Aile Birleşimi İlk Giriş

Başlatan Focus3434, Kasım 09, 2014, 02:30:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus3434

Merhaba Arkadaşlar

D tip multi 1 yıllık aile birleşimi çalışma izinli vizem var..

Çok yer okudum ama olur olmaz yenı yasa vs karısık

Ben uçağa binemiyorum sağlık sorunlarım var otobüsle gitmek istiyorum böyle bir şans yok mu ??

Yani uçağa binemezsen gidemezsin kadar sert bir yaklaşım mantıklı mı doğruysa ??

şimdiden teşekkürler

fuk_18

öncelikle aile birlesimi vizesi 3 ay veriyliyor nasil 1 sene aldiniz,ve istediginiz sekilde gidebilirsiniz buna engel yok

Focus3434

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 09, 2014, 03:02:34 ÖÖ
öncelikle aile birlesimi vizesi 3 ay veriyliyor nasil 1 sene aldiniz,ve istediginiz sekilde gidebilirsiniz buna engel yok

Fuk_18 bey özür dilerim fransa vizesi benim ki 1 yıllık aldım çalışma vs de yazıyor üstünde hiç bir yerden yardım alamadığım için burda paylaştım tekrar özür dilerim Cevap için teşekkürler ama ulusoy yada varan turızm varmıs bilet alıp gidebilirim teşekkürler

fuk_18

sorun degil burdada bilgi´isteginde bulunabilirsiniz yanliz sunu belirteyim ulusoyu kimse tavsiye etmiyor otobusleri eskiymis bence otobusleri gormeden bilet almayin

Focus3434

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 09, 2014, 01:11:02 ÖS
sorun degil burdada bilgi´isteginde bulunabilirsiniz yanliz sunu belirteyim ulusoyu kimse tavsiye etmiyor otobusleri eskiymis bence otobusleri gormeden bilet almayin

Teşekkür ederim Allah razı olsun kontrol edeyim o zaman isminizi bilmiyorum saygısızlık etmiyim nick ile yazdım ben gecen hafta aldım abi vizeyi 1 sene verdi mult vs çalışma izni yazıyo d tipi france sauf CTOM yazıyo OFI dedim ben ucakla gidemem otobusle sorun olmaz ama olursa da biz müdehala edemeyız dedi o yuzden burda yazdım abi sizlerede sormak istedim yardımınız için teşekkürler

fuk_18

isimim ufuk sorun degil istedigin zaman sorabilirsin burda veya ozel mesaj olarak,elindeki vize d tipi multi cok girisli karayolu gemi yada hava yolu ile her turlu giris yapabilirsin avrupaya kimse birsey diyemez bu konuda otobusleri dedigim gibi iyi arastirman gerekli insanlari cok kandiriyorlar canli ornek zaten yorum yapacak buraya ondanda duyarsin,

Alıntı yapılan: Focus3434 - Kasım 09, 2014, 01:25:23 ÖS

Teşekkür ederim Allah razı olsun kontrol edeyim o zaman isminizi bilmiyorum saygısızlık etmiyim nick ile yazdım ben gecen hafta aldım abi vizeyi 1 sene verdi mult vs çalışma izni yazıyo d tipi france sauf CTOM yazıyo OFI dedim ben ucakla gidemem otobusle sorun olmaz ama olursa da biz müdehala edemeyız dedi o yuzden burda yazdım abi sizlerede sormak istedim yardımınız için teşekkürler

Focus3434

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 09, 2014, 02:11:15 ÖS
isimim ufuk sorun degil istedigin zaman sorabilirsin burda veya ozel mesaj olarak,elindeki vize d tipi multi cok girisli karayolu gemi yada hava yolu ile her turlu giris yapabilirsin avrupaya kimse birsey diyemez bu konuda otobusleri dedigim gibi iyi arastirman gerekli insanlari cok kandiriyorlar canli ornek zaten yorum yapacak buraya ondanda duyarsin,

Tamam ufuk bey çok sağolun araştırıp en dikkatli şekilde davranıcam büyük firma diye ulusoy dedim iyidir ama tekrar sağolun şimdi ince eliyip sık dokuyacağım 😊

