ups yola cıkmış :)

Başlatan rukiş, Kasım 01, 2013, 04:34:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 02, 2013, 01:08:49 ÖS
normal a4 KAGİT baska seffaf yazi falan da yok adin memur galeyana mi getirdi isi nedir benimki herkesten farki sadece rakamlar var aralarda harf yok
ok şimdi anladım sen ups nın sana verdıgı su makbuz yokmu gondereyım sana

rukiş

HasretimSana

bende oyle bi kagit gelmedi sadwce kons. verdigi kagit var elimdea

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 02, 2013, 01:29:57 ÖS
bende oyle bi kagit gelmedi sadwce kons. verdigi kagit var elimdea
anlaşıldı bahçedeki kargo varya işte o kargoya parayı falan ödürsun ya ordan veriyorlar bunun üzerinde takip numarası maalesef se nya almayı unuttun ya onlar unuttu yada makbuz deyıp attın

HasretimSana

hadi ya.. bana icerden bi poaet verdiler onu doldurdum elime bi kagit verdi basvurudaki bayan ama disari cikinca uxreti ode demedi verirken poseti kimseden para da almadilar bahcede odeniyodu demek onu kimse soylemedi simdi o zaman ben mi gidip almam geekiyo.. acaba beni arayacaklar mi gel al diye

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 02, 2013, 01:42:51 ÖS
hadi ya.. bana icerden bi poaet verdiler onu doldurdum elime bi kagit verdi basvurudaki bayan ama disari cikinca uxreti ode demedi verirken poseti kimseden para da almadilar bahcede odeniyodu demek onu kimse soylemedi simdi o zaman ben mi gidip almam geekiyo.. acaba beni arayacaklar mi gel al diye
ablam senın kı farklı olmus ki ben 3 defa ankara konsolosluguna gıttım üçündede önce bahcedeki ups klubesıne pasaportumu verıp kırmızı poset ve bu makbuzu aldım parasını odedım cuzi birsey 20 tl kadar son verdıgım. onuda evrakların ıle bırlıkte mamura verıyorsun zaten ıcerdede 60 euro verdım mulakat bıttı cıktım gelişmeler böyle oldu ve kargo getirdi pasaportumu. sen nakaradamı oturuyorsun

HasretimSana

abla benim durumda ayni soyle oldu iceri aldilar isim sayarak ust kontrolunden gecince direkt icerdeki gorusme kabinlerinin onunde ufak bi masada bayan otruyordu ve karsgo posetlerini ahlin ve doldurun demisti gorusmeye girdik poseti kagitlarla

HasretimSana

bir de su var o poaetin uzerinde ups yazmiyordu ya yurtici karfiydu ya mng o anki heyecandan pek dikkat etmemisn Zonguldakta oturyorm

osii

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 02, 2013, 01:42:51 ÖS
Sen nerden basvuru yapmistin?

HasretimSana

rukiş

bilemiyorum canım ya farklı olmuş bunun benzerını ben sınva girerken yaşadım mng kargoydu bizlere poşet üstünde doldurdular mavi sarı karısımı renkde poşetti .ama ups kıpkırmıız yanı bildiğin hayırlıs bekleyeceksın pasaportuın orda eninde sonunda sana ulaşacaklar . bunlar teferruat aslındada

osii

Forumdan takip ettigimie göre bildigim kadariyla sizin elinizde kargo teslimat fisi adinda bir dekont olmasi lazim( bu sadece postanizi takip amacli) ama icerde kargo zarfi doldurduysaniz farketmez teslimatta ödeme yaparsiniz.

HasretimSana

aynen oyle bir poset doldurdum adresim tel. numaram var

yeterki gondersinler alirken odrrim ama onlarin acaba anlasmasi para pesin kirmizi mesin durumuysa yandim :-)

rukiş

ossi doğru söylüyor .14 tl ödeyeceksın o mng kargonun parayı geldıgınde odeyeceksın sınvada aynısını yasadım yanı öyle tahmın edıyorum

HasretimSana

Alıntı yapılan: rukiş - Kasım 02, 2013, 02:08:19 ÖS
ossi doğru söylüyor .14 tl ödeyeceksın o mng kargonun parayı geldıgınde odeyeceksın sınvada aynısını yasadım yanı öyle tahmın edıyorum
sinav yerinde alacaz demialerdi almamislardi kapiya gelince almislardi benden de.. yeterki gelsin de :-) gec gelmesin yeterki..

abla senin bugun elinde olacak galiba hayirli haberini bekliyoruz :-)

osii

Alıntı yapılan: rukiş - Kasım 02, 2013, 02:08:19 ÖS

Yok hayir ayni durum izmir konsoloslugu icin gecerli iceri aliyorlar kargo zarfi dolduruyorsun varsa telefonunu yaziyorsun veriyorsun hepsi bu. Teslimatta ödüyorsun parani, yani kendini fazla üzmene gerek yok. negativ yönü ise sadece kargonu takip edemiyorsun. Ama zaten Pasaport kargoya teslim edildikten sonra takip etsen etsen 2 gün takip edersin cünkü iki gün icinde zaten kargo elinde oluyor... Saygilarimla

rukiş

Alıntı yapılan: HasretimSana - Kasım 02, 2013, 02:12:52 ÖS
sinav yerinde alacaz demialerdi almamislardi kapiya gelince almislardi benden de.. yeterki gelsin de :-) gec gelmesin yeterki..

abla senin bugun elinde olacak galiba hayirli haberini bekliyoruz :-)
hani nerdeee :)) masam iş yerinde cam karsısında asagı göremiyorum müdürle yer değistik :)) onun masadan full görünüyor ama gelen yok giden yok sms de aldım gün içinde teslım edılecek diye