İstanbul Konsolosluğu Ağustos,Eylül ve Ekim Ayında Başvuru Yapanlar...

Başlatan FCM007, Ekim 18, 2013, 04:49:54 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

m_rby

Arkadaslar bugun izmir Alman konsolosluğundan aradılar ve vizemin çıktığını söylediler yarin saat 1 de gelip alabilirsiniz dediler dirisi bekleyen arkadaslarin basina

FCM007

Sevindim gerçekten ne mutlu sana dostum darısı bizlere..şimdiden iyi yolculuklar.

rukiş

hayırlı olsun kardeşim darısı bizlere vAllahı izmir ve istanbul başvuruları dahamı sanslı banamı öyle geliyor :) anadoluya girdikçe konsolosta ayırım yapıyor yurdum insanı garibim ne etsin :) vAllahı hasretim sana, bayadır bekliyorsun sende ben yarın ankara konsolosu arayacagım. bakalım düşürebülürsem bir bilgi almaya bakacam bir umut. upsden takip no dan takip ediyorum hiç bir gelişme yok hala kargonuz ups teslim edilmek üzere bekletilmektedir yazıyor..

rukiş

hayır eninde sonunda bu pasaport gelecek göndereceksiniz cevapta elinizde mevcut ne adamı fıtık ediyorsun kardeşim .. gönder göndereceksen ya işime bile konsantre olamıyorum ha gittim gidecem kalacam redmi vizemi . bir sürü ikilem de kaldık . sinirlerim tavan sormayın :)  :zopa: sanki arasam beni takacaklar telefonda santral başından savacak iki ciddi kelime ile ..

m_rby

doğru  diyorsun da ne yapalım tek yaptığımız burda beklemek tabi ben artık kurtukldum şükürller olsun ama er yada geç gelecek başka çaresi yok ben 20 defa ardım öyle düştü sende zorla açacajklar mecburlar hayırlısı olur inşAllah

rukiş

evet bugün günlerden yine beklemek ... ups takip no belleklere kazınmış durumda... her sabah iş başı yapmadan masa başında sırası şaşmadan önce telefon acılır konsolos aranır ses yokk ... ardından bilgisayar açılır ups google amcaya yazılır takip no girilir .. kanka olduğum yazı nanik dercesine ''yok sana pasaport yazısı... '' sonra amannn boşver hayırlısı teselisi... ankarada başvuruda iiçeri aldılar akşam altıya kadar bırakmadılar sanırsın konoloslugu tapulayacaklar bana .. şimdi de güzelim pasaportumu aldılar göndermiyorlar. yeneceğim senı alamanyaa :))) kusuruma bakmayın arkadaşlar normalde sakin sessiz biriyim ama pasaport beklemek beni böyle yaptı ...

FCM007

evet bugün günlerden yine beklemek ... ups takip no belleklere kazınmış durumda... her sabah iş başı yapmadan masa başında sırası şaşmadan önce telefon acılır konsolos aranır ses yokk ... ardından bilgisayar açılır ups google amcaya yazılır takip no girilir .. kanka olduğum yazı nanik dercesine ''yok sana pasaport yazısı... '' sonra amannn boşver hayırlısı teselisi... ankarada başvuruda iiçeri aldılar akşam altıya kadar bırakmadılar sanırsın konoloslugu tapulayacaklar bana .. şimdi de güzelim pasaportumu aldılar göndermiyorlar. yeneceğim senı alamanyaa :))) kusuruma bakmayın arkadaşlar normalde sakin sessiz biriyim ama pasaport beklemek beni böyle yaptı ...

Sıradan bir iş günü işte :D Pasaportunu çok sevmişler

HasretimSana

rukiş alemsin yaa :) evet çok bekledim bende bekliyorum aynen senin gibi hergün kendisini tekrar ettiren bi takip içerisindeyim.. ama takip numarası giriyorum ve böyle bi kayıt yok diyo acaba kargoya verilmedi mi hala.. bir de telefon numarası vermiştim mesaj attıkları zaman anlaşılacak heralde yola çıktığı.. ooff çıldırcam tam 2 ay doldu 61.ci gün olduk Trabzon :D Osmaniyeyi bulmadan bu iş inşAllah 70(Karaman)da biter :D sıkıldım artık plakayla kodluyorum günleri şafak sayar gibi.. Askerlikte insan azaldıkça sayar plakayı biz uzadıkça sayıyoruz..

Ankara konsolosluğuuuuuuuu sesimi duyuyorsan cevap ver boşuna zorlama 81(Düzceden) sonrası yok ! :D
stres ettiniz daha gitmeden gidince ne halt yiyecez orası da ayrı bi muamma :/

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Ekim 31, 2013, 02:39:25 ÖS
rukiş alemsin yaa :) evet çok bekledim bende bekliyorum aynen senin gibi hergün kendisini tekrar ettiren bi takip içerisindeyim.. ama takip numarası giriyorum ve böyle bi kayıt yok diyo acaba kargoya verilmedi mi hala.. bir de telefon numarası vermiştim mesaj attıkları zaman anlaşılacak heralde yola çıktığı.. ooff çıldırcam tam 2 ay doldu 61.ci gün olduk Trabzon :D Osmaniyeyi bulmadan bu iş inşAllah 70(Karaman)da biter :D sıkıldım artık plakayla kodluyorum günleri şafak sayar gibi.. Askerlikte insan azaldıkça sayar plakayı biz uzadıkça sayıyoruz..

Ankara konsolosluğuuuuuuuu sesimi duyuyorsan cevap ver boşuna zorlama 81(Düzceden) sonrası yok ! :D
stres ettiniz daha gitmeden gidince ne halt yiyecez orası da ayrı bi muamma :/
şimdi arkadaş takip no yanlış giriyorsun 15 haneli rakam ve harflerden oluşuyor az silik çıkıyor eğerek bükerek telefonun flaşı derken çözdüm :) belki birileri okuyor bizi alamanyadan gelinde görün gününüzü diye :) haklılar yüzde bir milyon eminim yuva evlilik söz konusu olmasa töbe şurdan şuraya kaldıramazlar beni .. orda  ne mi bekliyor konuştuklarında höööög diye mal mal bakınan gözler olacak bizde ... başımı alıp gideyim desen kaybolacak bedenler olacak :) para desen bir müddet el açacan o sana koyacak biraz .. ilkin gezme tozma ziyaret derken kaldınmı yalnız .. iş ara kurs ara kuruş kuruş giderlerini gelirlerini hesapla. kursa gitt almanca ilerlet yeni seviyelerle tanış sınavlara gir. ortama alıştınmı alıştın sonrası memleketı ozle ailen özle hafiften depresyon kıyıısndan bunalım acıklı türküler :)) ardından nasip olursa evlat ev düzen derken bir bakmıssın alamancılardan birisin.. kabullenmişsin . hayal dünyam canlandı bir anda :)

FCM007

HasretimSana

rukis neler anlattin sen oyle  ama dogruhepsi de eee yeni bi hayat nasil dogdugumuzda buyume ve hayata baglanma sureci yasadik bunda da oraya alismak var en az iki sene gecer alisinxaya kadar o da en az :-)