omerumutesen

selam focus ufuk ta bahsetmis zaten ama ben birde soyleyim bundan 2 ay oncesine ulusoydan internetten bilet aldim internet aciklamalarina gore arac neoplan starliner marka araca icerik olarakta tuvalet elektrik prizi tv yayini internet erisimi genis koltuklar falan yaziyordu  bende bir nevi ucak korkusu yuzunden ordan bilet aldim fakat istanbula uzak oldugum icin son gun gittigimde gordum ki aracin hareket saati 1 saat oncedir diyor atasehir bolgesinden fakat atrasehirde yazihaneleri dahi tasinmis ve internette bilgi yok cagri merkezi 24 saat diyor sadece bilet satis cevap veriyor onun haricinde hic bir sorun icin ulasilamiyor her neyse bir sekilde atasehirdeki yerlerini bulduk orda sordugumda (Allahtan bir kac saat oncesinden ordaydim )adamlarin soyledigi kelime burdan kalkmiyor arac ve biletiniz degismis ben boydan koltuklara sigamadigim icin genis olan koltuklari tercih ediyorum yada yatmasi kolay koltuklari ben 19 numarali koltugu saat 11 icin almisken bunlar 1 numarali dar koltugu saat 1:30 olarak benim biletimde degistirmisler ve bundan haberim yok hadi herseye eyvAllah dedim son gune patladi mecbur kaldim dedim fakat otogara gittigimde gordugum sey icler acisiydi kendimi 1960 larda gocmen olarak gidiyorum sandim ben birazda firma ismine guvenerek kalitelidir o kadar saat yol bu firmayla gidilir dedim ama nerde arac eskilerden kalma mercedes o303 modellerden bir aracti ve birak elektrik prizini tuvaleti tv bile yoktu aracta ben butun bunlar icin veryansin etmek icin iceri girdigimde o daha da icler acisi adeta sehirler arasi isimsiz firmalar gibi elle bilet kesmeler falan inanilmaz derece hayal kirikligi  yani bende otobusle en iyi yol benim icin demistim ama kesinlikle ve kesinlikle tek tavsiyem eger ki otobusle gitmek zorunda kalirsan ulusoy harici herhangi bir firmayi secmen yada tren varsa trenle git en guzeli budur bende ( birde benim bilgim kadari ile avrupa ulkelerine vize aldiysan avrupa ulkelerinin hepsinden gecis hakkina sahipsin diye biliyorum bende )

omerumutesen

unutmadan soyleyim gunde sadece 2 sefer yapiliyor diye internet bilgisi vardi  hatta 2. seferde her zaman degil ek sefer olarak gozukuyordu ama ayni hat uzerine giden toplam 8 arac vardi o gun ayni sekilde diger ulkelere giden araclari da vardi.bu otobuslerle hala gitmeye kararliysan eger  benden sana tavsiye senin icin kiymetli esyalarini yanina alma kaliteli valizlerden hic alma esyami korur dusuncesiyle al 3 tane hurc 2 tane cuval at esyalarini onun icine cunku oraya gittiginde o cuvallari hurclari gorunce acaba bagajlardan yer kalip bu hurclarla bizde koltuklarimiza oturabilirmiyiz diye dusunebilirsin :)    tabi sonuc olarak bende bu firmayla gitmedim orda yaklasik 1 saatlik yarattigim karmasadan sonra imkansiz dedikleri halde biletimi iptal ettirtim yani seve seve olmadan da yaptirdim bunu cok sukur 1 hafta sonra parami iade aldim ve ufukla birlikte araba ile dondum  o aracin buraya varip varamadigindan hala daha suphem var :D

Focus3434

Alıntı yapılan: omerumutesen - Kasım 09, 2014, 03:07:48 ÖS
unutmadan soyleyim gunde sadece 2 sefer yapiliyor diye internet bilgisi vardi  hatta 2. seferde her zaman degil ek sefer olarak gozukuyordu ama ayni hat uzerine giden toplam 8 arac vardi o gun ayni sekilde diger ulkelere giden araclari da vardi.bu otobuslerle hala gitmeye kararliysan eger  benden sana tavsiye senin icin kiymetli esyalarini yanina alma kaliteli valizlerden hic alma esyami korur dusuncesiyle al 3 tane hurc 2 tane cuval at esyalarini onun icine cunku oraya gittiginde o cuvallari hurclari gorunce acaba bagajlardan yer kalip bu hurclarla bizde koltuklarimiza oturabilirmiyiz diye dusunebilirsin :)    tabi sonuc olarak bende bu firmayla gitmedim orda yaklasik 1 saatlik yarattigim karmasadan sonra imkansiz dedikleri halde biletimi iptal ettirtim yani seve seve olmadan da yaptirdim bunu cok sukur 1 hafta sonra parami iade aldim ve ufukla birlikte araba ile dondum  o aracin buraya varip varamadigindan hala daha suphem var :D

Saol abi ya annen fenaymış 😁😁 ulusoyu aradım bana diyorlar avrupa otobüslerimiz travego 😁😁 aslında gercekten cekılcek yol değil abi ama sağlık sorunlarım var kaza geçirmiştim daha öncede beyın ameliyatları vs yuksek basınc ve değişimler yasamlar etıkler bırakabilir diyo hıc ıcaga bınmemiştim evlılık olunca karsıma cıktı bakalım Allah razı olsun iyi arastırıcam

Vize konusuda abi kımı olur kımı olmaz diyo ıcaga bınemez raporu fılan alsam sorun derse gösteririm yanı keyfe gecmıyorum diye mult bide oturum d tipi calısma izni de yazıyo sanırım sorun olmaz abi hayırlısı bakalım 😊

kaanK

Benden tavsiye sen uçak korkusunu atlatmaya bak, Avrupa'dan Türkiye'ye özel araçla bile çok eziyetli olabiliyor, otobüsü düşünemiyorum bile. Sonuçta belirli aralıklarla bu yolu çekmen gerekecek. Bin uçağa 4-5 saat sonra evindesin.

