kurban bayrami icin...

Başlatan roye, Ekim 05, 2012, 12:02:52 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

roye

arkadaslar bir soru sormak istiyorum...televizyonlarda reklamlar dönüyor sürekli görmüssünüzdür mutlaka...arakan veya somali gibi ülkelerde kurban kesimi icin...sen parayi veriyorsun onlar oraya gidip bayramda kesiyorlar....hic bu sekilde kurban kesen oldumu aranizda...yani gercekten orada bizim adimiza kesiliyormu kurban???  benim cok kafam karisti ben özellikle oralarda kestirmek istiyorum ama esim pek güvenemiyor...bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

3,14

--> kesiliyor. sana istedigin adresi veririm, ara sor istersen. ben de vesile olup sevabina nail olmayi cok isterim

roye

evet iyi olur güvenilir bir yer varsa...esimi ikna edemiyorum bir türlükeskez onlar yalan söylüyorlardir para gitsin önemli degil ama kurban kesmemis olacagiz o kötü oluyor diyor :))  bildiginiz güvenilir yer varsa bilmek isterim...

3,14

--> Yarın adres, telefon alırım, kefili de benim, sorumlusu da, günahı babalı benim boynuma - eğer gitmezse. Ama ben sana en sağlam adresleri getiririm. Hiç olmadı, kurban için yazılırım, bizzat ben keserim. :)

esma 41

Su direk Para isteyen dernekleri iyice arastirmak lazim.
Ne yazik ki cogu pekte güvenilir degil.
Uzunca bir mesaj yazmistim ... ama silindi ne yazik ki .

3,14

--> Mozilla Firefox kullanırsan geri tuşuna tıklayınca geri geliyor Tante.

3,14

--> Vekaletle kurban kampanyasını düşündün mü Roye?

Reyya

esma hanımın  yazdıkları çok doğru roye. iyice araştır bencede.

3,14

--> DITIB'den sağlam yer mi bulacak. :)

3,14

Alıntı yapılan: Reyya - Ekim 26, 2012, 11:06:30 ÖS
esma hanımın  yazdıkları çok doğru roye. iyice araştır bencede.

--> Benim soyadım Araştır :D

Reyya

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 27, 2012, 02:05:48 ÖÖ
--> Benim soyadım Araştır :D

benim sözüm sana değildiki onur  yanlış anladın   :) esma hanımın yazısına istinaden söyledim.yani genel olarak onaylamak istedim sadece. mutlaka güvenli yerler vardır ama bir okadarda güvenilmeyen yerleride gözardı etmemek lazım değilmi? ;)

3,14

--> Demek istediğini anladım ki. :D Benim de demek istediğim, nerede araştırılacak şey var, Bay Araştır'a başvurabilirsiniz dedim. alkis:)