DOĞACAK OLAN ALMAN VATANDAşI ÇOCUK ÜZERİNDEN AİLE BİRLEİşİM YAPIP BEKLEYENLER!!!

Başlatan vatan5549, Mart 03, 2014, 03:20:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vatan5549

pardon arkadaslar kafa dalgınlıgı tarıhler yanlıs duzeltıyorum    17.02.2014 basvuru tarihi                 
( 12.03.2.14 onaylanma tarıhı   
elime gectıgı tarıhte  14.03.2014

Break4Love

Vatan kardeş. Hangi şehirdenbasvurdun  hangi sşehre gitti ve aile mi çocukuzerindenmi

vatan5549

esım 7 aylık hamıle dogacak olan alman vatandası cocugum ustunden yaptım ankaradan  ben osterode am harz  herzberg yakınları

Break4Love

Alıntı yapılan: vatan5549 - Mart 17, 2014, 02:02:08 ÖS
esım 7 aylık hamıle dogacak olan alman vatandası cocugum ustunden yaptım ankaradan  ben osterode am harz  herzberg yakınları
Ya bende istanbuldan berline vurdum  esimi 3 haftaya cagiracaz demişler sizi görünce kisa suruyor. Galiba inşAllah bizde bi an önce gideriz

Peki istanbuldan  Berlin de başvuran varmi

fuk_18

ne fark eder berline basvuran olsa ki,berlinde kactane yabancilar dairesi var hatta ayni daire bina icinde bile olsa herkezin soy isminin bas harfine gore ayriliyor memurlar mesela birinin baktigi A dan G harfine kadar digeri H den W kadar bu sekilde oldugu zamanda,ne kadarda cikacagini bilmiyorsun

Alıntı yapılan: Break4Love - Mart 17, 2014, 02:18:32 ÖS
Ya bende istanbuldan berline vurdum  esimi 3 haftaya cagiracaz demişler sizi görünce kisa suruyor. Galiba inşAllah bizde bi an önce gideriz

Peki istanbuldan  Berlin de başvuran varmi

dejavu1347

Bugün Yabancılar şubesine attığımız maile cevap geldi.. Vizeniz onaylandı eşinizle görüşmemize de gerek duyulmamıştır diye.. Artık Konsolosluğun pasaportu kargoya teslim etmesini bekliyorum sadece...   yuppi:)

vatan5549

Dejavu kardeşim çok sevindim adına. Sana söylemiştim bu hafta kesin sonuc alırsın diye. Vizen gelince uçuş tarihini yazarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun

dejavu1347

Alıntı yapılan: vatan5549 - Nisan 02, 2014, 03:28:58 ÖS
Dejavu kardeşim çok sevindim adına. Sana söylemiştim bu hafta kesin sonuc alırsın diye. Vizen gelince uçuş tarihini yazarsan sevinirim şimdiden hayırlı olsun

Sen ne yaptın ? Senin vizeni yanlışlıkla gelecek aydan geçerli olacak şekilde basmışlardı sanırım?

vatan5549

Yanlışlık oldunu sanmıyorum bende 12 gün sonra uçuyorum biletimi aldım

dejavu1347

Bugün kargoya verildi benim pasaport. Pazartesi elimde olur muhtemelen bakalım vizede basılı bir şekilde gelirse haftaya Almanya'dayım inşAllah.

Gzm243

Alıntı yapılan: dejavu1347 - Nisan 05, 2014, 12:09:12 ÖÖ
Bugün kargoya verildi benim pasaport. Pazartesi elimde olur muhtemelen bakalım vizede basılı bir şekilde gelirse haftaya Almanya'dayım inşAllah.
Dejavu vizem geldimi ? Benim esim bugün yabancilar Subsidien aradi ordan evlarinizi türkiyeye gönderdik suan ankarada konsolosluktadir ama orda islem ne kadar süper onu biz bilemeyiz demisler. Ben pasaportun almanyadan bana gelicegini düsünüyordum ama konsolosluk gönderiyormus demekki. Senin evraklarini yabancilar subesi ankaraya gönderdikten kac gün sonra sana mesaj geldi pasaportla ilgili ?

Break4Love

Beyler Esimi bugün yabacilar sşubesine gönderdim ooradaki kadimbu ay sonuna ddoğruvizesini ayarlariz demiş ne kadar doğru acaba

dejavu1347

Gzm243

Ben 06.03.2014 'de Ankara'dan başvurdum vizeye...
18.03.2014'de Köln'deki merkez evraklarımı Essen yabancılar polisine yolladı.
02.04.2014'de Yabancılar Polisine 25 Mart'da attığımız maile cevap geldi onaylandı vizeniz diye.
04.04.2014'de pasaportum kargoya verildi.
07.04.2014'de pasaportumu teslim aldım. Biletimi aldım ve 3 gün sonra Almanya'dayım... Toplam 1 ay sürdü herşey...

Eşime mektup gelmedi, görüşmeye de ihtiyaç duymadılar direk onayladılar yani.

Gzm243

Alıntı yapılan: dejavu1347 - Nisan 08, 2014, 01:43:10 ÖÖ
Gzm243

Ben 06.03.2014 'de Ankara'dan başvurdum vizeye...
18.03.2014'de Köln'deki merkez evraklarımı Essen yabancılar polisine yolladı.
02.04.2014'de Yabancılar Polisine 25 Mart'da attığımız maile cevap geldi onaylandı vizeniz diye.
04.04.2014'de pasaportum kargoya verildi.
07.04.2014'de pasaportumu teslim aldım. Biletimi aldım ve 3 gün sonra Almanya'dayım... Toplam 1 ay sürdü herşey...

Eşime mektup gelmedi, görüşmeye de ihtiyaç duymadılar direk onayladılar yani.
Benide esime mektup göndrmediler sadece kimlik fotokopisini istemisler onuda mail atti bakalim benimki ne kadar sürücek yabancilar subesindeki bayanin demesine göre evraklarimi ankaraya yollamislar konsolosluga... Seni tekrar cok tebrik ediyorum umarim her sey yolunda gider senin icin simdiden iyi yolculuklar dejavu ! :)

Armağan76

Herkese merhabalar.. Bana uygun konu başlığı olduğunu görünce buraya yazmak istedim.. Sitede zaten bir çok konuda bilgilendirme yapılmış.. Ama benim sıkıntım hakkında soru&cevap göremedim..

Bende ''doğmamış çocuk üzerinden'' başvuru yapıcam.. Eşim yaklaşık olarak 5 aylık hamile.. Bu siteden ve İdata şirketinden öğrendiğim kadarıyla başvuru ve sonuç sürecinde sıkıntı yaşamam için bir neden yok gibi görünüyor(du).. :) Bende işlemler için gerekli evrakları hazırlama sürecine başlama teşebbüsünde bulunmuştumki :) ..dakika 1 , gol 1..
İzmir-İdata bana 3 ay sonraya, Ağustos sonuna ancak randevu verebileceklerini söyledi.. Başvurudan yaklaşık 1 ay sonra cevap gelmesinide hesaba katarsak etti 4 ay..

Soru şöyle; Bu başvuru tarihini öne aldırabilmenin bir yolu varmıdır?? Konu hakkında bilgi&tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

aragorn

Arkdaşlar dünde ben doğmamış cocuk üzerinden ankarada başvurdummm.. yaklaşık 30 dk bir konuşmamız oldu gayet güler yüzlüdü saçma sorularıda oldu hepsine cevap verdik sorna kadın kendisi kişisel merakından o kadar cok soru sordunu söledi rahat olmam içinnn hiç eksik evrak yoktu hadi hayırlsı olsun beklemedeyiz....