fuk_18

focus ömerinde dedigi gibi ben arabayla gitmeyi sevdigim icin giderken ömer ve ailesi ile gittik gelirken de ömer ile geldik tekrar yani kendi aracinla daha zevkli oluyor 20 25 saatte eglene eglene gidip geliyorsun,ama sen yinede sagligin yerine geldiginde mutlaka ucak ile seyaht etmeyi sec cunku acil durumlarda mecbur ucak sart tatillerde aracin ile gidersin,yillik izinde ,ama kisa donemlerde ucak ile,
ayni zamanda sen yok diyenlere aldanma vizen her turlu 27 schengen ulkesinde geciyor yani istedigin sekilde gidebilirsin

Focus3434

Alıntı yapılan: fuk_18 - Kasım 09, 2014, 11:07:46 ÖS
focus ömerinde dedigi gibi ben arabayla gitmeyi sevdigim icin giderken ömer ve ailesi ile gittik gelirken de ömer ile geldik tekrar yani kendi aracinla daha zevkli oluyor 20 25 saatte eglene eglene gidip geliyorsun,ama sen yinede sagligin yerine geldiginde mutlaka ucak ile seyaht etmeyi sec cunku acil durumlarda mecbur ucak sart tatillerde aracin ile gidersin,yillik izinde ,ama kisa donemlerde ucak ile,
ayni zamanda sen yok diyenlere aldanma vizen her turlu 27 schengen ulkesinde geciyor yani istedigin sekilde gidebilirsin

Sağol abi teşekkürler 😊

Haklısın uçağa mecbur binme olacak işte dediğim gibi ilk giriş fransa sonra gezebilirsin dedikleri için arastırayım dedim hayırlısı abi son durumları haberdar ederim abi sınırdan gecerim yada paket ederler mi 😊

fuk_18

bak söyle ornek vereyim simdi alman konsoloslugu vize vermediginde millet yunanlardan yada bulgardan vize alip yada ispanyadan alip gidiyorlar aile birlesimi kara yolu ile 3 aylik vizesi ile almanya giden arkadaslarda oldu bu formda rahat sekilde gittiler sen dert etme sorun cikartamazlar sana ulkeye nasil girecigine kimse karisamaz

Alıntı yapılan: Focus3434 - Kasım 10, 2014, 12:29:28 ÖÖ

Sağol abi teşekkürler 😊

Haklısın uçağa mecbur binme olacak işte dediğim gibi ilk giriş fransa sonra gezebilirsin dedikleri için arastırayım dedim hayırlısı abi son durumları haberdar ederim abi sınırdan gecerim yada paket ederler mi 😊

omerumutesen

benim tavsiyem konsolosluktan bu konu hakkinda bilgi alman benim bildigim de rahatca sorunsuz gidebilirsin kara yolu uzerinden ama sitedeki bazi arkadaslar sallama cevap verdigimizi sanmasin sen gene de konsolosluktan bir bilgi al bence ve ben otobus firmasi sadece ulusoydan bahsettim onlarda bu olayi gordugum icin diger firmalarla giden arkadaslarim var benim fakat benim guzergaha uymadigi icin onlara sormadim bile. ulusoy firmasinda travego falan demelerine de sakin inanma bence ben orda karmasa yaratmistim demistim ya ordaki o tartisma esnasinda o sinirle ben bayagi agir sozler soyleyince onlara ordan 2 arkadasa adeta acidim abi Allah askina bizim gunahimiz ne zaten 3 aydir maas bile alamiyoruz hergun hergun boyle sorunlar ekmek paramiz ugruna bunlarin derdine neler isitiyoruz falan dediler daha sonradan onlardan birisinden ogrendigim kadari ile firma satilmis ve iflasin esiginden dondurulme cabasindaymis ve bunlarin yurt disi seferleride bunlarin temel tasi gibi birseymis.

ucaga binme konusunda arkadaslar dogru soyluyor acil durumlarda mecbur kalacaksin ama basincla alakali sorunlari atlatabiliyorsan ucak korkusuyla alakali sakinlestiriciler varmis sansini o sekilde deneyebilirsin

turkiyem25

Bilmedigim bir seyin cevabini alirsam memnun olurum arkadaslar gemide calisan biri italyada inip fransa uzerinden almanyaya geliyor kacak ve 3 ay kaliyor yapamayinca polise gidip turkiyeye donmek istedini soyluyor ve yolluyolar kendi istegiyle geliyor.2009 SS oluyor bu olay bu kisinin pasaportuna giris yasagi vuruyolar dogal olarak ama suresiz yazdigini soyluyor bu ne anlama geliyor ve simdi tekrar shangen vizesi almayi dusunuyor ne yapmali bu yasak olayi bittimi suresiz yazan nedir napmasi lazim?????

omerumutesen

3 ay kacak kaldiktan sodnra multeci olarak kalmayi talep edip dava gorulelene kadar kalsaydi multeci olarak k 6 sar aylik oturumunu surekli alirdi ama atildiktan sonra vize alip alamayacgini vize alimlarinda yardimci olana acenta yada vize islemlerine bakan avukatliklara sormasi gerek