Wiedeholung kurs icin yardim istiyorum arkadaslar

Başlatan ask kızı:), Nisan 23, 2012, 11:18:14 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ask kızı:)

Slm buraya geleli nerdeyse bir bucuk sene oldu ve bu ayin 30 unda kursa basliycam ama ben bir taraftan gitmek istemiyorum cünkü  bazi neden lerner dolayi sürkeli uzanmam gerekiyor bu kursa gitmem sartmidir  birdaha ilerde gitme sansim varmidir  cevaplarsaniz cok sevirim kafam karisti cok

roye

bu kursun zorunlu olma sebebini biliyorsunuz oturum uzatma durumunda sizi ugrastiriyorlar...yani 6 ay 1 yil gibi kisa sürelerle oturum verip sizi zorluyorlar...sonra gidebiliyorsunuz sanirim bizim siniftada böyle ara verip gelenler var...ama hersey eyaletten eyalete degisiyor biliyorsunuz kursunuza sorsaniz daha iyi olur...

sema ünsus

Bana göre gitmelisin..cünkü kendin icin ne kadar yatirim yaptin o  kadar yanina kar...ilerde islerin olacak yani hayat hep evde dönmüyor...yani cocugun kresi,okulu...doktor eczane market.....bunlara yalniz basina gitmen gerekiyor..yoksa bir ömür boyu canta gibi yanina birini alirsin...senin icin o konusur hep...almancayi bilmediginiz yada bozuk konustugunuz zaman farkli muamele görüyorsunuz...herkes yapmiyor ama cogu öyle...entegrasyon sinavini yapmadiginiz zamanda sürekli vize sorunu olacak...bazi türkler kötü karizma cizmis..herkeside öyle saniyorlar....onlara göre türkler cahil,kaba..hangi yabanciyla konussam öyle diyor...