Almanya Aile Birlesimi Vizesi Bekleyen Arkadaslar Burada Toplanalim Bi zahmet

Başlatan ScreaM18, Ocak 05, 2014, 03:26:42 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeminim Var

uk1987

yine haber yok yine yokkkk bugün izmir almankonsolosluguna mail aticam artik 6 hafta doldu sesini cikarmayanlarida bunlar bekletiolar galiba  offoff:) offoff:) :zopa:

Yeminim Var

Zustimmungsverfahren dauern in der Regel bis zu drei Monate, gelegentlich auch länger, da die Ausländerbehörde oft noch weitere Behörden (z.B. die Bundesagentur für Arbeit) beteiligt Unser Ziel ist es, die Anträge möglichst schnell abzuarbeiten. Im Interesse einer zügigen Bearbeitung für alle bitten wir von Rückfragen abzusehen. Ein Termin zur Nachfrage des Verfahrensstandes ist leider grundsätzlich nicht möglich.

uk1987

ya tamam hadi bunu anladiktaaaa 6-8 haftayida gecelim..burda bazi arkadaslar 40 günde vizem cikti 1 ayda cevap geldi su oldu bu oldu diyorlar nasil 3 ay sürer yaa keske o zamanimi kocamin yaninda türkiyede gecirseydim cocugum resmen babasiz büyüyecek  tickoff:) tickoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

Yeminim Var

Bugün tam 82. Gün ve bu haftada bitti pazartesiye Allah Kerim

onur5555

onur5555

Berlinde bildim kadarıyla bi avukat var. Mehtap ayhan. Tam işinin uzmanı bu konuyla ilgili

Yeminim Var

Mehtap Ayhan i taniyorum benim oturum işimi de o halletmisti  2008 yılında. . Benim simdiki avukatim Peter Meyer cok tanınmış bir avukat

onur5555

Tam bilmiyorum ama bnce benim ikinci başvurum oldu için die bu kadar sürdü tahmin ediyorum.

ScreaM18

Alıntı yapılan: onur5555 - Ocak 10, 2014, 07:29:21 ÖS
Tam bilmiyorum ama bnce benim ikinci başvurum oldu için die bu kadar sürdü tahmin ediyorum.
onur sen ilkinde aile birlesiminden redmi yedin..????

zeynepp_87

Sizlerin ne kadar uzun süre bekledigini gördükce bi huzursuz oluyorum  :o
benim tam 32 gün oldu ama bunum yarisi zaten tatildi^^
Daha cok beklicem herhalde^^

onur5555

Scream kardeşim evet ilk i ret di :( ret nedeni eşim çalışmadığı için.   Eşim tr vatandaşı

Yeminim Var

tugce_doerjer

zeynep hic belli olmaz 2 haftada vizesini alanda var 2 sene bekleyende.bu senin verdigin evraklarinla ve esinin durumuyla ilgili.

onur5555

Arkadaşlar bilgisi olanlar cvp yazabilirmi?   eşim 25.11.2013 de bütün evrakları teslim etti ancak geçtiğimiz pazartesi günü tekrar evrak istendi bu evraklarn içerisinde şnlar var:
Devletten yardm almadına dahil belge
Eşimin babasının kendi evine ödediği kredi
Elektirik, gaz vs.

Ya eşimin babası bana kefil olmadıki neden bunlar isteniyor?
Eşimin maaşı net 1.100 çalışma süresi 6 ayı geçti.  Ev 128 mtrekare kira dahil yok! Bu babalıkla ne alaka acaba ev sahibi diemi?

tugce_doerjer

onur5555

Yani kayın peder yeni ew aldı ama banka aracılığya.  Peşin para değil.