Artık Bir Gelişme Lütfen..

Başlatan FCM007, Ekim 27, 2013, 11:09:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gizemerolktl

Umarim sizinkilerde en kısa zamanda elinize ulasır ve bekleyisiniz buyuk bir sevince donusur .ama gercekten garip dizin durumunuz onay verilip elinize ulasmaması sinir bozucu haklısınız keske ogrenebilme imkaniniz olsa

trapper

Alıntı yapılan: Gizemerolktl - Aralık 02, 2013, 11:28:55 ÖS
Umarim sizinkilerde en kısa zamanda elinize ulasır ve bekleyisiniz buyuk bir sevince donusur .ama gercekten garip dizin durumunuz onay verilip elinize ulasmaması sinir bozucu haklısınız keske ogrenebilme imkaniniz olsa
gizem hangi güm onaylandı vizen.almnyadan...ve hangi konsolosluk...

Gizemerolktl

Alıntı yapılan: trapper - Aralık 02, 2013, 11:42:44 ÖS
gizem hangi güm onaylandı vizen.almnyadan...ve hangi konsolosluk...

Persembe günü onaylandı .ben antalyadayim o yuzden izmir konsolosluk

trapper

Alıntı yapılan: Gizemerolktl - Aralık 02, 2013, 11:47:13 ÖS
Persembe günü onaylandı .ben antalyadayim o yuzden izmir konsolosluk
gecen persembemi..yasabır diye bi arkadas var oda antalya ama ayın 14 ünden beri bekliyor  psaportunun gelmesini..ilginç..nasıl bi sistem anlayamadım..

Gizemerolktl

Alıntı yapılan: trapper - Aralık 02, 2013, 11:52:46 ÖS
gecen persembemi..yasabır diye bi arkadas var oda antalya ama ayın 14 ünden beri bekliyor  psaportunun gelmesini..ilginç..nasıl bi sistem anlayamadım..

Evett gectigimiz persembe valla hicbir fikrim yok ilginc gercekten bizimki cok cabuk oldu bu kadar bwklwmiyorduk bizde esimin alman vatandasi olmasina bgladik bizde

trapper

Alıntı yapılan: Gizemerolktl - Aralık 02, 2013, 11:56:21 ÖS
Evett gectigimiz persembe valla hicbir fikrim yok ilginc gercekten bizimki cok cabuk oldu bu kadar bwklwmiyorduk bizde esimin alman vatandasi olmasina bgladik bizde
alakası yok...bende ayn durumdayım..bekliyorum 14 ünden beri..ankara ama benimki..

Gizemerolktl

Tabii izmir ankara ve istanbula gore daha sakin onunda etkisi vardir ama dediginiz arkadasinkide gelmemis ilginc .en kisa zamnda hber alirsiniz inslh

trapper

Alıntı yapılan: Gizemerolktl - Aralık 03, 2013, 12:04:38 ÖÖ
Tabii izmir ankara ve istanbula gore daha sakin onunda etkisi vardir ama dediginiz arkadasinkide gelmemis ilginc .en kisa zamnda hber alirsiniz inslh
inşAllah..

yasabır

ankara izmir istanbul farketmiyor...bugün izmir başkosolosluğu yeni vize listesi yayınlamadı...kendi kendimizi böyle teselli ediyoruz......şansımıza nasibimize beklemek düşüyor bizde bekliyoruz...inşAllah yarın bi haber gelir de hepimiz aynı anda vizemize sevdiklerimize kavuşuruz hayırlısıyla.....

newzat

arkadaşlar benim evraklar almanyadaki yabancı polisıne 2 haftadır ulaşmıs.esime yabancı polisini aramış yabancı polisde
size mektup gelecek acaba ne zaman mektup eşime teslim edilir (ne kadar daha sürer ???? ve o mektubun ıcınde ne var lütfen birşeyler bilen varsa bılgı versin???

trapper

Alıntı yapılan: yasabır - Aralık 03, 2013, 12:32:27 ÖÖ
ankara izmir istanbul farketmiyor...bugün izmir başkosolosluğu yeni vize listesi yayınlamadı...kendi kendimizi böyle teselli ediyoruz......şansımıza nasibimize beklemek düşüyor bizde bekliyoruz...inşAllah yarın bi haber gelir de hepimiz aynı anda vizemize sevdiklerimize kavuşuruz hayırlısıyla.....
yok dostum yok..bugünde haber yok...ümitlerim gittikçe tükeniyor...zaten öglen saat 12 ye kdar ups den msj geldi geldi sonrasında gelmez zaten..hergün saat 12 den sonra ümitlerim o gün için bitiyor..yani ben öyle düşünüyorum... :embarassed:

trapper

birde mail atmışın ya kardeşim o maile cvp gelecek diye düşünme..çünkü resmi sitede yazdıklarına göre vize ile ilgili maillere cvp vermiyolar..yani boşuna yazdım maili..

Gizemerolktl

Benim vizem geldi arkadaslar dedigim gibi cok kisa. Bir surede darisi basiniza insAllah

trapper

Alıntı yapılan: newzat - Aralık 03, 2013, 01:07:59 ÖS
arkadaşlar benim evraklar Almanya'daki yabancı polisıne 2 haftadır ulaşmıs.esime yabancı polisini aramış yabancı polisde
size mektup gelecek acaba ne zaman mektup eşime teslim edilir (ne kadar daha sürer ???? ve o mektubun ıcınde ne var lütfen birşeyler bilen varsa bılgı versin???
10 gün içinde cagırırlar eşini..evrak olarak maas bordrosu iş sözlesmesi falan istiycekler..

newzat

Bizimki bi hafta ile 3 hafta olacak Ama daha bir mektup Esime ulasmamis

Gizemerolktl

Vize onayı verilen ama kargosu gelmeyen arkadaslar vizenin uzeeinde dikkatimi ceken onay verdikleri rarih ve kargoya verdikleri tarih aynı yani vizenin basladiğı süre,vizeyide ilk etapta 3 aylıkk veriyorlar ve gelmedigi hergün sizin vizenizin gununden mi gidiyor

trapper

Alıntı yapılan: Gizemerolktl - Aralık 04, 2013, 10:13:30 ÖÖ
Vize onayı verilen ama kargosu gelmeyen arkadaslar vizenin uzeeinde dikkatimi ceken onay verdikleri rarih ve kargoya verdikleri tarih aynı yani vizenin basladiğı süre,vizeyide ilk etapta 3 aylıkk veriyorlar ve gelmedigi hergün sizin vizenizin gununden mi gidiyor
gizem sana kargodan msj saat kaç civarlarında geldi..??