AlmanyaAile Birlesimi basvurusu yapanlar ve Vize Bekleyenler buraya Toplaniyoruz

Başlatan figu, Ocak 23, 2014, 09:56:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeynepp_87

Bilgi amacli paylastim zaten figu abi.
illa cevap verin diye sıkbogaz etmiyorum ^^

figu

zeynepp_87 hayır lütfen burası icin demedim istedigini yazabilirsin herzaman problem yok yabancılar polisini sık aramayın dedım şunu lütfen unutmayalım herkesin konumu durumu farklı oyuzden bazılarımıza ek evrak ısteyebilir yani her aile birleşimi yapan aynı konumlarda olması ımkansız kimi var 20 günde vize alır kimi var 1 ay da kimi de 2 ay da ve 5-6 aydan fazla bekleyenler var lütfen sabredin eninde sonuda inş vizeniz onaylanacak

zeynepp_87

guru

arkadaslar istanbul kons vize icin odenen ups kac paradir hatirlayan var mi? lira mi euro mu

Swiny

Arkadaşlar konsolosluğa mail atmıştım, '' Belgeleriniz 24 ocak'ta Almanya'ya yollandı.'' diye cevap geldi. Ama yinede eşime ulaşan bir mektup yok. Belgelerin gitmesi bu kadar uzun sürer mi ? Eşim italyan, başvuru izmir konsolosluğu, gidilecek yer Waren(Müritz) küçük bir kasaba.

arzuguvenc

Alıntı yapılan: Swiny - Şubat 16, 2014, 06:30:05 ÖS
Arkadaşlar konsolosluğa mail atmıştım, '' Belgeleriniz 24 ocak'ta Almanya'ya yollandı.'' diye cevap geldi. Ama yinede eşime ulaşan bir mektup yok. Belgelerin gitmesi bu kadar uzun sürer mi ? Eşim italyan, başvuru izmir konsolosluğu, gidilecek yer Waren(Müritz) küçük bir kasaba.

Eşiniz bulunduğu yerin yabancılar şubesini arasın Yada gitsin evraklar geldi mi diye ne yapılması gerekeni söylerler kolay gelsin.

arzuguvenc

Alıntı yapılan: guru - Şubat 16, 2014, 05:55:30 ÖS
arkadaslar istanbul kons vize icin odenen ups kac paradir hatirlayan var mi? lira mi euro mu

Ups için ödenen para 20 tl herkes ödüyor

Vize için eşiniz Alman vatandaşı ise para ödemîyorsunuz ama eşiniz Alman vatandaşı değilse 60 Euro çocuk üzerinden başvuranlar farklı olabilir dikkat edin

oguzhan_21

Alıntı yapılan: arzuguvenc - Şubat 16, 2014, 06:47:53 ÖS
Ups için ödenen para 20 tl herkes ödüyor

Vize için eşiniz Alman vatandaşı ise para ödemîyorsunuz ama eşiniz Alman vatandaşı değilse 60 Euro çocuk üzerinden başvuranlar farklı olabilir dikkat edin

Alman vatandaşı çocuk üzerinden yapılan başvurulardada 60 Euro vize ücreti alınmıyor.

figu

Alman vatandaşı eş ile Alman vatandaşı çoçuk üzerinden yapılan tüm vize başvurularında 60 euro vize ücreti alınmaz
Alıntı yapılan: oguzhan_21 - Şubat 17, 2014, 03:40:24 ÖS
Alman vatandaşı çocuk üzerinden yapılan başvurulardada 60 Euro vize ücreti alınmıyor.

vatan5549

herkese selam arkadaşlar dün 10:30  itibariyle doğacak olan alman vatandaşı çocugum üzerinden aile birleşim vizesine basvurdum eşim hamile şuan başvurumu ankaradan yaptım .. burada çok şey öğrendim herkesten Allah razı olsun özellikle figu abicim sendende Allah razı olsun

figu

Sagol yardımım dokunduysa ne mutlu bana...dedilerimi harfiyen uyguladin mi nasıl gecti anlat çünkü forumda senın durumunda olacak olan arkadaslar var umarim bir an once vizen onaylanır

vatan5549

görüşmem gayet güzel ve rahat geçti sadece 2 soru soruldu benim ilk evliliğimmi die sordu ve eşinin ilk evliliğimi die sordu birde akrabalık varmı die..cevapladım ve bilgisayara birşeyler girdi o sırada  bu arada vize ücretide almadı.. orda en kısa sürede çıkan bendim sorgusuz  iş ev maaş gelir dil sertifikası hiçbirşey sormadı  çok rahat geçti hatta parmak izi alırken fazla bastırmadım ıcın şakalaştı yani gelirken hiçmi yemek yemedin diyerek güldük biraz .. bence hiç sitres yapacak birşey yokmuşş  senin işlemlerin tamam gidebilirsin inşAllah bizden olumlu cevap alırsın diyerek güldü sanki vericez der gibi  şimdi sadece beklemnek kaldı figu abi senınde dedıgın gibi lazım olacak herseyı yanımda getirdim ama çok az evrak aldı ..dediğim gibi iki soru sordu okadar başkada birşey yok gayet mükemmeldi diğerlerine ecel teriattırdı  bende gayet ıyıydı diğerleri normal aile birleşimi yapıyordu inşAllah herkes için kolay olur

figu

gercekten cok sevindim okadar stres yaptin bak korkacak birsey yok sana söylemistim sen konsoloslugun istedigi haric extra evraklar yanında götürmen cok ıyı oldu cunku sen baska sehirden geliyordun tekrar git gel olmazdı neysekı halletmıssın artık sımdı senın evraklar eşinin ordaki yabancılar polisine gidecek orası esini cagıracak eşindende bir takım durumunuza gore evrak ıstenecek dilerim en kısa zaman vizen onaylanır gidersin

vatan5549

inşAllah bizi aşacak evrak istemezler burdakı gibi çok kolay olur abicim

figu

Dert etme insAllah hersey gonlunuze göre olucaktır Allah yardımcınız olsun inşAllah mutlu haberi bekliyoruz

vatan5549

sen bana fukuatlı nufus kayıt örneğini demeseydin belkide  işim yarım kalacakt Allah razı olsun ... tahminince nekadar sürede  cevaplanır vize