yarin sabah sinav var :)

Başlatan tugce_doerjer, Haziran 06, 2014, 08:42:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugce_doerjer

Yarin sabah Stuttgart üniversitesinde tercümanlik sinavina giricem arkadaslar. bugün cuma dualariniza beni de katin.Cok stresliyim :) ben evlenirken bile bu kadar stres yapmamistim. nerdeyse cocuk gibi oturup agliycam o kadar stres yaptim.niye bende bilmiyorum halbu ki herseyi ögrendim ama yine de korkuyorum. Lütfen bana dua edin bu sinavi geceyim  utanan:)

Reyya

senin için dua ettim . Başarılar dilerim.  :)

tugce_doerjer

Allah razi olsun.sinav cok kolaydi.120 soru vardi.119dan eminim sadece bir soruda takildim.hayirlisi artik Allahtan

Rodolfo

Basarili sonuclar dilerim. Bu sinavi kazandiginiz durumda egitim almadan tercüman mi olacaksiniz?

tugce_doerjer

sinavi kazandigim zaman tercumanlik diplomasi alicam.bu diplomayla tercumanlik yapabilicem almanyada.mesela bu diplomayi almis bir arkadasim var senelerdir polis merkezinde tercumanlik yapiyor.tabi turklerin cok oldugu sehirlerde daha kolay is bulmak :) ben tekrar bamf sinavina girip lisans alicam kurslarda yabancilara almanca ogretmek icin. yani bildigimiz b1 kurslarinda ogretmenlik yapmak istiyorum ama 2014 ocak ayinda yeni kanun cikti bamf dan lisansi olmayanlar kurslarda ogretmenlik yapamiyor.o yuzden 1 sinav daha yapmam lazim sanirim :)

EL-TURCO

hayirli olsun.sevindim senin adina

tugce_doerjer

tesekkurederim arkadasim sagolasin.Allah herkesin gönlüne göre,hayirlisi neyse onu versin.

Rodolfo

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Haziran 15, 2014, 01:35:11 ÖS
sinavi kazandigim zaman tercumanlik diplomasi alicam.bu diplomayla tercumanlik yapabilicem Almanya'da.mesela bu diplomayi almis bir arkadasim var senelerdir polis merkezinde tercumanlik yapiyor.tabi turklerin cok oldugu sehirlerde daha kolay is bulmak :) ben tekrar bamf sinavina girip lisans alicam kurslarda yabancilara almanca ogretmek icin. yani bildigimiz b1 kurslarinda ogretmenlik yapmak istiyorum ama 2014 ocak ayinda yeni kanun cikti bamf dan lisansi olmayanlar kurslarda ogretmenlik yapamiyor.o yuzden 1 sinav daha yapmam lazim sanirim :)

Cevap icin tesekkürler. Bu asamalari yaptiginiza göre Almanca seviyenizi bayagi gelistirdiniz herhalde? :)

tugce_doerjer

sinav b1-c2 kurlari icindi. gramer acisindan hicbir eksigim kalmadi artik kelime ogreniyorum. :)

HasretimSana

Basarilar dilerim sizin icin acikcasi dedikleriniz bana da mantikli geldi bende mi o sinavlara girsem ne =) isci durumunda nereye kadar ilerleyebiliriz ki bu almanya da :/

ayrica bir sina daha yapip sonrasinda ogretmenlik yapma yetkisi almaniz sevindirici.. tekrardan basarili bir hayat dilerim almanya da.. kolay gelsin simdiden..

tugce_doerjer

tesekkurederim iyi dilekleriniz icin. eger almancayi ogrenmek gibi bir dusunceniz varsa bu okulu tavsiyeederim.hemde acikogretim oldugu icin evde zaman buldukca ve strese girmeden ogreniyorsunuz.  okey:)