ups'den msj geldiii :))

Başlatan Burcu&Can, Eylül 22, 2011, 05:14:53 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burcu&Can

:) :) Paketin Son Hareketleri
Tarih Durumu İşlem Yeri

22.09.2011 12:40:21 KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI ANKARA HUB

fuk_18

aaaaaaaa hadia bak gozun aydin hayirli olsunn  o kadar bekledin nerde nerde dedin sonunda seninde cikti geliyor :)

Burcu&Can

ay cok saol ufuk teskkr ederm yardımların için cok yardımn dokundu cokk mutkuyumm :) bugün tam 20 gün oldu yarn elmde hala inanamıyorum :)

Burcu&Can

kagıtlrm 10 günde gitms düsün hersey öle hızlı olduki :)

Jeynes

çok sevindim tekrardan gözün aydın.

Burcu&Can

saol jeynes öle hızlı olduki bende anlamdm 10 günde kagıtlrm gtti 14. günde esim evrakları götürdü ve 20. gün upsden msj geldi memur onaylıyıp gnderyrz demişti zaten ama baya hızlı oldu bakalım elimde görmedn rahatlymyrm yarın görecez darısı sana insllah

Jeynes

teşekkür ederim inşAllah. Evet senin baya hızlı oldu. şanslısın :)

musti1011

Süper çok sevinim tebrik ederim Burcu&Can :) Darısı bekleyenlerin başına inşAllah :)

cra

Gözün aydın kardes. Banada bugun geldi mesaj ups den yarın elimde olacak Allahın iznizyle. Benimki biraz uzun sürdü ama sonunda geldi. üç bucuk ay bekledim. darısı bekleyenlere insAllah.

Burcu&Can

Alıntı yapılan: musti1011 - Eylül 22, 2011, 07:37:55 ÖS
Süper çok sevinim tebrik ederim Burcu&Can :) Darısı bekleyenlerin başına inşAllah :)
teşekkür ederim inşAllah.  :)

Burcu&Can

Alıntı yapılan: cra - Eylül 22, 2011, 07:50:46 ÖS
Gözün aydın kardes. Banada bugun geldi mesaj ups den yarın elimde olacak Allah'ın iznizyle. Benimki biraz uzun sürdü ama sonunda geldi. üç bucuk ay bekledim. darısı bekleyenlere insAllah.
cok beklemssn teşekkür ederim inşAllah. :)

ask kızı:)

Gözün aydin canim vizeni alinca yaz buraya hemn olurmu

Cansucuj

Alıntı yapılan: Burcu&Can - Eylül 22, 2011, 06:18:31 ÖS
saol jeynes öle hızlı olduki bende anlamdm 10 günde kagıtlrm gtti 14. günde esim evrakları götürdü ve 20. gün upsden msj geldi memur onaylıyıp gnderyrz demişti zaten ama baya hızlı oldu bakalım elimde görmedn rahatlymyrm yarın görecez darısı sana insllah

Canımmmm <3 tebrıkler!.. hayırlı 0lsun ;) 
Arkandailerii unutmaa ... seninle sorunumuz aynıydı biliosun benımm içnde dua et :*

Burcu&Can

Alıntı yapılan: ask kızı:) - Eylül 22, 2011, 09:41:46 ÖS
Gözün aydin canim vizeni alinca yaz buraya hemn olurmu
olur ask kızı saol teskkr ederim :)

Burcu&Can

Alıntı yapılan: Cnsucuj&İmdy - Eylül 23, 2011, 12:04:29 ÖÖ
Canımmmm <3 tebrıkler!.. hayırlı 0lsun ;) 
Arkandailerii unutmaa ... seninle sorunumuz aynıydı biliosun benımm içnde dua et :*
teskkr ederm hayatım hala rahat deilim inan elimde görmedende olamıcam öle bi stres varki suan tarif edemem :) kesnlkle untmam elmden geldgi kadar yardmcı olurum sende mutlaka bilğilendr beni durumunla ilğili vizem gelnce hemen gtmeyi dsnyrm zaten msn adressni filan özelden gönder irtibata gecelim

avciharun01

HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM. SENDE KURTULDUN BU STRESTEN...

Burcu&Can

Alıntı yapılan: avciharun01 - Eylül 26, 2011, 09:06:16 ÖÖ
HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM. SENDE KURTULDUN BU STRESTEN...
saol teskkr ederim evet kurtldum su stresten darsı tüm bekleyenlere...