Artık Bir Gelişme Lütfen..

Başlatan FCM007, Ekim 27, 2013, 11:09:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FCM007

şansımıza zaten hep bizi bulur...

HasretimSana

valla ya bi sanssizlik var ama bakalim ne zaman biter bu surec bilinmez..

FCM007

Eşim biraz önce karlsruhe konsolosluğunu aradı, kesinlikle hiçbir konuda bilgi vermiyoruz aramayın demiş,

HasretimSana

o konuda baya kati bu insanlar... insaninkendisini ilgilendiren konuda bilgi paylasimi yapmiyolar hayir o kadar direneceklerine yardimci olsalar hickimse zorluk cekmeyecek zaten de..

rukiş

dur bakalım hasretımsın sana dur enınde sonunda senı bulacak bak nobetcı memur falan yazıyor bugun senın ıcın baktım konsoluns sayfasınada nobetcı memurler aksam 17 den ıtıbaren bakıyor telefona ama almanca konusuyorlar esın arasa sorsa durumunu

HasretimSana

dun aradim 17den sonra da acan olmadi bana denk gelmiyo anlasilan

HasretimSana

Bir konsolosluk hic mi ulasilmaz arkadas... defalarca aradim bir kac defa dustu onu da acan olmadi.. Az once faks yolu ile ulasip basvurumun surecini ogrenmek istedim vize bolumunun faks numarasi bile mesgul cikiyor defalarca denememe ragmen.. 68 gun oldu yav..

FCM007

32 GÜN OLDU AMA HALA EVRAKLAR ALMANYA'YA GİTMEDİ  :(

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 06, 2013, 03:42:15 ÖS
Bir konsolosluk hic mi ulasilmaz arkadas... defalarca aradim bir kac defa dustu onu da acan olmadi.. Az once faks yolu ile ulasip basvurumun surecini ogrenmek istedim vize bolumunun faks numarasi bile mesgul cikiyor defalarca denememe ragmen.. 68 gun oldu yav..
varmı bır gelişme hasretimsin? ınsAllah en kısa zaanda sonuclanır . fm007 az bekleyecen maalesef bır ay gemeden gitmiyor evraklar hayırlısı ınsalah gec olsada güç olmasın

HasretimSana

Alıntı yapılan: rukiş - Kasım 09, 2013, 01:30:57 ÖS
varmı bır gelişme hasretimsin? ınsAllah en kısa zaanda sonuclanır . fm007 az bekleyecen maalesef bır ay gemeden gitmiyor evraklar hayırlısı ınsalah gec olsada güç olmasın

yok hiçbir gelişme ya da sonuç bekliyorum maleseff... 3 ay dolmadan cevap gelmicek galiba 2 buçuk ay oldu :/

osii

Yeni bir hafta yeni umutlar, hayirlisi ili bu hafta iyi haberler aliriz insAllah... 7 hafta oldu ama evraklar gelmedi Almanyaya,,,

FCM007

Siz  evrakları bekliyorsunuz ben daha almanyaya gittimi gitmedimi bilmiyorum bile  ???

8 Ekimde başvuru yaptım ama hala hiçbir ses yok yani almanyayada ulaştımı ulaşmadımı bilmiyorum 34 gün oldu.

Osii sen ne zaman başvurmuştun ve evraklar ne zaman eşine ulaştı almanyada ?

osii

Ben basvurmadim esim basvurdu. ben Almanya'dayim eylülün son haftasi, yani bu haftayla birlikte 7 hafta oluyor.. Anliyacagin Ausländerbehörde`ye haber gelmedi Yani daha Almanyaya evrak filan gelmedi... Beklemek insani cok yoruyor,,, Allah biran önce iyi haberler almayi kismet eder insAllah..

FCM007

Bugün eşim yabancilar dairesine gitti, hala mektup gelmedi falan dedi, adam bilgisayardan bakmış başvurunuz görünüyor ama hala evraklarınız gelmedi demiş, eşimde evraklarla gitmişti, ben size evrakları verebilir miyim demiş, adamda ilgilenen bayana sormuş ve evrakları almışlar.
Baya olmuş gelmesi lazımdı evrakların falan demiş,bu hafta gelir demiş.

Bende istanbul konsolosluğunu aradım , anlattım hala gitmemiş evraklarım dedim. bu hafta gider evraklarınız dedi eger gitmemiş olursa diger pazartesi arayın bir bakalım dediler.

Bakalım bu hafta gidecekmi evraklar sinir oldum iyice..

HasretimSana

En geç gelmese gelmese 6.cı hafta ulaşıyor arkadaşım. Eşinin evrakları teslim etmiş olması senin evrakların ulaşır ulaşmaz onaylayıp gönderirler. Benimde öyle olmustu.

Bu arada benim vizem bu sabah elime geçti :) Darısı senin başına arkadaşım seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

FCM007

İnşAllah dediğin gibi olur çok sevindim senin içinnn

osii

Merhaba arkadaslar, (hasretim sana hayirli ugurlu olsun gözün aydin) Darisi bekleyen arkadaslarin basina Esimin evraklari 47 gün sonra Almanyaya geldi cok uzun bir süre. Yarin yabancilar subesine gidip kendi evraklarimi vericem insAllah onay süresi cabuk olur,