Artık Bir Gelişme Lütfen..

Başlatan FCM007, Ekim 27, 2013, 11:09:19 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FCM007

Evet 47 gün çok uzun bir süre gerçekten 37. günüm benimde. evraklar gitmemiş hala. hergün yazıyorum buraya :D

osii

FCM007

HasretimSana

newzat

benim evraklar yabancı polisden ne kadar sür içinde gelir haberi olan varmı???

FCM007

newzat

24.10.2013 Ankara benim konsoloslukta randevum vardı.11.11.2013 eşim yani bu hafta pazartesı esım yabancı polisı aramış ve belgerlerın elınde oldugunu söylemiş

FCM007

Herkesin evrakları teslim olmuş ama hala benim evraklar teslim olmadı neden böyle anlamış değilim gerçekten bunaldım bu soru işaretlerinden, kimsede birşey söylemiyor, zevkmi alıyorlar bekletmekten anlamıyorum..

newzat

Benim evraklar otdan Ankara'ya ne zaman
Gönderirler vizem ne zamn ala bilirim

EL-TURCO

Alıntı yapılan: FCM007 - Kasım 15, 2013, 08:47:02 ÖS
Herkesin evrakları teslim olmuş ama hala benim evraklar teslim olmadı neden böyle anlamış değilim gerçekten bunaldım bu soru işaretlerinden, kimsede birşey söylemiyor, zevkmi alıyorlar bekletmekten anlamıyorum..
biz bile bunaldik Burda seninle bizde vize almis gibi oluyoruz artik.....

FCM007

guru

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Kasım 16, 2013, 03:16:58 ÖS
biz bile bunaldik Burda seninle bizde vize almis gibi oluyoruz artik.....
sorma ya =)

arkadaş çok heyecanlı napsın

FCM007

Guru ,, heyecanla falan alakası yok burada herkes sorularını,tecrübelerini ve vize sürecini paylaşıyor.

Biz bir şeyler paylaşıyoruz rahatsız oluyorsanız cevap yazmayın...

ScreaM18

arkadaslar slmlar herkese..bende bize bekleyenler sinifindayim ..herkese Allah bol sabr versin .Ama Türkiyenin tadini cikarin,sikintiya girmeyin..yarin gittiginiz zaman hergün burayi,memleketi arkadaslari düsüneceksiniz emin oldun bana...ama dedigim gibi hayirlisi...

NEWZAT kardes ayni tarihte bende basvuru yaptim ..benimkide onaylanmis ama bekliyoruz bakalim..duydugum kadariyla,ANKARA sadece pazartesi günleri UPS´e veriyomus vizeleri..ama bilmiyomurum bekliycez bakalim..slmalr

trapper

Alıntı yapılan: ScreaM18 - Kasım 26, 2013, 02:37:16 ÖÖ
arkadaslar slmlar herkese..bende bize bekleyenler sinifindayim ..herkese Allah bol sabr versin .Ama Türkiyenin tadini cikarin,sikintiya girmeyin..yarin gittiginiz zaman hergün burayi,memleketi arkadaslari düsüneceksiniz emin oldun bana...ama dedigim gibi hayirlisi...

NEWZAT kardes ayni tarihte bende basvuru yaptim ..benimkide onaylanmis ama bekliyoruz bakalim..duydugum kadariyla,ANKARA sadece pazartesi günleri UPS´e veriyomus vizeleri..ama bilmiyomurum bekliycez bakalim..slmalr
arakadasım yanlıs bilgi verme millete kim demiş pazartesi günleri veriyomus pasaportları ups e diye..benim kurs arkadaslarımki niye persembe salı günleri geldi o zaman..bende bekliyorum pasaportun gelmesini.. bu ayın 14 ünde onaylandı almanyadan ama bugün ayın 26 sı ne msj var ne baska bişe..anlasılan o ki 2-3 haftayı bulacak gelmesi..istanbul konsolosluguna gidenler sanslı onlarınki hemen geliyor..ankara bayağı bi yoğun anlaşılan..!

ScreaM18

trapper kardes..cok akillisin ya yanlis bilgi verdigimi düsünüyosun ama herhalde sadece duyumsal olarak konusuyosun.
pasaport sahiperine yalnizca haftada 1 defa pazartesi günleri saat 16.00 da yapilmaktadir
bu yazi konsolosluk yazisi ankara.diplo ya girersen görürsün..ölye bos bos konusmayalim bi zahmet bilip bilmeden

trapper

Alıntı yapılan: ScreaM18 - Kasım 27, 2013, 04:03:54 ÖÖ
trapper kardes..cok akillisin ya yanlis bilgi verdigimi düsünüyosun ama herhalde sadece duyumsal olarak konusuyosun.
pasaport sahiperine yalnizca haftada 1 defa pazartesi günleri saat 16.00 da yapilmaktadir
bu yazi konsolosluk yazisi ankara.diplo ya girersen görürsün..ölye bos bos konusmayalim bi zahmet bilip bilmeden

iyide birader benim kurs arkadaslarım..benim sıra arkadaşlarım neden çarsamba perşembe günleri aldılar pasaportları..mantıklı bişe söyle...