılde olur mu dıye :S

Burcu&Can

keske para yatrmasaydın tekrar o numarayı ara deki ben aradım randevumu aldım ama bi evregım böyle böyle deseydin cvp verirlerdi bende aynı seyi yaptım esmin pasportunda evli yazmıyordu sorun cıkarmı diye  sordum cvpldlar para yatrmana gerek yoktu ama neyse iyice netlestr kafanda soru isareti kalmsın

Cansucuj

Alıntı yapılan: Burcu&Can - Eylül 13, 2011, 04:42:06 ÖS
keske para yatrmasaydın tekrar o numarayı ara deki ben aradım randevumu aldım ama bi evregım böyle böyle deseydin cvp verirlerdi bende ay artı ewrnı seyi yaptım esmin pasportunda evli yazmıyordu sorun cıkarmı diye  sordum cvpldlar para yatrmana gerek yoktu ama neyse iyice netlestr kafanda soru isareti kalmsın

cnm bana dedıler randewuyu cok erken alıonuz arayın tekrar teget edelim o zamana kadar artı ewrak ekleneblir fln demşlrdı ondan ynı grsme için yniden yatrın dedıler

Burcu&Can

Alıntı yapılan: Cansucuj - Eylül 13, 2011, 05:03:21 ÖS
cnm bana dedıler randewuyu cok erken alıonuz arayın tekrar teget edelim o zamana kadar artı ewrak ekleneblir fln demşlrdı ondan ynı grsme için yniden yatrın dedıler
hım anladm hayatım kolay gelsn sana simdiden kagıtlrınıda hazırla kafan rahat olur :) cok ta stres yapma buarada ankaraya mı basvuruyorsun?

Cansucuj

Alıntı yapılan: Burcu&Can - Eylül 13, 2011, 05:06:13 ÖS

hım anladm hayatım kolay gelsn sana simdiden kagıtlrınıda hazırla kafan rahat olur :) cok ta stres yapma buarada ankaraya mı basvuruyorsun?
SAOL CNMBNM BI DERDIM BU EVRAK ZATEN :( EWET ANKARADAN BASWURCAM . SEN NERDEN BASWURDUN ?

Burcu&Can

umarm halledrsn yarın arıcaksn zaten tam olarak ögren bende ankardan basvurdm inanırmsn 10 dk sürdü sadece ilk evllgnmi ,ne zaman tanstnz nasıl tanstnz kac kere türkyeye geldi nasıl görüşyosnz diye sordu almancada adımı yasımı nerde oturdgmu ve nasılsın dedi o kadar sonra bahceye cık ben seni cagrcm dedi cok bekledm tekrar cagrdı para yatrdgma dair kagıt ve sertfkmn aslını verdi 1.kabine girdm mavi gözlü kısa sarı saclı olgun bi bayan vardı cok güleryüzlüydü :)darısı sana insllah su kagıtta bi problem cıkmaz

Burcu&Can

ask kızı sana msj atıyorum ama gitmiyor anlamdm neden sen özelden gnder bana msn adresni ben ekleym seni bide engeledklerinin listesne bak yanlslkla benidemi engelledin :))))

Burcu&Can

Alıntı yapılan: Cansucuj - Eylül 13, 2011, 05:03:21 ÖS
cansucuk naptın aradnmı ne söledi konsolosluk  ???