AlmanyaAile Birlesimi basvurusu yapanlar ve Vize Bekleyenler buraya Toplaniyoruz

Başlatan figu, Ocak 23, 2014, 09:56:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smtrc

Bu arada gideceğim yer stuttgart Nürtingen başvuru tarihim 20.02.2014 eşimin evrakları teslim ettiği tarih 18.02.2014 evrakların oraya ulaştığı tarih 11.03.2014 pasaportun gönderildiği tarih de 12.03.2014

dejavu1347

Alıntı yapılan: smtrc - Mart 12, 2014, 09:30:28 ÖS
Bu arada gideceğim yer stuttgart Nürtingen başvuru tarihim 20.02.2014 eşimin evrakları teslim ettiği tarih 18.02.2014 evrakların oraya ulaştığı tarih 11.03.2014 pasaportun gönderildiği tarih de 12.03.2014

Tamam dostum eşimde Cuma günü yanında benzer evraklarla giderek şansını denesin bakalım. Belki bilgisayarla gelen evraklara bakarak yardımcı olurlar şansımızı denemekte fayda var.

smtrc

InşAllah kabul ederseler olur niye olmasın evrak asılları gidene kadar onlar araştırma yaparlar gittiği gün de  sorun yoksa onay verirler böylelikle araştırma süresi eşine verecekleri randevu süresi ve eşinin evrakları toparlama süresinden otomatik olarak kurtulmuş olursunuz. Ama işte en önemli faktör yabancılar dairesindeki memurun  vatandaşa ne kadar yardımcı olmak istediği Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

cello

Alıntı yapılan: smtrc - Mart 12, 2014, 09:30:28 ÖS

Sana UPS den msj gelmedimi yani kendinmi takip sistemine bakıp gördün

smtrc

Konyali42

esim 14.02.2014 istanbula vize basvuru yapti..
bugün ben bütün kagitlari teslim ettim, yabancilar dairesine, benden yana sikinti yok dedi. hic esimle ilgili birsey sormadi. alman vatandasiyim. maas bodorumu fln da istedi.. sorun cikmaz insAllah. ben onayimi veriyorm dedi.. sizcee simdii ne olurr red gelme gibi bir sans varmiiii :S

smtrc

Öyle dediyse çıkmaz kardeş Allah'ın izniyle gönlünü temiz tut sen. onayı verdiyse bugün pazartesiye kadar eline geçer pasaportun

Swiny

Arkadaslar yabancilar subesi sureci nasil isliyor?Subedeki dosyayla ilgilenen memur tek basina mi yoksa mudurlerle felan mi karar veriyorlar?Yabancilar subesi onayi verdikten sonra direkt konsolosluga mi gonderiliyor yoksa baska bir yere gonderilip oradan mi konsolosluga onay geliyor?Bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim.

diyetisyen

Bizde bu sorynun cevabini ariyorduk. Bugun esim ogrendi esim 27 subatta tum evraklari teslim etti
teslim ettikten 4 hafta sonraya kadar zamanlari varmis ve simdi koln deki konsolosluktaymis bizim evraklarimiz 4 haftanin 2 haftasi gitti insAllah cevap gelir bir an once.

arzuguvenc

Yabancılar şube eşimi aramışlar onayladık demişler bende istanbulu aradım konsolosluk bana haftaya kargonuz gelir dedi çok şükür son bir hafta kaldı :)))) darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşAllah

Break4Love

Alıntı yapılan: Konyali42 - Mart 13, 2014, 06:25:45 ÖS
esim 14.02.2014 istanbula vize basvuru yapti..
bugün ben bütün kagitlari teslim ettim, yabancilar dairesine, benden yana sikinti yok dedi. hic esimle ilgili birsey sormadi. alman vatandasiyim. maas bodorumu fln da istedi.. sorun cikmaz insAllah. ben onayimi veriyorm dedi.. sizcee simdii ne olurr red gelme gibi bir sans varmiiii :S

Hangi. şehir hocam?

Gzm243

Merhaba !
Ben sali günü Saat 8 de ankara konsoloslugundan aile birlesim vizesine basvurucam. Esim alman vatandasi bir alman ve kölnde yasiyor. Yani benim evraklarimda kölnde islem görücek. Ben artik dayanamiyorum kafayi yemek üzereyim ve bu nedenle buraya üye oldum bende birseyler paylasmak istedim.. Daha ne kadar beklicem bilmiorm ve beklemeye taakatim kalmadi !

diyetisyen

sen daha yolun basindasin bn basvurdum ve 2 bucuk ay oldu Almnya obayladi hala bekliyorum sabirli olmk gerekiyor

Gzm243

Senin evraklarin almanyanin hangi sehrinde islem gördü ve trde nerden basvurdun ?

diyetisyen

Alıntı yapılan: Gzm243 - Mart 14, 2014, 10:38:28 ÖS
Senin evraklarin Almanya'nın hangi sehrinde islem gördü ve trde nerden basvurdun ?

İzmirden başvurdum Dortmund ta işlem görüyor halaa

arzuguvenc

Çok şükür beklenen ups mesajı geldi yarın pasportum teslim edilecekmiş :)) darısı bekleyenlere :))))

Gzm243

Tebrik ederim arzu ! Bende yarin vizeye giricem fakat cok heycanliyim umarim hersey yolunda gider ..  :-X