Almanya Çocuk Üzerinden Aile Birlesimi Vizesi icin istenilen Belgeler

Başlatan fuk_18, Kasım 08, 2011, 03:48:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Giland

Benim ki 4 haftada çıktı konsoloslukta ki bayan da bana 4 ila 8 hafta arası demişti.

fuk_18

kac gunde sonuclanir bunu bilemeyiz ama 1 2 ay surebilir red olma ihtimali dusuk bu durumda

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 24, 2014, 02:31:18 ÖS
Benim de eşim sadece Alman vatandaşı. Oğlum Almanya'da doğdu. Çocuk üzerinden aile birleşimi yapacağız.
Başvuruyu yaptıktan tahmini kaç gün sonra sonuçlanıyor?  Çocuk üzerinden aile birleşimlerinde red olma ihtimali var mı?

trhn

trhn

Arkadaşlar çocuk üzerinden aile birleşimi vizesi Ulusal Vize olarak mı geçiyor ? (90 günlük)
Birde bu başvuruyu idata şuberinden mi yapacağız?
Bebeğimiz daha 2 haftalık aile birleşiminde eşim bir gelir göstermek zorunda mı?

Giland

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 24, 2014, 04:48:07 ÖS
Arkadaşlar çocuk üzerinden aile birleşimi vizesi Ulusal Vize olarak mı geçiyor ? (90 günlük)
Birde bu başvuruyu idata şuberinden mi yapacağız?
Bebeğimiz daha 2 haftalık aile birleşiminde eşim bir gelir göstermek zorunda mı?
idata üzerinden randevu alıp konsolosluğa gitmek zorundasınız.
Size hangi evrakların gerekli olduğunu belirten bir mail adresi yollıyacaklar.
Bebek üzerinden başvurduğunuz için maddi gelir sormuyorlar, eşiniz alman vatandaşı olduğu için de imaket yeride sormazlar diye biliyorum.

trhn

Alıntı yapılan: Giland - Aralık 25, 2014, 12:19:42 ÖÖ
idata üzerinden randevu alıp konsolosluğa gitmek zorundasınız.
Size hangi evrakların gerekli olduğunu belirten bir mail adresi yollıyacaklar.
Bebek üzerinden başvurduğunuz için maddi gelir sormuyorlar, eşiniz alman vatandaşı olduğu için de imaket yeride sormazlar diye biliyorum.

Ben Bursada ikamet ediyorum. Bursa konsolosluğuna mı yoksa İstanbul konsolosluğuna mı gideceğim?

Giland

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 25, 2014, 11:54:11 ÖÖ
Ben Bursada ikamet ediyorum. Bursa konsolosluğuna mı yoksa İstanbul konsolosluğuna mı gideceğim?
Evet istanbul konsolosluğu. Bende Bursa'dan geldim :)

trhn

Alıntı yapılan: Giland - Aralık 25, 2014, 12:32:21 ÖS
Evet istanbul konsolosluğu. Bende Bursa'dan geldim :)

Eşimle beraber mi gitmem lazım İstanbul konsolosluğuna ?

Aile birleşimi vizesinin çıkmama gibi bir ihtimal var mı?

Giland

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 25, 2014, 01:08:23 ÖS
Eşimle beraber mi gitmem lazım İstanbul konsolosluğuna ?

Aile birleşimi vizesinin çıkmama gibi bir ihtimal var mı?
Çocuk üzerinden başvurular da red ihtimali çok düşükmüş, Eşinin gelmesine gerek yok. Bebeğin kimliği, yani Alman pasaportu çıktı ise randevu alın, daha sonra istenilen evrakları hazırlayın, gününüz geldiğin de konsoloslukta görüşeceğiniz kişiye çocuk üzerinden aile birleşimi dedikten sonra 10 dk duruyorsun orada. Hepsi bu.

trhn

Alıntı yapılan: Giland - Aralık 25, 2014, 01:23:49 ÖS
Çocuk üzerinden başvurular da red ihtimali çok düşükmüş, Eşinin gelmesine gerek yok. Bebeğin kimliği, yani Alman pasaportu çıktı ise randevu alın, daha sonra istenilen evrakları hazırlayın, gününüz geldiğin de konsoloslukta görüşeceğiniz kişiye çocuk üzerinden aile birleşimi dedikten sonra 10 dk duruyorsun orada. Hepsi bu.

