Nihayet Vizem Geldi ! . .

Başlatan M3RyJan3, Ocak 29, 2014, 11:21:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M3RyJan3

şükürler olsun , bu gün itibari ile vizeli pasaportumu almış bulunuyorum arkadaşlar. Vizesini bekleyen tüm arkadaşlara ALLAH'tan sabır diliyorum. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.  :)

Başvuru tarihi  : 12.09.2013
Görüşme tarihi : 22.11.2013
Pasaport tarihi  : 29.01.2014

tugce_doerjer

hayirli ugurlu olsun vizeniz.  okey:)

M3RyJan3

Teşekkür ederim. Darısı bekleyenlerin başına İNşALLAH.

zeynepp_87

hayirli olsun, darisi bizlere insAllah ^^

HasretimSana

Hayirli olsun vizen.. Turkiyeden almanyaya gelmeden bi kac gun once cikis harcini yatirmayi unutma. Havaalaninda bakiyolar havaalaninda onu odemek icin kosusturma benden bi hatirlatma olsun bu. Simdiden iyi yolculuklar.. :-)

zeynepp_87

cikis harci nedir hasretimsana ^^
oda mi var?

figu

Türkiye Cumhuriyeti pasaportu ile yurtdışına çıkış yapanlardan çıkış başına 15 TL harç alınır. Çıkış tarihi itibariyle yurtdışında oturma izni bulunanlar ve 7 yaşını doldurmamış olanlar ile yurtdışına ticarî amaçla sefer yapan toplu taşıma ve yük taşıma araçlarının mürettebatından yurtdışına çıkış harcı alınmaz. (Kanun No. 5597 / Kabul tarihi:8/3/2007)

2985 sayılı Toplu Konut Kanununun 2. maddesinin (f) bendine göre Toplu Konut İdaresi’ne aktarılan harçlar, bankalara veya havalimanı içerisindeki Gümrük Saymanlık Müdürlüğü’ne ödenebilir.

Terminal içerisindeki harç pulu yatırma noktası terminal binası dış hat giden yolcu katında danışmanın yanında bulunmaktadır.

passoport kontrolünde bu harc'ı göstermek zorundasınız eger harc'ı yatırmazsanız yurtdısına cıkamazsınız istediginiz bankaya yatırabilirsiniz bir iki gün önceden bu harc'ı yatırın passoportunuzun içine iliştirin havaalanında ugrasmayın...!!!  ya:)

zeynepp_87

cok fazla bir miktar istiyolar sandim. 15tl ise iyimis :D

HasretimSana

Evet 15 tl sadece odediginiz banknotu unutmayin pasaport kontrolunde inceliyolar

fuk_18

dünyada 200 ülke icinde sadece 4 ülke uyguluyor bunu bunlardan biride biziz ne guzel birsey dimi ? ve zaten yukarda cok guzel aciklamis arkadasim

Alıntı yapılan: HasretimSana - Şubat 02, 2014, 03:11:59 ÖS
Evet 15 tl sadece odediginiz banknotu unutmayin pasaport kontrolunde inceliyolar

M3RyJan3

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar , darısı tüm bekleyenlerin başına inş. elbette ki unutmam , hatırlatmanız için de ayrıca teşekkür ederim. bu arada sizleri de en kısa zamanda almanya da görmek dileğiyle :)

figu

arkadasım hayırlı ugurlu olsun dıkkat ettımde gec olmus ama onemlı olan suan kı durum hayırlı ucuslar

M3RyJan3

Alıntı yapılan: figu - Şubat 02, 2014, 10:25:02 ÖS
arkadasım hayırlı ugurlu olsun dıkkat ettımde gec olmus ama onemlı olan suan kı durum hayırlı ucuslar

Saolasın figu arkadaşım , evet biraz geç oldu ama güç olmadı çok şükür. biletimi de aldım 14 şubat ALLAH'ın izniyle uçuyorum. darısı tüm bekleyenlerin başına inş.