---Vize Bekleyenler---

Başlatan Unsparing35, Aralık 11, 2012, 02:56:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

largarse

arkadaşlar su usp den gelen msj mesai saatlerinde mi geliyor???? yoksa elimden bırakacam telefonu  :D

TrueeurT

Evet mesai saatinde geliyor. Konsolosluk teslim ettigi anda msj atiyorlar. Mesaj gelmeyedebilir. Telefon farkli yazilmis olabilir vs. Ups in internet sitesinde pasaport sorgulama bolumunden bakabilirsin.

largarse

Alıntı yapılan: TrueeurT - Ocak 03, 2013, 09:38:30 ÖS
Evet mesai saatinde geliyor. Konsolosluk teslim ettigi anda msj atiyorlar. Mesaj gelmeyedebilir. Telefon farkli yazilmis olabilir vs. Ups in internet sitesinde pasaport sorgulama bolumunden bakabilirsin.
girdiğiniz pasaport numarasına göre bir  kayıt bulunamadı.... nerde yanliş yapıyorum acaba

unicat

pasaport sorgusuna basvuru tarihlerini nerden basvuru yaptigini düzgün yazdigin halde öyle bir sonuc cikiyorsa hala ups almamis senin paketi demektir...

sky_noise3183

Alıntı yapılan: unicat - Ocak 03, 2013, 10:23:35 ÖS
pasaport sorgusuna basvuru tarihlerini nerden basvuru yaptigini düzgün yazdigin halde öyle bir sonuc cikiyorsa hala ups almamis senin paketi demektir...
upsden gelen mesajdan sonra bakim dedim bende pasaporttan sorgu yapınca kayıt bulunamadı diyor ama yurtiçi arama yapınca paketin konsolosluktan alındığı bilgisi var.

largarse

Alıntı yapılan: sky_noise3183 - Ocak 03, 2013, 10:28:36 ÖS
upsden gelen mesajdan sonra bakim dedim bende pasaporttan sorgu yapınca kayıt bulunamadı diyor ama yurtiçi arama yapınca paketin konsolosluktan alındığı bilgisi var.
bende yurt içinde bakınca bilgiler çıkıyor... yurt dışı ile arama yapınca sonuçsuz??? evrakları almamışlar mı bu anlamamı geliyor?

unicat

arac takipi felan olmasi lazim nereye yolladigina dahil. relax ol fazla kasma kasinca daha gec geliyor :) ben cok sakin bir sekilde bekledim :)

sky_noise3183

Alıntı yapılan: largarse - Ocak 03, 2013, 10:45:49 ÖS
bende yurt içinde bakınca bilgiler çıkıyor... yurt dışı ile arama yapınca sonuçsuz??? evrakları almamışlar mı bu anlamamı geliyor?

largrase eğer almanyaya gidecek evraklardan bahsediyorsan onları zaten ups den göremiyorsun pasaportun onaylanınca veya mektup filan geliyosa konsolosluk tarafından sana bir bunları görebiliyorsun ups sitesinden benim bildiğim bu bak mesela ben yurt içi arama yapınca çıkan bilgi şu şekilde

Paketiniz teslim sürecinde.
Teslimat ve Paket Bilgileri
Takip No    :    H06A175B1681634
Paket Adedi    :    1 
Gönderi Bilgileri
Alıcı Firma Adı    
Alıcı Yetkili Ad-Soyad    :    
Alıcı İl    :    HATAY
Alıcı İlçe    :    İSKENDERUN
Alıcı Adres    :    İS**** İN********
Paketin Son Hareketleri
Tarih    Durumu    İşlem Yeri
03.01.2013 22:02:45    KARAYOLU (34BV6929) İLE ADANA HUB şUBEYE GÖNDERİLDİ    ANKARA HUB
03.01.2013 19:13:31    GİRİş SCAN EDİLDİ (AHMET KAAN KORUOĞLU)    ANKARA HUB
03.01.2013 12:12:03    KONSOLOSLUKTAN TESLİM ALINDI    ANKARA HUB

largarse

Alıntı yapılan: unicat - Ocak 03, 2013, 10:47:08 ÖS
arac takipi felan olmasi lazim nereye yolladigina dahil. relax ol fazla kasma kasinca daha gec geliyor :) ben cok sakin bir sekilde bekledim :)
VAllah'a kardeş bu hasret beni bitirecek 1 sene oldu... sakin olamamak elde degil. (Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir) bu yazı cıkıyor

revolt

BANA HALA UPSTAN MESAJ YOK YA POFF

kadriye_01

slm vizesi çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
bekleyen arkadaşlarında en kıssa sürede vizeleri çıkar inşAllah ALLAH yar ve yardımcımız olsun

head35

Beni listeden silebilirsiniz arkadaşlar, Darısı sizin başınıza :)

Unsparing35

Alıntı yapılan: head35 - Ocak 04, 2013, 12:56:35 ÖS

Adina sevindim karsiyaka da son gunlerin desene tadini cikar. clap:)

fire_34

Alıntı yapılan: head35 - Ocak 04, 2013, 12:56:35 ÖS

gözünüz aydınnn  halayy:)  mutluluklar ve şimdiden iyi yolculuklar  byby:)   darısı başımıza  offoff:)

head35

Alıntı yapılan: Unsparing35 - Ocak 04, 2013, 01:20:21 ÖS
Adina sevindim karsiyaka da son gunlerin desene tadini cikar. clap:)

Gözümde tütecek Kutsal Topraklar, tatil olsa da gitsem Karşıyaka'ma diyeceğim adım gibi biliyorum ama bir yandan da sevdiğim insan orda. 2 aşkımın arasındayım :)

@Fire_34 eyvAllah çok sağol :)

Unsparing35

1-) head35            : 19 kasim-04 ocak vizesi cikti. byby:)

2-) revolt               :21 kasim.   Beklemede. cofe:)

3-) Tugce 9289       : 27 kasim  Beklemede. cofe:)

4-) unsparing35      :29 kasim   Beklemede. cofe:)

5-) tarsuslu            :3 aralik     Beklemede. cofe:)

6-) largarse            :10 aralik   Beklemede. cofe:)

7-) sky_noise3183  :10 aralik-4 ocak vizesi cikti. byby:)

8-) ozlemA             :11 aralik.  Beklemede. cofe:)

9-)TrueeurT.          :21 aralik-3 ocak vizessi cikti. byby:)

Arkadaslar yanlislik olan varsa yazarsa duzeltirim.

largarse

düzenlemen iyi olmuş eline sağlık...
benim eşim yabancılar şubesini aramış adamlar 24.ünden beri tatildelermiş pazartesi günü bitiyormuş. dosyalarla ilgilenen 3 memurunda tatilde olması  ??? şaşırtıcı belkide bizi sallıyorlardır diye  araya devlet memuru sokmamazı rağmen onada aynı cevap verilmiş. ne ne iştir anlamadım?