Başlangıç

Başlatan Borucu, Mayıs 24, 2013, 03:43:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borucu

Öncelikle iyi günler. Sitesinizi inceledim ve tarih merakımdan dolayı Almanca öğrenmeye karar verdim. Ayrıca çocukluğumdan beri Almanca öğrenme hevesim vardı ve sayıları ezberlemeye çalışmıştım fakat işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup ezberleyemedim.

Neyse konuya gireyim. şimdi ben iyi seviyede İngilizce ve Rusça biliyorum. Dil öğrenme konusunda sıkıntı çekeceğime inanmıyorum fakat başlangıç aşamasında ne yapmam gerektiğini kavrayamadım. şimdi kendime büyük bir Almanca sözlük satın aldım. Kelimeleri artikelleri ile ezberleyeceğim. Fakat kelime ezberlemeyi nerede bırakmalıyım nasıl ilerlemeliyim bunlar aklımı karıştırdı. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum ve tekrar iyi günler diliyorum.

netalmanca

Merhaba,

Almanca öğrenme isteğiniz çok güzel, başarılar dileriz. Fakat sadece bir konuya bağlı kalmadan kelime ezberi yapmak bir süre sonra hevesinizi kırar. Çünkü öğrendiğiniz kelimeleri bir şekilde kullanmanız gerekir ki öğrendiğinizi görün ve böylelikle şevkiniz artsın. Ayrıca başlangıçta, temel aşamada profesyonel bir yardım almanızı tavsiye ederim, çünkü Almanca İngilizce gibi kendi kendine öğrenilecek bir dil değil. Saygılar, selamlar...

mbilal25tr

Size Ideen Deutsch als Fremdsprache kitabını tavsiye ederim ama hem kursbuch hemde arbeitsbuch almanız gerekir
çok iyi anlatıyor ve çok iyi çalıştırıyor
ama yinede arkadaşında söylediği gibi almanca bilen birinin yanınızda bulunması da iyi olur