Vize başvurusunda evrak karmaşıklığı acil yardım !!!

Başlatan kadir76, Aralık 07, 2012, 02:03:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadir76

Arkadaşlar merhaba benim eşim aslen hollanda doğumlu 14 yaşından sonra almanya ya geçmiş almanyada sadece hollanda vatandaşı olarak görünüyor burada Idata firmasına soruyorum bilgimiz yok diyor konsolosluk etrafındaki vize işlerine bakanlara soruyorum herşeye tercüme olcak diye para tuzağına çekiyorlar benim burada başvuruda bulunurken ne gibi evraklar isterlerler standart evrakların dışında ? hollandadan doğum kayıt örneğini çıkarttırdım herihtimale karşı ama karşıma olumsuz birşey çıkabilirmi standart evrakların haricinde bide kimine soruyorum tercüme istiyorlar diyo kimine soruyorum tercüme istemiyo diyo :S istanbuldaki konsolosluğa 3 gün sonra randevum var tercüme istedikleri evraklar neler bide bu konuda yardımcı olursanız sevinirim çok acil yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum zamanımda azaldı iyice sıkıntıdayım :(

fuk_18

daha öncede sormustun cevaplamıstık sanırım hollanda ab de oldugu ıcın esının kımlıgı ve almanyada oturma musadesı varsa onu ısterler ve daha once turk vatandaslıgı olduysa nufus kayıt orneklerının tercumelerını ısterler eger turk vatandası degılse dogum belgesını ısterler esının onu belkı flemenkceden almancaya cevırt dıye bılırler