Önemli,Alman eşimden Türkiye'de evlenebilmesi için istedikleri evraklarla ilgili

Başlatan zonka, Ekim 01, 2012, 03:57:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reyya

Alıntı yapılan: adaizmir - Kasım 09, 2012, 10:44:15 ÖÖ
Herkes yorgun ve herkes'in sinirleri yıpranmış,Aslında hepsi iyi cocuklar amma velakin gel görki yanlış anlaşılma  yorgunluk vs.............. yapmayalım bunu,ufuk ta ıyı cocuktur gercekten saatlerce oturur pc basında sıze yardım etmeye calısır tanımak ıcın sadece 1 şans vermenız yeter ...Saygılarımla

bende aynı fikirdeyim ada.

Reyya

Alıntı yapılan: adaizmir - Kasım 09, 2012, 10:35:13 ÖÖ
ıkamet adresını mutlaka gelmeden once almanyaya degıstır lafına takıldım ben boyle bısey yapmadım yahu ne bu sımdı bana ne zararı var?

ben şu anlamda söyledim adacığım.  GSK yani genel sağlık sigortası kapsamında olmamak için, adres değişikliği yap dedim. :)

EL-TURCO

Alıntı yapılan: zonka - Kasım 01, 2012, 12:56:58 ÖS

teşekür ederim bilgilendirmelerin için...
malesef sanırsam o kapıda bekleme olayı veya parayla sıra alma olayı bitti... sadece şirket muhattap bu işle .. veya belkide dediğin gibi o kişiler bunu yapabiliyorlar...
bende izmirdeyim . şayet bu olay devam ediyorsa günahımız neyse veririz arkadaşa ... arkadaşınla iletişim kurma şansın var mı ? bize yardımcı olabilir mi ?
eğer öyle bir durum sözkonusuysa sana çok minettar olurum...
vize görülşmem malesef 11.03.2013 de.. ve bu çok uzun bir süre :(

teşekür ederim ...

randevu olayini nasil hallettin?

adaizmir

Alıntı yapılan: Reyya - Kasım 09, 2012, 09:55:24 ÖS
ben şu anlamda söyledim adacığım.  GSK yani genel sağlık sigortası kapsamında olmamak için, adres değişikliği yap dedim. :)

bugun ogrendim evet dedigin gibiymis reyya

TanerE

Alıntı yapılan: Reyya - Kasım 09, 2012, 09:55:24 ÖS

Yalnız adres degisikligi Türkiye'de yapilamiyor. Almanya'ya yerlestikten sonra konsoloslukta yapılıyor.