Almanya Aile Birlesimi Vizesi Bekleyen Arkadaslar Burada Toplanalim Bi zahmet

Başlatan ScreaM18, Ocak 05, 2014, 03:26:42 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onur5555

Eşim süresiz sözlşme yaptı 08.10.2013 tarihinde tekrar başvurdm yer : nürnberg.   Avukatm var ama sadce işlemlerin hızlanması için

onur5555

beyaz34

anladım inş olur sorunsuz

ben tekrar başvurmamak için mahmeye verecem yarın
çünkü biz haklıyız hemde yüzde 90

beyaz34

onur5555

Bence avukatlar boş. Bu olaylarda bi avukat tanıyorum ancak o alır vizeyi gneldede o alıyo zaten.   Berlinde. mehtap ayhan

onur5555

beyaz34

bnm avukatım alman
oda bu işlere bakıyor

ben sizin ikinci red yediniz sandım bnm gibi

beyaz34

uk1987

yaa bisey aklimi karistirdi..benim bildigim aile birlesiminde alinan vizede ilk 90 gün calisma izni olmuyor..yoksa yanlis mi biliyorum??

uk1987

Alıntı yapılan: beyaz34 - Ocak 16, 2014, 03:55:11 ÖS
eşim türk ama alman vatandaşlığına başvurdu başvuralıda 6 ay oldu bekliyoruz onun cevabınıda
alman vatandaşlığına geçmesinin bi faydası olur mu acaba

faydasi sadece bulundugu evin bilgilerini (metrekaresini, kirasini vs.) bildirmek mecburiyetinde degil ve gelir kagidi istemezler..

ama eger gicik giderlerse de her yolu denerler  ya:)

uk1987

Alıntı yapılan: arzuguvenc - Ocak 16, 2014, 03:57:45 ÖS
Zaten eşimde bizde olduğu gibi vukuatı nüfus kayıt örneği yoktu arkadaşlar o sadece Türk vatandaşlarında oluyormuş ben doğum belgesi falan götürdüm konsolosluktaki bayanda sizin vukuatlı nüfus kaydı gerekmiyor demişti ama eşimin ailesi hakkında da soru sordu memur emîn değilîm neden istendi ya vatandaşlığa gecişte bi sorun var Yada emin olmak istediler bana özellikle sormuştu eşin Alman mı sonradan mı oldu ailesi ne zaman oldu gîbi sorular sormuştu zaten eşimin doğum kayıtında Alman olduğu yazıyor anne babasına dair bilgi yoktu sanırım başka bişey bulamadı emin olmak istedi hayırlısı artık hepimiz için arkadaşlar

eger esin önceden türk vatandasiydi ise vukuatli nüfus kayit örnegini isterler yani kaydi vardir hala..ve düsünceler bölümünde esinin vatandaslikla ilgili yani tr vatandasligindan alman olduguna dair bilgi vardir benim esimdende istemislerdi illa orada alman vatandasligina gectigime dair yazmasi gerektigini istemisler..konsolosluga bizzat gidip rica ettim oradan direkt hallettiler.

anne babasinin da ayrica vnkö cikarttirsin esin madem illaki bilmek istiyorlar..insAllah daha fazla sorun cikarmazlar hayirlisi diyelim :)

beyaz34

evet bugunden itibaren konsolosluğu MAHKEMEYE vermiş bulunuyorum HAYIRLI uğurlu OLSUN

arzuguvenc

İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsınız ne diyelim :)

Benimde eksik evraklarımı eşim vermiş kargoya ama arkadaşlar konsolosluk kendi vatandaşının bilgisine ulaşamaz mı benden istediler sonuçta eşimin babası da gitmîş bugün konsolosluktan almış bakalım gelsin nasıl bi belge merak ettim :))

beyaz34

onur5555

Bugün avukatımı aradım noldu bizim işlemler die...  Dediki aradım yabancılar d. şunu dediler; zaten ankarada yazı yazdı bize onur a. Nın işlemleri nedir bize bi sonuç verin die. 1 hafta içerisinde tamamlamaya çalşcz " demişler.    İnşallh vizedir bakalım.

dejavu1347

Bırak vizeyi daha konsolosluk randevusunu bile 2 buçuk ay sonraya verdiler bakalım başvuruyu yaptıktan sonra ne kadar bekletecekler.. :(