pasaport elimde az önce ups getirdi:):)

Başlatan cemcakar, Kasım 19, 2012, 11:48:56 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemcakar

cumartesi günü geldi aslında pasaportum ama ben gececi oldugum için gündüz işten geldim uyudum onlar gelmişler ama ben duymadım  şimdi az önce geldi aldım pasaportumu biletimide perşembe gününe aldım  inş herkez ben gibi kavuursevdigine en yakın zamnda burda bana yardımcı olan herkeze cok teşekürederim

3,14

--> Allah hayirlisiyla ucup gelmeni de nasip eder insAllah kardesim.

Alles_für_ediz

fire_34

ÖzlemA

Alıntı yapılan: cemcakar - Kasım 19, 2012, 11:48:56 ÖÖ
cumartesi günü geldi aslında pasaportum ama ben gececi oldugum için gündüz işten geldim uyudum onlar gelmişler ama ben duymadım  şimdi az önce geldi aldım pasaportumu biletimide perşembe gününe aldım  inş herkez ben gibi kavuursevdigine en yakın zamnda burda bana yardımcı olan herkeze cok teşekürederim

Öncelikle hayirli olsun :) darisi bizlere insAllah.
Randevudan ne kadar zaman sonra vizen geldigini sorabilirmiyim? Bide nerede basvuru yaptin?

3,14

Alıntı yapılan: Alles_für_ediz - Kasım 19, 2012, 12:19:28 ÖS
iyi uçuşlar...  offoff:)

--> Ebu Hüreyre radıyAllahu anh'den rivayet edildiğine göre Resülullah sallAllahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Canım kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. Yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi? Aranızda selamı yayınız!"
(Müslim, îman 93-94. Ayrıca bk.Tirmizî, Et'ime 45, Kıyamet 56; İbni Mace, Mukaddime 9, Edeb 11)*

3,14

Alıntı yapılan: Alles_für_ediz - Kasım 19, 2012, 12:19:28 ÖS
iyi uçuşlar...  offoff:)
Alıntı yapılan: fire_34 - Kasım 19, 2012, 12:21:26 ÖS
gözünaydınnnnn  alkis:)

--> Aradaki 7 farkı bulun. :)

Kardeşim, başını taşlara vuracak Kadar kötü bir haber almış gibisin, oysaki başka arkadaşlar aynı habere kendine gelmişçesine seviniyorlar.
Kalbim acıdı... Kadere isyan eder bir tavır hissettim. İnşAllah yanılmışımdır.

cemcakar

17 ekimde istanbuldan başvuru yaptım 13 kasım yabancular şubesinden eşime mektup geldi 16 sında vize yani tam 1 ayda

3,14

--> Hayir kapilarini acan Allah, bir is hayra gidecekse ne kadar da kolaylastiriyor "Ya Fettah" ismi ile. :) Hepimize hayir kapilarini acar insAllah. :)

zonka

hayırlısı olsun çok sevindim adına ...

bende dün vize görüşmesine gittim .''aile birleşimi''.. pasaportumu orda bırakmadım ve barkod numarası verildi ? acaba yanlışlıkla mı pasaortumu almadılar ?
ve sormak istediğim vize görüşmesinden sonra eşin ve sen çapraz sorguya alındınız mı ? eşinden daha sonra istedikleri belgeler oldu mu almanyadan ..
veya 1 ay içerisinde farklı durumlar oldu mu benimde yaşıyacağım ?
şimdiden teşekür ederim ...

cemcakar

valla kardeşim nerden başvuru yaptıgını yazmamışın ama ben istanbuldan yaptım pasaportumu orda aldıalr capraz sorguya felan hiç girmedik sorunsuz vze görüşmesinden sonra hiç bi terslik olmadı eşimden istenen belgelerden önce şim yabancıalr şubesine gitmişti ona hiç böle maaş bodrosu ev felan gerek yok onalr eskiden demiş belkide alman vatandaşı oldugu için bilemiyorum mektup geldiginde eşim gen formalite icabı maaş kagıdı kira sözleşmesi bu 2 belge görüdü zaten hemen o günü vizeyi verdi onayladı zaten adam 2 gün sonrada vizem cıktı

zonka

Alıntı yapılan: cemcakar - Kasım 21, 2012, 03:12:22 ÖÖ
valla kardeşim nerden başvuru yaptıgını yazmamışın ama ben istanbuldan yaptım pasaportumu orda aldıalr capraz sorguya felan hiç girmedik sorunsuz vze görüşmesinden sonra hiç bi terslik olmadı eşimden istenen belgelerden önce şim yabancıalr şubesine gitmişti ona hiç böle maaş bodrosu ev felan gerek yok onalr eskiden demiş belkide alman vatandaşı oldugu için bilemiyorum mektup geldiginde eşim gen formalite icabı maaş kagıdı kira sözleşmesi bu 2 belge görüdü zaten hemen o günü vizeyi verdi onayladı zaten adam 2 gün sonrada vizem cıktı

ben izmirden başvurdum..

bilgilerin için teşekür ederim .. benim eşimde alman .. umarım herşey senin dediğin gibi olur ..  okey:)

hayırlısı olsun ...