Randevuyu iData şubesinden mi alıyoruz? İstanbul konsolosluğu hemen randevu veriyor mu ki?

Giland

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 25, 2014, 01:29:10 ÖS
Randevuyu iData şubesinden mi alıyoruz? İstanbul konsolosluğu hemen randevu veriyor mu ki?
idata üzerinden telefonla alıyorsun. Belli bir ücret talep ediyorlar. Kredi karti ile telefondan ödeyebiliyorsun. Bana 3 hafta sonrasına vermişlerdi. Yoğunlupa bağlı 3 veya 4 ay bekleyenler de var. şansına..

Giland

https://idata.com.tr/tr/content/national_visa

Ulusal Vize (90 günü aşan süreler)

ALMANYA BAşKONSOLOSLUĞU'NUN / ELÇİLİĞİ'NİN BELİRLEDİĞİ TAKVİME GÖRE NATIONAL VİZE BAşVURULARI İÇİN iDATA'NIN ÇAĞRI MERKEZİNDEN (444 8 493) RANDEVU ALINMASI GEREKMEKTEDİR.

NATIONAL VİZE RANDEVUSU ALABİLMEK İÇİN ÖDEME SEÇENEKLERİMİZ:

1) iDATA ÇAĞRI MERKEZİ'YLE GÖRÜşME SIRASINDA KREDİ KARTI İLE

2) BANKA HESABINA şAHSEN PARA YATIRMA İLE (RANDEVU TARİHİNİZ, ÜCRET BANKA HESABINA YATIRILDIKTAN 1 İş GÜN SONRA ÇAĞRI MERKEZİMİZLE 444 8 493 İRTİBATA GEÇİLEREK BELİRLENECEKTİR).

HAZIRLANMASI GEREKEN TÜM EVRAKLAR, EKSİKSİZ OLARAK ALINAN RANDEVU TARİH VE SAATİNDE KONSOLOSLUĞA / ELÇİLİĞE SUNULMALIDIR. NATIONAL VİZE ÜCRETLERİ, SADECE KONSOLOSLUKTAN / ELÇİLİKTEN TAHSİL EDİLECEKTİR.

ALMANYA NATİONAL VİZE RANDEVUSU İÇİN BANKA HESAP BİLGİLERİ:

BANKA ADI: YAPI KREDİ BANKASI

ALICI: İDATA DAN. VE HİZMET A.ş.

İBAN NO: TR-610006701000000090643075

SWİFT CODE : YAPITRIS

ÖDEME Kİşİ BAşI: 14.00 TL

trhn

Alıntı yapılan: Giland - Aralık 25, 2014, 02:27:50 ÖS
idata üzerinden telefonla alıyorsun. Belli bir ücret talep ediyorlar. Kredi karti ile telefondan ödeyebiliyorsun. Bana 3 hafta sonrasına vermişlerdi. Yoğunlupa bağlı 3 veya 4 ay bekleyenler de var. şansına..

Bursa iData şubesine gidip direk alınabilir mi? Çünkü telefonları aşırı yoğun. inşAllah en kısa zamana randevu verirler.

Giland

Alıntı yapılan: ismail025 - Aralık 25, 2014, 02:42:48 ÖS
Bursa iData şubesine gidip direk alınabilir mi? Çünkü telefonları aşırı yoğun. inşAllah en kısa zamana randevu verirler.
Konsolosuk randevusu sadece telefon üzerinden.

kamufle_2133

SELAM arkadaşlar çocuk üzerinden  aile birleşimi randevusu için idata randevuyu ortalama kaç gün sonraya veriyor yakın zamanda  randevu almış arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim ..teşekürler

voliroy

Alıntı yapılan: kamufle_2133 - Haziran 16, 2015, 05:35:41 ÖS
SELAM arkadaşlar çocuk üzerinden  aile birleşimi randevusu için idata randevuyu ortalama kaç gün sonraya veriyor yakın zamanda  randevu almış arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim ..teşekürler

3-4 ay arasında değişiyor şimdilik izmir için... ne kadar erken ararsan senin için o kadar iyi daha erkende verebilirler şansına kalmış

nilakk

ingiltere vizesi almak zor biraz çocuklar için vize alınırken nasıl şartlar isteniyor anne ve baba ayrıysa sorun olur mu ?