Almanya vizesi son randevudan sonra ne kadar surer???

Başlatan diyetisyen, Şubat 24, 2014, 09:17:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diyetisyen

Merhabalar, esime mektup gonderildi 27subata yan gider evragi istemisler esimin 2000 euro maasi var evimizin kirasi ve giderlerini kayinbabam odeyecek ona dair bir kagit yazip imzalandi esimin maasi yeterlimidir sizce ? Ve son gorusmede hersey tamamsa vizemin gelmesi ne kadar zaman alir???

diyetisyen

guru

esin alman vatandasi ise sizden maasti evdi soramazlar bile...standard mektup gondermisler belli ki. esinin maasinda problem olmaz

diyetisyen

Evin kira belgeleri simdide yan giderlerini falan sordular belgeler icin ayin 27sine gun verdiler gorusme icin. Son gorusmede hersey yolundaysa ne kadar surede vize cikar diye beynimizi kemiriyoruz. 

diyetisyen

Ewet onay verdi almanya gorusme sonucunda simdi izmirden pasaportumu bekliyorum insallh en yakin zamnda onuda elime alirim izmirden basvuru yapanlar onaydan sonra ne zaman ellerine gecti vizeleri fikir almm icin cevaplarsaniz cok sevinirim

saydem

merhaba,
eşim görüşme yaptıktan 4 gün sonra onay geldi.hafta sonu dahil,perşembe evrakları verdi.ptesi kargo mesjı geldi

diyetisyen

saydem eşiniz nereden başvuru yapmıştı benim onaylandı 27 sinde hala bekliyorum.

saydem

regensburgdan başvuru yapıldı,küçük yerlerde daha çabuk olduğunu düşünüyorum.

diyetisyen

ewet kucuk yerlerden ypilan bsvurylr daha sansli insllh bugun yarin bnde kargo mesajmi alirim

diyetisyen

3-5 Mart arası tatilmiş o yüzden gecikti sanırım bugünde haber alamadık..

diyetisyen

Çıldıracağım hala onay gelmedi bize diyorlar ya .....

dejavu1347

Alıntı yapılan: diyetisyen - Mart 06, 2014, 03:09:13 ÖS
Çıldıracağım hala onay gelmedi bize diyorlar ya .....

Ya sizinki hakkaten baya problemli oldu diyetisyen... Yabancılar polisini arayıp Ankara'nın "bize onay gelmedi" dediğini ilettiniz mi yabancılar polisi ne diyor?

diyetisyen

Bugun eşim yabancılar polisini aradı benden sonra. Onay veren müdürleri tatildeymiş yarın gelecekmiş onun masasının ustundeymiş benim dosyam o mailleri atıyormuş onaylamışlar ama yollamamışlar son öğrendiğim bu gerçekten çıldırmamak elde değil.

dejavu1347

Alıntı yapılan: diyetisyen - Mart 06, 2014, 10:04:16 ÖS
Bugun eşim yabancılar polisini aradı benden sonra. Onay veren müdürleri tatildeymiş yarın gelecekmiş onun masasının ustundeymiş benim dosyam o mailleri atıyormuş onaylamışlar ama yollamamışlar son öğrendiğim bu gerçekten çıldırmamak elde değil.

Hay ben o müdürün tatiline...... Ne kadar basit adamlar için ya burda insanların evlilik hayatı, özlemleri, geleceği söz konusu kimsenin umrunda değil. :(

diyetisyen

Aynen öylee .. Neyse yarın geliyormuş neyseki ona sukur ediyorum eşim yarın tekrar arayacak bakalım ne dicekler

enrinel

Merhabalar! Herkese Allah kavuştursun demek istiyorum.Gerçekten stresli bir dönemdir çok iyi anlıyorum.Ben 20 Ağustos'ta başvurdum ve 20 Eylül'de vizem elimdeydi.İnsan gerçekten çok mutlu oluyor sevdiğime kavuşacağım diye.Darısı hepinizin başına...

dejavu1347

Alıntı yapılan: enrinel - Mart 06, 2014, 11:33:39 ÖS
Merhabalar! Herkese Allah kavuştursun demek istiyorum.Gerçekten stresli bir dönemdir çok iyi anlıyorum.Ben 20 Ağustos'ta başvurdum ve 20 Eylül'de vizem elimdeydi.İnsan gerçekten çok mutlu oluyor sevdiğime kavuşacağım diye.Darısı hepinizin başına...

Saol kardeşim inşAllah benimkide 1 ay sürer çok sevinirim valla. Ben bir buçuk aya kadar razıyım aslında ama ondan sonra gerçekten her geçen gün stress patlaması yaşarım gibime geliyor :)