Yabancılar Dairesi Aufenthaltserlaubnis

Başlatan bat_u, Mart 26, 2014, 12:36:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bat_u

Merhaba arkadaşlar,Ankaradaki konsolosluk Aufenthaltserlaubnis  için kısmen onay verdi yüz yüze görüşmede.Ve yabancılar dairesininde onay vermesi gerektiğini söyledi.şimdi sorum yabancılar dairesi benimi inceliyor yoksa almanyada kalacağım akrabayımı ?

bat_u

Başvurduğum vize Türü Recht auf wiedekehr,Bilen biri varmıdır ? 6 gün oldu.

aragorn

İnşAllah sorun olmaz kardeşim bende başvurmuştum yabancılar dairesine bende takılı kaldım saten recht auf widerkehr vizesin yabancılar dairesi karar veriror sen kendine orda sponsor buldunmu ????

bat_u

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 05, 2014, 10:51:59 ÖS
İnşAllah sorun olmaz kardeşim bende başvurmuştum yabancılar dairesine bende takılı kaldım saten recht auf widerkehr vizesin yabancılar dairesi karar veriror sen kendine orda sponsor buldunmu ????

Evet buldum O konuda sıkıntım yok eniştemin evi 3 katlı ve maaşı iyi.Annemde destekliyo oda emekli.Zaten orda doğdum 1995-2004 Yılına kadar yaşadım onlarda hiç sıkıntım yok sadece sıkıntım şu 3 Sene Mittelschuleye gittim 4 Sene kindergarten'e gittim.Senin başvurun olumlumu geçti anlatırmısın ? :) Ayrıca Büyükelçilikteki Vize amiriyle görüştüğümde Okulun pek sorun yaratmıyacağını söyledi.Zaten red edilmiş Schengen vizem bile çıktı orada :)) Ama Yabancılar dairesindeki bir kadın okul sorun yaratabilir dedi.iyice kafam karıştı

bat_u

sanırsam bu vize türüne pek başvuran yok :/

aragorn

kardeşim şimdi 10 sene olmulş senin buraya geleli okul belki sorun edebilirler ama hiç belli olmaz kardeşim

bat_u

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 12, 2014, 11:41:32 ÖS
kardeşim şimdi 10 sene olmulş senin buraya geleli okul belki sorun edebilirler ama hiç belli olmaz kardeşim
10 sene olayı fergat edilebiliyomuş 16-21 yaş arasında olunduğu için.bitek okul sorun senin ne sorun oldu acep ?

aragorn

benim sorunum hiç yoktu kardeş yabancılar dairesinden onay gelmedi dediler postaladılar red vizemi bizim aile orda olmasına rağmen ama ben başvuralı oldu 5 sene inşAllah senin cıkar kardeş

bat_u

Alıntı yapılan: aragorn - Nisan 14, 2014, 12:33:12 ÖÖ
benim sorunum hiç yoktu kardeş yabancılar dairesinden onay gelmedi dediler postaladılar red vizemi bizim aile orda olmasına rağmen ama ben başvuralı oldu 5 sene inşAllah senin cıkar kardeş
inşAllah
ama red nedeni yazması gerek yani ? orda tam yaşamadınmı yaşınmı çoktu yani ne bileyim.

bat_u

sanırsam artık pek önem verilmiyor bu vize türüne.bu vize türünü alanlar otomatikmen vatandaşlığada geçebilir sanırsam.

bat_u

Malesef Sonuç Red.Yabancılar Dairesi Kıvırıyor Resmen biz kararı vermiyoruz Kararı Büyükelçilik Veriyor Demiş.