Red Geldi Ceviri Acil Arkadaslar Lütfen

Başlatan kaan34, Haziran 26, 2013, 02:39:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan34

Evet arkadasim kira yüksek tüm kira giderleri 600 euro arti kisi basi düsen ücrette almanyada 323 degil  suanda 375 euro bize soylenen bu yani anliyacaginiz gececi yada cumartesileri falan sayilmiyo sanirim bu hafta içerisinde hepsini bizde ögrenmis olacagiz

enrinel

Alıntı yapılan: kaan34 - Temmuz 03, 2013, 11:45:19 ÖÖ
Evet arkadasim kira yüksek tüm kira giderleri 600 euro arti kisi basi düsen ücrette Almanya'da 323 degil  suanda 375 euro bize soylenen bu yani anliyacaginiz gececi yada cumartesileri falan sayilmiyo sanirim bu hafta içerisinde hepsini bizde ögrenmis olacagiz

Evet hesapladığımızda 1200 euro maaşı aşıyor.Dediğiniz gibi gececi olmasını dikkate almamış olabilirler.İnşaAllah kefille bunu en kısa zamanda halledebilirsiniz.Sizi ve bu süreci gerçekten çok iyi anlıyorum.Peki hala kişi başına düşen metrekare 13'mü?Onda bir değişiklik var mı?

kaan34

bildigim kadariıla 12 mete kare  kefille bu ne kadar sürüyor bende nasil olacak onuda pek bilmiyorum sadece  bildigim kefille dilekçe yaziliyor piyorum vize süreci insAllah kabul ediyolar oyle ögrendik bizde oyle yapiyoruz...

enrinel

Alıntı yapılan: kaan34 - Temmuz 03, 2013, 05:18:25 ÖS
bildigim kadariıla 12 mete kare  kefille bu ne kadar sürüyor bende nasil olacak onuda pek bilmiyorum sadece  bildigim kefille dilekçe yaziliyor piyorum vize süreci insAllah kabul ediyolar oyle ögrendik bizde oyle yapiyoruz...

Almanca Hocam eskisine göre kefile çok daha sıcak baktıklarını söylüyor.Çünkü kefil devletin yükünü alıyor.O yüzden kefille birlikte size artık bir sonraki aşamada çok sıkıntı yapacaklarını düşünmüyorum. Kefille başvurunuzdan sonra bende sonucunuzu merek ediyorum hayırlısı.

kaan34

Bende Merak Ediyorum Sonuc ne olacak Allahtan Hayirlisi olur insAllahh ... Aminn

data

BEN DÜN RED ALDIM.. SEBEBİDE MAAşI YETERSİZMİş 1481 EURO MAAş ALIYOR NASIL YETERSİZ BULDULAR ANLAMADIM.. şİMDİ NE YAPMAM GEREK