B1 Kurs Parasını Geri Alma

Başlatan Lemförde, Kasım 27, 2014, 06:49:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lemförde

arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum forumda arastırdığım kadarıyla bu konuya rastlamadım.Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim Almanyada B1 kursunu başarıyla tamamlayan biri kurs parasını geri alıyor tamam peki ama kursa gitmek için kullanılan bahn ticket parasını geri alabiliyormuyuz.

omerumutesen

Alıntı yapılan: Lemförde - Kasım 27, 2014, 06:49:26 ÖS
arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum forumda arastırdığım kadarıyla bu konuya rastlamadım.Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim Almanya'da B1 kursunu başarıyla tamamlayan biri kurs parasını geri alıyor tamam peki ama kursa gitmek için kullanılan bahn ticket parasını geri alabiliyormuyuz.
kurs parasinin odemesinin 100% lük kismini sen karsilamissan eger ve sinavda 3 kategoride de b1 seviyesinde basari sagladiysan kurs parasinin yarisini geri ödeme yapiyorlar bilet paralari onlari ilgilendirmiyor. ayni soruyu kursta baska birisi sormustu hocanin verdigi cevap aynen boyleydi gecen seneden beri birsey degismediyse halen boyledir

Lemförde

sağolasın dostum ayda 120 euro ödedim sanırım yarısını devlet karsıladı.hören ve sprechen b1 seviyesinde ufak bir farkla schreiben a2 gelmişti yinede basvuracağım belki eyaletler arasında farklılık vardır olumlu veya olumsuz geribildirim yazarım buraya.

omerumutesen

Alıntı yapılan: Lemförde - Kasım 28, 2014, 06:39:28 ÖS
sağolasın dostum ayda 120 euro ödedim sanırım yarısını devlet karsıladı.hören ve sprechen b1 seviyesinde ufak bir farkla schreiben a2 gelmişti yinede basvuracağım belki eyaletler arasında farklılık vardır olumlu veya olumsuz geribildirim yazarım buraya.
hmm unutmadan bir de soyleyim kursa gittigin kurumda  sekreterlik bolumu  bunun bilgilendirmesini yapmak zorunda hatta ellerinde bu konu ile alakali aciklamali bir brosürleride olmasi gerek istersen birde sekreterlige sor bu sekilde