Yabancılar şubesi

Başlatan sky_noise3183, Nisan 03, 2012, 01:32:32 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sky_noise3183

Arkdaşlar forumda aradım bulamadım gözümdende kaçmış olabilir Almanya'da her yabancılar şubesinin farklı kıssasları mı var.aile birleşimi için gerekli olan Eşin geliri,kiralık evin kontratı vs.. gibi konularda veya nelere bakıyorlar orda maaş ve kira kontratı mı sadece.bir de diepholz yabancılar şubesi hakkında bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa iyi olur kıssasları nelerdir diepholzun Türklere yaklaşımı nasıldır Teşekkürler

Rodolfo

Almanya'da her Eyaletin kendine göre kurallari var tabi. Bazilari maas gerek duymazken, bazilari maas sarti koyuyor. Bazilari kurs sarti bile istemiyor. Benim kaldigim yer Dortmund yakinlarindadir. Burada Oturumu uzatmak icin  Kurs sarti var. Ilk vizeyi alirkende maas sarti vardi. Yabancilar subesindeki memurun dogrultusunda hareket edebilirsin. Bol sans dilerim :)

sky_noise3183

teşekkürler rodolfo nişanlım dün yeni bir iş buldu aylık 1300 avro iş veren yaşlı çift ve iş yerinin yanındaki 2 odalı evi kira bedeli ödemeden kullanabileceğini söylemişler bir nevi lojman niteliğinde insAllah kira kontratı filan istemez yabancılar şubesi çünkü ortada bir meblağ söz konusu değil şimdi beni düşündüren nokta saadece bu kira kontratı isteyebilirler olayı bakalım hayırlısı.