Meslek yüksekokulu diplomasi

Başlatan yusuf_28, Kasım 28, 2012, 12:43:31 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yusuf_28

Slm arkadaslar benim 2 yillik meslek yüksekokulu cikis belgem var yani diploma yerine geciyor. Sizlerden almanyada tercüme ve tasdik yaptiran oldumu nasil bir yol izlemem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

3,14

--> Ben maalesef ayni durumda degildim kardesim. Yardimci olamayacagim. :(

roye

ben su an o asamadayim...egitim fakültesi mezunuyum ben...üniversiteden transkriptleri istiyorsun...lise diplomasi...üniversite kazandi belgen...yüksekokul diploman...hepsini tercüme ettiriyorsun...tabi noterden tastikletmek gerekiyor hepsini...sonra egitim hayatinla ilgili hangi yil hangi okula basladin ve mezun oldun bunlari iceren bir özgecmis yaziyorsun...(ben de daha yazmadim bunu)   hangi eyalette isen o eyaletin baskentinde tanima isini yapan bir kurum var...dilekcesiyle beraber basvuruyorsun...biraz uzun ve zahmetli ama ugrasacagiz mecbur...ben su an üniversite kazandi belgemi bekliyorum üniversiteden...hep yarim yamalak is yaptiklari icin bekliyorum mecbur...bulundugun yerde AWO varsa oraya git bana onlar yardimci oldu...belgem geldigi an basvuracagiz biz...kolay gelsin...