dil kursuna gidicem,vize için?

Başlatan meceng10, Mayıs 02, 2012, 04:00:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meceng10

merhaba.dil kursuna gidicem bu yaz almanyaya.ayrıca dayımda orda yaşıyo davetiye ve sağlık sigortası yolladı.konsolosluk babamın çalıştığına dair iş yerinden çalışma belgesi,iş yerinin vergi levhasını vsyi istiyo acaba davetiyesi olanlar için de bunlar gerekli midir,bilgisi olan var mı?

fuk_18

sana emaille gelen basvuru belgelerinin hepsini hazirlaman gerek davetiyede olsa

yeniceri57

kardesim istegini kırmak istemem ama aynen bana memurun söyledigini söylüyorum türkiye deki almanca kursları artık almanca konusunda yeterli olmuyorsa veya sen a,b seviyesini ögrendin artık c seviyesine gececeksin ve bununla ilgili bir kurs yoksa türkiye de öyle vize cıkabilir dedi. . eger türkiye de herhangi bir almanca dil kursuna gitmemişsen hic bosa paranı harcama bende dil okulu ile basvuru yaptım red aldım geri dönmeyecegime karar vermisler. otelle olan is sözlesmemi koymustum belgelerime yinede red verdiler. itiraz ettim 4 ay oldu hala haber yok. bence baska yolları dene örnegin üniversite ama bana vermediler diye sanada vermeyecekler anlamına gelmiyor tabi yinede bir bilgin olsun. 

saglıcakla kal.   .