dil egitimi vizesi

Başlatan faceyyy, Şubat 22, 2014, 12:58:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

faceyyy

almanyada dil egitimi almak icin almanyada 9 aylik dil kursuna kayit oldum vize gorusmesinde de hepsini goturdum ewraklar tmm di ama red ettiler sebepse turkiyede de gidersin boyle bi kursa dediler. sizce ne yapmaliyim simdi 1 nisanda kurs basliyor bi yol gosterin lutfen

fuk_18

red yazman bır seyi degiştirmez yıne red alırsın ancak turkıyede b1 b2 yaparsın ondan sonra gidersin c1 c2 içn belkı o şekilde olur yanı onlar senın oraya dil kursu bahane gezmek için yada kalmak için gittigini bilmiyorlarmı

faceyyy

peki orda üniversite falan başvucam desem dil kursunun sonunda yüksek lisans falan yapıcam ne bilim bunun gibi bir yol varsa

fuk_18

yurt dışında üniversite için ya önce türkiyede 2 yıllık bir üniversite bitirip o ondan sonra yurt dısında okumak istiyorum dıye vıze basvurcaksın yada üniversite sınavlarına girip 4 yıllık bır bölümü kazanıp ondan sonra yurt dısındakı bir üniversiteye kendını kabul ettirceksın yada zaten 4 yıllık mezun isen master için yurt dısında üniversiteye basvurup kendını kabul ettırmen gerek bunun sartlarıda var maddı durum olarak ıyı olması gerekır cunkü 8 bin euro üzeri bir parayı bankaya yatırıp yurt dısında bloke koydurman gereklı her ay gecımıne yetecek kadar cekecegıne dair kagıt alıp ondan sonra vızeye basvurcaksın yanı ugras verıcı bır iş

faceyyy

şimdi ben türkiyede 4 yıllık üni mezunuyum benim almanyadan garantörüm de var. davetyede gönderdiler ben dil kursunu bitirdikten sonra ordan bi üniversitelere başvurrum diye düşünmüştüm. vize görüşmesinde sadece dil kursuna gidiyorum dedim. kurs bittikten sonra ordan ünilere başvuracam desem olurmuydu ? yoksa almanyaya gitmeden bi üniversite bulmak bence çok zor deil mi ?

fuk_18

almanya gitmeden bir üni bulmak zorundasın unıden kagıtları yada davetıyı almadan nasıl vıze alcaksın o zaman arastır unılerı avrupadakı hepsıne basvur hangısınden kabul gelırse o sekılde vıze basvurursun dıl ıcın ıse zaten unının kendı kurs yerlerı oluyor orda goruyorsun 1 2 sene kurs