Almanya Aile Birlesimi Vizesi Bekleyen Arkadaslar Burada Toplanalim Bi zahmet

Başlatan ScreaM18, Ocak 05, 2014, 03:26:42 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beyaz34

480 euo mahkeme parası okadar zaten avukat parasınıvermiştik davamıza baktığı için

figu

480 euro dava ucreti peki neden avukata daha once neden verdiniz anlamadım

beyaz34

figu

anladım ozaman 480 euro 3 ve 4 ay beklemeye degicek kadar yüksek rakam degil lakin siz dava acinca hemen vize onay vermicekler sonnucta bekliceksiniz yinede siz bilirsiniz

beyaz34

beyaz34

Geeflow

Onur 5555 kardeşim esimin 1300 Euro net geliri + 400 Euro ek geliri birde süresiz is sözleşmesi var ev kirasi 500 Euro

onur5555

melihcem

arkadaşlar eşim evrakların hepsini vermiş auslander behörde de ki kadın 1 ya da 2 yada belki 3 haftaya belli olur demiş sizce şubat 11 i için bilet alsam mı ? ne dersiniz yoksa cok acele etmeyeyim mi ?

emreville

Alıntı yapılan: melihcem - Ocak 21, 2014, 07:54:23 ÖS
arkadaşlar eşim evrakların hepsini vermiş auslander behörde de ki kadın 1 ya da 2 yada belki 3 haftaya belli olur demiş sizce şubat 11 i için bilet alsam mı ? ne dersiniz yoksa cok acele etmeyeyim mi ?
Benim vizem çıktığı halde ( pasaportum gelmedi ) bilet almıyorum.Düşün yani,sonucu nereden biliyorsun ?

arzuguvenc

Arkadaşlar ne kadr sürdü vizenizin çıkması acaba hangi konsolosluğa başvurdunuz ?

figu

herkesten farklı evrak isteyebiliyorlar konsl baya bir işi zora sokuyor malesef bizim devlet büyüklerimiz birbiriyle s.. yarısı icindeler

tugce_doerjer

Alıntı yapılan: arzuguvenc - Ocak 21, 2014, 09:32:31 ÖS
Arkadaşlar ne kadr sürdü vizenizin çıkması acaba hangi konsolosluğa başvurdunuz ?

standart sure 6-8 hafta.bazilari 2 haftada aliyor.bazilari aylarca bekliyor. herkesin durumu farkli. eger cok sorunsuz biriysen.dedigim gibi 6-8 hafta arasinda cikiyor vize.

figu

dün bır arkadas vizesi onaylanmıs ama sabıka kaydı ıstemısler sora gondericeklermis pass yanı isler cok karısık konsl ne derse yapmak zorundayız koyun gibi yani istenenler dısında ozel evrak ıstemelerı galiba kişiye özelmı süphemı uyandırıyor bilmiyorum aklım almıyor

arzuguvenc

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ocak 21, 2014, 10:56:34 ÖS
standart sure 6-8 hafta.bazilari 2 haftada aliyor.bazilari aylarca bekliyor. herkesin durumu farkli. eger cok sorunsuz biriysen.dedigim gibi 6-8 hafta arasinda cikiyor vize.

Teşekkür ederim tugce aslında ben sorunsuz olarak düşünüyorum eksik evrağımı da teslim edince sanırım çözülür Perşembe günü götüreceğim eşimin iş ev sorunu yok Alman vatandaşı sabıka Yada o tarz riskli bişeyde yok bakalım artık vizemi alıp şu stres bitsin İstlyorum :(