TÜRKİYEDEN ALMANYAYA EV TAşIMI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Başlatan erddinc, Ekim 05, 2014, 12:45:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erddinc

offoff:) EVİN TAMAMI TAşINACAK KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKDAşLARDAN DESTEK BEKLİYORUM.
FİYAT BİLGİSİ TAşIMA FİRMASI VB. KONULAR HAKKINDA... cofe:)

YAMANEFE

selam . hayırlı olur ınsAllah sızın ıcın  bircok firma var  tasıma konusunda ama bence en iyisi  https://evdenevelojistik.net/  verdıgım adres . metre kare basına  fiyat veriyorlar hatırladıgım kadarı ile ama bu adamlara mail atarsan  sana donus yapıyorlar fiyat konusunda

mesela ben izmirden frankfurta  3 kolı yolladım ..  60 - 40 - 60 ebadındaki  koli max 20 kilo  olma sartı ile koli baso 30euro istedıler  2014 nısan ayında 

guru

evin tamami derken mobilya ve Elektronik esyalar da mi tasinacak? o halde yurtdisi nakliye ile görüsmeniz lazim ama cok tutar.
biz ev esyalarimizi (hali,perde,mutfak arac gerecleri,yorgan,yastik,nevresim vs) toplam 7 koli PTT YURTDISI KARGOsu ile gönderdik.
Ebat olarak degil kolinin kilosuna bakiyorlar. Max 30 Kilo olmasi gerek yoksa gümrükten gecmiyor. koli basi 30kg 127 lira ödemistik. 10 gün icinde gelmisti koliler

erddinc

EVİN TAMAMI TAşINACAK ARKADAşLAR PTT UFAK EşYALARI YOLLAMAK İÇİN İYİ FİKİR TEşEKKÜRLER.
FİRMAS ÖNERİSİ OLAN VAR MI BAşKA

erddinc

Alıntı yapılan: YAMANEFE - Ekim 05, 2014, 09:20:01 ÖÖ
selam . hayırlı olur ınsAllah sızın ıcın  bircok firma var  tasıma konusunda ama bence en iyisi  https://evdenevelojistik.net/  verdıgım adres . metre kare basına  fiyat veriyorlar hatırladıgım kadarı ile ama bu adamlara mail atarsan  sana donus yapıyorlar fiyat konusunda

mesela ben izmirden frankfurta  3 kolı yolladım ..  60 - 40 - 60 ebadındaki  koli max 20 kilo  olma sartı ile koli baso 30euro istedıler  2014 nısan ayında

YAMAN EFE DEDİĞİN FİRMAYI ARADIM AMA AÇAN Kİşİ BAYA KABAYDI.DAHA GÖNDERMENİZE FİYAT VERMEM DEDİ.BENDE YYAKIN TAHLİ OLSA KAÇ TL ÖDERİM DEDİM.FİYAT YOK DEDİ TAK TELEFONU SURATIMA KAPATTI  offoff:)

YAMANEFE

Cipet

Merhabalar;
Ben Aile birlesimi yaparak 3 ay once Almanya'ya geldim.Esimle 1 sene türkiyede yasadiktan sonra  buraya gelmeye karar verdik.Evi yeni kurdugumuzdan dolayi esyalari  getirmek icin cok arastirma yaptim.
Ankara merkezli camoglu nakliyat sadece bu isi yapiyor.Calisma sekilleri m3 olarak fyat veriliyor. ben tum ev esyalarimi getirdim.Tum gumrukleme v.s islemleri kendileri hallediyor.
benim esyam 16 m3 tuttu.2700€ hersey  icinde hallettim.Buyuk firmalar metrekup basina 250 euro fiyat cekiyor.Firmayi aradiginda sana 10 metrekup uzerinden fiyat verecek.Esya kapida olculecek.