idata randevu süresi

Başlatan largarse, Ekim 15, 2012, 12:42:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fuk_18

her bölgenin kendi konsolsolugu var mersine istanbul bakmaz konsolosluk sitesinde hangi ilin hangi konsolosluga ait oldugu yazili

Alıntı yapılan: largarse - Ekim 19, 2012, 04:17:38 ÖS
sslm kardeşim bende mersinde ikamet ediyorum, 5 gün önce idata firmasını aradım 10 aralıga verdi ankara....
şimdi arasam istanbulu istesem kasım ayına mı verir acaba??? nalamadım ben

quarizma_ist

Alıntı yapılan: largarse - Ekim 19, 2012, 04:17:38 ÖS
sslm kardeşim bende mersinde ikamet ediyorum, 5 gün önce idata firmasını aradım 10 aralıga verdi ankara....
şimdi arasam istanbulu istesem kasım ayına mı verir acaba??? nalamadım ben

Yok kardesım ufuk kardesımın dediği gibi her konsoloslugun kendı illeri var onun dısına bakmazlar mesela ankara konsoloslugu en cok il bölgesine bakan konsolosluktur o yüzden bu kadar gec verıyorlar

largarse

aynen öyleymiş arkadaşlar buraya yazdım cevap gelmeyince hemen aradım firmayı istanbul konsoloslugunu istiyorum dedim  funny:) öyle istediginiz her yeri olmaz beyfendi dedi... yani  yine ankara
bu demek oluyorki ne yaparsan yap firmanın verdigi tarihten baska bişka bi tarih imkansız ... kaderimize boyun egip bekleyecegiz

quarizma_ist

Alıntı yapılan: largarse - Ekim 19, 2012, 09:12:19 ÖS
aynen öyleymiş arkadaşlar buraya yazdım cevap gelmeyince hemen aradım firmayı istanbul konsoloslugunu istiyorum dedim  funny:) öyle istediginiz her yeri olmaz beyfendi dedi... yani  yine ankara
bu demek oluyorki ne yaparsan yap firmanın verdigi tarihten baska bişka bi tarih imkansız ... kaderimize boyun egip bekleyecegiz

aynen kardesım beklemekten baska sansın yok  okey:)

mekan06

hayırlı aksamlar arkadaslar banada 66 gün attılar ..:(

largarse

Alıntı yapılan: mekan06 - Ekim 21, 2012, 09:38:26 ÖS
hayırlı aksamlar arkadaslar banada 66 gün attılar ..:(
su saçma sistem böyle devam ederse 365 günede atarlar sabır kardeş başka çare yok.

zonka

Alıntı yapılan: largarse - Ekim 24, 2012, 02:59:18 ÖS
su saçma sistem böyle devam ederse 365 günede atarlar sabır kardeş başka çare yok.

o birşey mi 161 gün sonra vize görülmem !! aile birleşimi randevusu ...
lanet olsun bu sisteme ...  >:(

3,14

--> Lanet okumak bir sey kazandirmaz kardesim. Amacimiz her zaman yapmak olmali, yikmak degil. :) Lanet yikar, ama biz kalplerimizi dualarla yikayalim insAllah. :)

largarse

Alıntı yapılan: zonka - Kasım 01, 2012, 01:06:50 ÖS
o birşey mi 161 gün sonra vize görülmem !! aile birleşimi randevusu ...
lanet olsun bu sisteme ...  >:(
izmirden mi aldın randevuyu...?
izmir yapıyor bunu. ama forumdaki bazı arkadaşlar ikametgahı istanbula aldırıp 1 hafta 10 güne aldırıyorlar yanılmıyorsam bi araştır benim 10 aralık bunalımdayım.

quarizma_ist

Alıntı yapılan: largarse - Kasım 04, 2012, 12:06:51 ÖÖ
izmirden mi aldın randevuyu...?
izmir yapıyor bunu. ama forumdaki bazı arkadaşlar ikametgahı istanbula aldırıp 1 hafta 10 güne aldırıyorlar yanılmıyorsam bi araştır benim 10 aralık bunalımdayım.

evet arkadasım ikametgahını ıstanbula aldırırsan alırsın randevunu ama sunu dıyım 2 haftadan asağı randevu vermıyorlar