Yarin B1 sinavi var....

Başlatan ask kızı:), Ekim 06, 2011, 12:52:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

Yarin sinav var ve ne yapacagimi bilmiyorum .......

tugce_doerjer

A1 de ne yaptıysan onu yapıcaksın canım alnının akıyla cıkıcaksın bu sınavdan da ınsAllah.  okey:)

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ekim 06, 2011, 01:00:30 ÖS
A1 de ne yaptıysan onu yapıcaksın canım alnının akıyla cıkıcaksın bu sınavdan da ınsAllah.  okey:)
'
:) keske a1 kadar kolay olsa bu sinavda ....ins kazanicam ama iste korku  var ya kazanamassam die :(

tugce_doerjer

heycan yaparsan bıldıgını unutursun bılıyorsun. ay benım kursumda baslasada gorssem su b1 neymıs yaaa :)

insan kendine söz anlatamiyorki : ???iste bakalim ne olcak kursa baslada görücez senide :)

tugce_doerjer

bakalım daha 1 ay var kursa baslamama keske baslasaydıda bıtseydı bıran once . sende heycanlanma basarıcaksın Allahın ıznıyle  dance:)

Ins ama kazanmassamda üzülmem cünkü yeteri kadarda emek vermedim acikcasi :( ondan korkuyorum zaten ya kazanamassam diye ....

tugce_doerjer

sınava gır bakalım hayırlısı neyse o olsun.

netalmanca

merhaba,

heyecanınızı anlıyorum. Ama size tavsiyem çooooooooooook sakin olun. Unutmayın ki sınavı yapan hocalar sizin gibi yüzlerce insanı sınav yapıyorlar. Soruların cevaplarını çok iyi bilseniz dahi bir nefes alıp, düşünüp öyle cevap verin. Ayrıca "Ben elimden geleni yapıp çalıştım, gerisi Allah' ın takdirine kaldı, yani ne olacaksa o olacak" diye düşünüp sakin olmaya çalışın. Bildiğiniz şeyler çıksın, çok başarılı olursunuz inşaAllah. Allah yardımcınız olsun, Sevgiler...

Cok sagolun öyle yapmaya calisicam artik ins kazanirim  ama söyle bir avantajim var prüferin ikisinide taniyorum yani yabanci insanlar degiller en azindan ins kazanirim ....

sinavim cok guzel gecti sprcehen und schreiben  sehr gut  ama hören lesen bi sorun cikarirsa bilmiyorum ins kazanirim bekliyorum heycanla  ???

tugce_doerjer

nasıl sorular cıktı? zormuydu;? bıraz bılgı versene aklında kaldıysa sorular.

bende daha kursa baslamadan sorulara daldım  :haha:

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ekim 22, 2011, 09:05:46 ÖS
nasıl sorular cıktı? zormuydu;? bıraz bılgı versene aklında kaldıysa sorular.

bende daha kursa baslamadan sorulara daldım  :haha:
sorular cok kolay :) bizim  sinifta yaptiklarmizdan kolaydi :) sinifta alistirma olarak cok zor yapiyoduk :) suan aklimda bise yok unuttum nerdeyse  aklima gelirse yazarim sonra :)