Almanca örenilirken takip edilecek sıra nedir?

Başlatan shamata, Mayıs 06, 2014, 05:17:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shamata

Selam arkadaşlar

Çok defa öğrenmeye başladım ama hep bir yerlerde kesinti oldu ve bu en az 4 5 kere tekrar etti. Öğrenmek istediğim şey almanca öğrenilirken izlenecek basamaklar varmıdır sırasıyla. Yada daha fazla açarsam konuyu A1 başlayarak neler öğrenilir gramatik olarak diyelim. Kafam çok karışık ama bu sefer başlayıp bırakmamak istiyorum ve o yüzden de planlı programlı çalışmak istşyorum.

şimdiden teşekkür ederim ...

3,14

--> Berliner Platz kitabini sira ile takip etmeni tavsiye ederim. Kitabi alma imkanin nedir?

tugce_doerjer

alfabe,artikeller,akkusativ,dativ,genetiv. modal verben.zamanlar:präsens,perfekt,präteritum.plusqumperfekt,futurI,futur II. sifatlar ve sifat tamlamalari, edatlar.akkusativ alan edatlar ve digerleri. passiv sätze, konjunktionen.... sira boyle gidiyor.ben bu sekilde ogrendim.

berliner platz ever cok guzel bir kitap.oradan kolaylikla ogrenirsin ama grameri tam olarak ogrenmek istiyorsan fono yayinlari almanca gramer kitabi var ek olarak onu tavsiye ederim.cunku grameri tam aciklamali olarak ogrenmezsen sorun yararsin. berliner platz kitabina ek olarak gramer kitabiyla bi isi cozersiniz.

shamata

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Evet Berliner Platz almam mümküm ve almayı da düşünüyorum. Artı grammer için zaten bir kitabım mevcüttü. Berliner Platz satın alıp okumaya başlarım- Sıkıntı olursa da buradan sorarım. Umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.

hayırlı günler ...

shamata

@3,14

Bu berliner Platz nelerden oluşur?

Benim gördüğüm kitabı var 2 cd si var çalışma tefteri var ... çalışma tefterinin audio cd leri var. Benim bunlardan hangisini almam gerekiyor? ... yani bana lazım olanlar nelerdir boşuna fazladan para vermek istemem.

tugce_doerjer

berliner platz a1 ve cd lerini alicaksiniz baska birseye gerek yok.zaten kitabin arkasinda her unitenin kendine ait alistirma testleri var. a1 bitince a2 sonra b1 b2 diye devam ediyor.siz a1den basliycaksiniz

shamata

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Mayıs 07, 2014, 11:40:13 ÖS
berliner platz a1 ve cd lerini alicaksiniz baska birseye gerek yok.zaten kitabin arkasinda her unitenin kendine ait alistirma testleri var. a1 bitince a2 sonra b1 b2 diye devam ediyor.siz a1den basliycaksiniz

@   tugce_doerjer   

.... teşekkür ederim     kitap ile CD leri sipariş ettim.