17 HAZİRAN ANKARA A 1 SINAVINA GİRECEK ARKADAşLAR VARMI?

Başlatan efsunRK, Haziran 13, 2013, 06:52:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efsunRK

MERHABA ARKADASLAR BEN 2008 DE 86 PUAN İLE YAKLASIK ALTI YIL ÖNCE SERTİFİKAMI ALMIşTIM AMA MAALESEF VİZEM RED GELDİ VE OGÜN BUGÜNDÜR TÜRKİYEDEYİM HALEN. şİMDİ ORTADAKİ PROBLEMLER HALLEDİLDİ İNSALLAH YENİDEN VİZE BAşVURUSU YAPACAĞIM. AMA SERTİFİKAM GEÇERSİZ DENİLDİ. YAKLAşIK BİR AYDIR ÇALIşIYORUM UNUTTUKLARIMI TEKRARLIYORUM YÖNETMELİK PEK DEĞİşMEMİş BU FORUM GERÇEKTEN COK FAYDALI DESTEK VAR İşTE BU GÜZEL AYNI ZAMANDA ÇALISIYORUM ZOR OLSADA HAZIRLANMAYA CALSIIYORUM SINAVA 17 HAZİRAN DA SINAV GİRECEĞİM BUGÜNE KADAR TOPLADIĞIM VERİLER MEKTUPLAR SON ÇIKKMIş MEKTUPLARI PAYLASABİLİRMİSİNİZ . DENEME TESTLERİ YAPIYORUM LESEN 11 HÖREN 11YADA 12 MEKTUP İDARE EDER DURUMDA FORMUL TUM DOLDURUYORUM. KONUSMA ISTE BENIM SIKINTIYA DÜşÜREN KONUşMA BENLE AYNI TARİHTE SINAVA GİRECEK OLAN ARKADAşLAR VARMI ?DAHA ÖNCE GİRENLER YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR O ATMOSFERİ YAşAMIş OLSAMDA KURSTA DEĞİLDE KENDİM HAZIRLANIYOR OLMAM BENİ TEDİRGİN EDİYOR.

netalmanca

merhaba,

eğer İstanbuldaysanız deneme sınavı yapabiliriz, durumunuzu sınava girmeden görebilirsiniz.

Selamlar

efsunRK

efsunRK

vize randevu tarihi aldım 26 agustos gibi uzak bir tarihe verdiler .ben kafalama daldım olaya vize randevu artı sınav randevu eğer gerçekten şu okudugum kalıplar icerinde ise  hersey değişmedi ise yüksekte olmasa düşük puanla kurtaracağıma inanamak istiyorum .

efsunRK

MERHABA ARKADASLAR DÜN ANKARADA A1 SINAVINA GİRDİM BUGUN SONUCUMU ALDIM GEÇMİşİM. SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİRSEY OLURSA CEVAPLAYABİLİRİM.

netalmanca

MERHABA,

GÖZÜNÜZ AYDIN, MEKTUP OLARAK NE ÇIKMIşTI? şİMDİDEN TEşEKKÜRLER.

efsunRK

sagolun mektup olarak ;

Sie wollen ıhre freund george in hamburg bezuchen. er soll sie abholen. (sonrası ona bır mektup yaz)

1.warum schreıben
2.wo abholen
3.wie, wann ankommen

lieber ....

ıch möchte dich in hamburg bezuchen. ıch will dich gern sehen. ich komme am samstag um 20:00 uhr mit dem zug an.ıch weisse nicht deine adresse. kannst du bitte mich vom bahnhof abholen.ıch warte auf deıne antwort.
viele grüsse
deıne ...

mektubumu bu sekılde yazdım gelen puan 24.90 di hıc kursa gıtmeden evde calıstıgım ıcın cok tedırgındım ben nasıl ır mektup cıkar karsıma dıye ama kolay cumle kurabılcegım bır mektupdu

efsunRK

konusma sırasında kendımı tanıttım sırası ıle .dogum yerımın buschtabıren yaptırdı. dogum yerım ıle nufusa kayıtlı oldugum yerın arası kac kılometre dedı. sonrası kartlar temalı kartlarda freizeit temalı fussball cıktı. ıkıncı kartta urlaub temalı olandan wetter cıktı. sorumu sordum. ıkıncı rıcalı kartlarda ıse computer ve parmagı agzında sus! işareti yapan bir adam resmı vardı . verdıgım cevaplar

ıch glaube 50 kılometer

spilen sie fusball ıhr freitzeit?
wie war das wetter im urlaub?
kann ıch bitte ıhre computer benutzen
sie können bitte hier nicht sprechen

gelen sonuc 24.90 dı

lesen 18.28
hören 14.90

hayırlısı artık dılerım emegının karsılıgını alır herkes