Öğrenci vize sonucum hala gelmedi ?

Başlatan serhatkum, Kasım 14, 2013, 09:42:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhatkum

Merhaba arkadaşlar,
Almanya'ya dil kursu için gidecem. İDATA'dan 8 ekime randevu almıştım. 8 Ekimde başvuruyu yaptım fakat hala bir sonuç gelmedi. Kursun başlangıç tarihini ertelettim. Normalmidir bu kadar uzun sürmesi sizce? Elçiliği arıyorum ama telefonlara bakmıyolar. Ups'yi aradım henüz teslim edilmemiş diyolar. İDATA 3 aydan uzun vizeler için biz takibini yapmıyoruz diyor. (kurs 7 ay)

serhatkum

rtst86

Alıntı yapılan: serhatkum - Kasım 14, 2013, 09:42:02 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar,
Almanya'ya dil kursu için gidecem. İDATA'dan 8 ekime randevu almıştım. 8 Ekimde başvuruyu yaptım fakat hala bir sonuç gelmedi. Kursun başlangıç tarihini ertelettim. Normalmidir bu kadar uzun sürmesi sizce? Elçiliği arıyorum ama telefonlara bakmıyolar. Ups'yi aradım henüz teslim edilmemiş diyolar. İDATA 3 aydan uzun vizeler için biz takibini yapmıyoruz diyor. (kurs 7 ay)

arkadasimmm oncelikle vizeyi nerden aldigina gore bile degisiyor cevap gelmesi lazimdi suana kadar. kabul mektubun orada kalacagin yer filan ayarladi isen tabi ki. gidip bir sormakta fayda var-

KaaanTR

Ancak Mail yolu ile bilgi alabilirsin bu gibi Sorunlarda. Mail gönder ve 1 hafta bekle eğer ki hala gelmezse cevap gidip sorma imkanın varsa yerinde sor derim.

trapper

Alıntı yapılan: serhatkum - Kasım 14, 2013, 09:42:02 ÖÖ
Merhaba arkadaşlar,
benim aile birleşimi vizem daha gelmedi 8 agustosta basvuru yaptım..seninkinin gelmemesi normal...daha dün gitmişin..  tickoff:)